تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
وضعیت شیرینگ روی سرورهای مختلف از جمله nb و nso چطوریه ؟

همچنان برقراره ؟
استادعزیزم سلام
سرورno مدتی وصل بود اما جندروزی روزانه شاید همش ده دقیقه هم نمیشه همون بهتربگیم کاملاقطعه
سرورnb سیگنالش افت شدید کرده وقطع
سرورnsoهم که فقط چندروزقبل پنج دقیقه وصل شدوقطع کامل شد

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
امروز سه شنبه 23/8/91 ساعت 20:45 با نرم افزار 1.86 و شرینگ هلاست سریال 1036 قطعه جایگزین شرینگ با کیفیت خیلی خوبی در جهت های نیلست- هاتبرد اکثر پکیج ها باز اسکای با کمترین فریز- یوروبرد 9 فرکانس 12054 وصل میباشد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سروران عزیز سلام
سرورnb نرم افزار چکی باکس بتا17 که قابل استفاده برای میکرواست ازدیروز سیگنالش تقویت شده وراحت ترقابل دریافته
برروی این سرورازدیشب که چک کردم بدون قطعی تاالان داره برروی میکرو 1و2 کار می کنه

البته چون درحال تست هستش شاید گاهگاهی قطعی داشته باشه

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
شرینگ میکرو1 و آلفا در جهت دیتای هالاست به خوبی برقرار است

جهت دیتا : هالاست 39 درجه شرقی

نرم افزار : 1/86m

تاریخ : جمعه 3/9/91

نوع میکرو : میکرو و آلفا با تعویض آیسی

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
سروران عزیز سلام
سرورnb نرم افزار چکی باکس بتا17 که قابل استفاده برای میکرواست ازدیروز سیگنالش تقویت شده وراحت ترقابل دریافته
برروی این سرورازدیشب که چک کردم بدون قطعی تاالان داره برروی میکرو 1و2 کار می کنه

دوست عزیز
میشه فرکانس دیتا روی w3 رو بگین ؟؟؟من نشنال جگرافیک رو 82% سیگنال دارم آیا جواب میده؟؟

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
امروز دوشنبه مورخ 6/09/91 شرینگ هلاست با نرم افزار 1.86 سریال 1036 قطعه جایگزین در جهت های نیلست- هاتبرد اکثرا پکیج ها باز اسکای فریز 1 ثانیه -یوروبرد 9فرکانس 12054 با کیفیت خوبی وصل میباشد علی اقا اگه لطف کنید خبری بیانیه ای در باره قطعات به کاربران بدید ثواب میبرید بخدا حداقل از شر چکی باکس و سرور nb وسیگنال ضعیف راحت میشیم

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سروران عزیز سلام

دوست خوبم parsin عزیز سلام

میشه وضعیت فعلی را اعلام بفرمائید و ضمناً بفرمائید روی سرور مذکور چند درصد سیگنال برای برقراری شیرینگ کافیه ؟

من هر کاری می کنم موفق به برقراری نمیشم .

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست خوبم parsin عزیز سلام

میشه وضعیت فعلی را اعلام بفرمائید و ضمناً بفرمائید روی سرور مذکور چند درصد سیگنال برای برقراری شیرینگ کافیه ؟

من هر کاری می کنم موفق به برقراری نمیشم .
سروربزرگوار سلام
استادعزیز درحال حاضرشرینگ برروی سرورnbبانرم افزاربتا17باکیفیت بسیارمطلوبی برقراره
شمافقط کافیه سیگنال دیتاتون درسرورذکرشده سبزبشه همین بسه
سگنال دیتاهم نسبت به اول قویترشده
درضمن دانگلتون حتما استندبای کن

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سروربزرگوار سلام
استادعزیز درحال حاضرشرینگ برروی سرورnbبانرم افزاربتا17باکیفیت بسیارمطلوبی برقراره
شمافقط کافیه سیگنال دیتاتون درسرورذکرشده سبزبشه همین بسه
سگنال دیتاهم نسبت به اول قویترشده
درضمن دانگلتون حتما استندبای کن

دوست خوبم استاد parsin عزیز

با سلام

من همه کارهایی را که جنابعالی فرمودید انجام میدهم ، ولی سیگنال من سبز نمیشه .

نمیدونم شاید از سریال دانگل باشه . من از قطعات تعویضی استفاده می کنم . شما چی ؟

وضعیت دانگلتون چطوره ؟ قطعه تعویضی ؟ ضمناً اگر فرکانس موردنیاز برای برقراری شیرینگ هم بفرمائی لطف خود را بر بنده تمام نموده اید.

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست خوبم استاد parsin عزیز

با سلام

من همه کارهایی را که جنابعالی فرمودید انجام میدهم ، ولی سیگنال من سبز نمیشه .

نمیدونم شاید از سریال دانگل باشه . من از قطعات تعویضی استفاده می کنم . شما چی ؟

وضعیت دانگلتون چطوره ؟ قطعه تعویضی ؟ ضمناً اگر فرکانس موردنیاز برای برقراری شیرینگ هم بفرمائی لطف خود را بر بنده تمام نموده اید.
استادوسرورعزیزم سلام
به نظرمن مشکل ازدریافت سیگنال دیتادرمنطقه شماست چون من توجنوب اون روباقیچی به راحتی دریافت میکنم
سرورم این نرم افزارروی همه ی سریالهای میکرو1و2واچ دی باکس کارمیکنه وربطی به قطعه تعویضی نداره من سیگنال دیتاروازروی خودمیکرو وسرورnbتنظیم میکنم یعنی روی سرورفرارمیدم وجهتم روتنظیم کردم یکم سعیت روبکن که روی خودسرور دیشت روتنظیم کنی امری بود منتظرم

REZAALI53

Banned
2012-03-23
28
87
سلام وشب شما بخیر .من سیگنالم سبز میشه بالا 59وپایین 23دانگل و استندبای میکنم اتفاقا روی الجزیره میام می مونم ولی کانال باز نمیشه .مشکل من از کجا میتونه باشه .ممنون میشم پاسخ بدید .متشکرم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا