دوستان میشه راهنمایی کنید چطور آستارا رو بگیرم؟
هر کار میکنم فرکانس 11973 روی ماهواره عرب ست 26 شرقی سیگنال میده.
از اونجا تقریبا 3 سانت پایه دیش رو به سمت راست میچرخونم تا به 19 درجه برسم ولی باز هم نمیگیره.
میشه بگید شما چطور گرفتید؟آیا کانال های مولتی ویژن (سابق) رو هم میگیره روی این جهت؟
ممنون
با سلام .ميكرو من سريال 090ميباشد وتعويض قطعه هم نشده و روي اينتلست 1002تنظيم است .شرينگ الان 25/3/90ساعت 30/11شب كلا قطع ميباشد.ايا با تغيير جهت روي w3ايا شرينگ برقرار ميشود .با تشكر از راهنمايي دوستان[/QUOTE بله دوست عزیز شرینگ بخوبی برقرار میباشد
با کدام برنامه؟با سلام .ميكرو من سريال 090ميباشد وتعويض قطعه هم نشده و روي اينتلست 1002تنظيم است .شرينگ الان 25/3/90ساعت 30/11شب كلا قطع ميباشد.ايا با تغيير جهت روي w3ايا شرينگ برقرار ميشود .با تشكر از راهنمايي دوستان[/QUOTE بله دوست عزیز شرینگ بخوبی برقرار میباشد
دوست عزیز با نرم افزار 1.71با کدام برنامه؟
بله دوست عزیز با نرم افزار 1.71 و سرو w3-2سلام بچه ها قبل از همه چیز روزمون روزتون و روز همه مردان باغیرت ایرانی رو تبریک می گم
می شه یکی به من اطلاع بده که برای راه انداختن شرینگ میکرو 1رو w3 از چه سافتی استفاده کنم يا اصلا در كل شرینگ روی w3 وصل هستش يا نه
البته بدون قطعه جدید تا 12 ظهر وصل بود و تا الان هم قطعهشیرینگ با قطعه جدید در جهت یوتلست w3 وصــــــل میباشد 20:14 PM