سلام علی آقا ضمن تشکر از شماشرینگ توسط سرویس w3 به دلیل مشکل فنی سرور ثبات ندارد پیشنهاد می شود تا زمان رفع مشکل از سرویس هلاست استفاده کنید استفاده از این جهت فقط برای قطعات جدید ممکن و برای قطعات قدیمی کاربرد ندارد
امروز صبح دوشنبه شرینگ در مسیر دبلیو 3 با قطعه تعویضی قطع می باشد، دوستان اگر مطلب صحیح هست ، اعلام وضعیت کنند
علی آقا تمام علت اینکه من و دیگر دوستان تلاش کردیم که قطعه رو عوض کنیم برقراری شرینگ توسط ماهواره دبلیو 3 و افزایش مدت اعتبار شرینگ بوده است ، با اینکه قبلا از قیچی برای دریافت شرینگ استفاده می کردم و هیچ مشکلی هم در باز شدن کانالها نداشتم ولی به توصیه شما عمل کردم و از دیش مجزا استفاده کردم که متقاسفانه هیچ تغییری ایجاد نشد و ضمنا موقعیت مکان قرار گیری دیش همه عزیزان که این دانگل رو دارند به گونه ای نیست که بتونند هر وقت شرینگ از یک ماهواره قطع شد سریعاً جهت رو به سمت یک ماهواره دیگر قرار بدند برای برقراری شرینگ و هنوز دلیل قانع کننده ای مبنی بر اینکه علت قطع شرینگ و یا وضعیت بد اون بر روی ماهواره دبلیو 3 چی هست نگرفتیم و آیا اصلا قرار هست که وضعیت همین شکل باقی بمونه و هیچ امیدی نیست به برگشت شرینگ به این ماهواره ؟
چند روزه که قطعه دوست عزيزدوستانی که از میکرو 1 بدون تعویض قطعه با سریال 90 استفاده میکنن در صورت امکان اعلام وضعیت کنن. آیا شیرینگ با نرم افزار 1.71 در جهت w3 برقرار است؟