استادعزیزدرحال حاضر اسکای ایتالیا باقطعه تعویضی درجهت دابلیو3 بازمی باشدفریزش هم خیلی کم شدهدوست عزیز الان اسکای پیش شما بازه؟
بله دوست عزیز رو دو جهت بازه دوستان دوتا نرم افزار تو بخش گذاشتن هم برای intelهم w3 نیازی به سرور نیست فقط کافیه نرم افزار را به دانگل تزریق کنی البته نسبت به نرم افزار 1.71 کانال کمتری باز میکنهسلام
دوستانی که میکروی قدیمی 1 قطعه تعویض نشده دارند با شماره سریال 090 لطف کنید اعلام وضعیت کنید.آیا با نرم افزار 2.28 میکروی 2 بر روی میکروی 1 جهت اینتل بازه یا w3 و چه سروری؟ممنون.
میکرو باکس 1 بدون تعویض قعطه روی جهت w3با چه نرم افزاری کار میکنه و چه کانالهای را باز مکنه؟؟؟
سلام دوستان
میکرو 1 جدید با شماره سریال 10142 و بدون تعویض قطعه ایا هنوز کانالی باز میکنه و با کدوم نرم افزار و چه جهتی؟
با 1.71 جهت اینتلستسلام دوستان
میکرو 1 جدید با شماره سریال 10142 و بدون تعویض قطعه ایا هنوز کانالی باز میکنه و با کدوم نرم افزار و چه جهتی؟
با 1.71 جهت اینتلست
1.71 یا 1.71a
یه فرکانس نمونه واسه تنظیم اینتلست میدی
مر30
من هر نرم افزاری رو میریزم پروتکل micro هست اینجوری کانالی باز نمیشه؟سلام دوستان
من خیلی وقته میکرو استفاده نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید. عزیز با 1.71 جهت اینتلست کار میکنه
من هر نرم افزاری رو میریزم پروتکل micro هست اینجوری کانالی باز نمیشه؟
میکرو 1 جدید و سریال 10142 و رسیور استرانگ
ممنون
دوست عزیز بعضی از دانگل های میکروباکس که قطعه تعویض نکردند پروتوکل به micro تغییر میکنه و کاریم جز تعویض قطعه جواب نمیده و شما میتونید الان از نرم افزار 2.28 میکروباکس 2 استفاده کنید تا شیرینگ برقرار بشه