تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
شیرینگ میکرو1 قطعه تعویضی در جهت w3 از دیشب تا حالا فول برقراره...با نرم افزار1.76

با سلام و احترام به شما مدیر محترم

دوست من چرا شایعه پراکنی !!!!! می کنی . کجا ازدیشب تا حالا فول برقراره ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!!؟!!؟

اگر منظورتون از فول برقرار بودن ، برقراری قطعی کامل است من هم صحبت شما را چشم بسته تأیید می کنم.

تا ساعت 24:30 دیشب و پس از پایان فوتبال بایرن مونیخ و ناپولی و حتی امروز صبح هم ساعت 7 قطع بوده است .

( ببخشید قطعی فول برقرار بوده است )

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
تفاوت قطعات جدید و قطعات قدیمی قطعه جدید توسط 3 جهت قابلیت برقراری شرینگ دارد یوتلست -هلاست -اینتلست اما قطعه قدیمی فعلا به طور موقت فقط توسط ماهواره اینتلست در صورت انتخاب گزینه am کار می کند این سرویس ثبات زیادی ندارد و اکثر مواقع مخصوصا هنگام پخش فوتبال شرینگ برای قطعات قدیمی قطع می شود این سرویس بزودی زود برای قطعات قدیمی غیر فعال خواهد شد اما قطعه اصلی توسط سرویس اینتلست با انتخاب گزینه intel از لحاظ بازگشایی کانالها و ثبات بسیار بهتر کار می کند در حال حاضر سرویس یوتلست مشکل دارد و فقط شامل دانگلهای میکرو باکس نمی شود دیگر دانگلها مانند دارک -رسیورهای دو تیونر نامبر وان و ......... مدتی که اوضاع مناسبی توسط یوتلست ندارند مزیت اصلی قطعه جدید امکان استفاده از سرویس هلاست که هیچ دانگل و رسیور دو تیونر دیگری امکان استفاده از این سرویس ندارد شرینگ توسط این ماهواره با استفاده آخرین ورژن 1.76 هیچ مشکلی ندارد و براحتی می توان با دریافت ماهواره بدر توسط یک دیش جدا و اضافه کردن یک قیچی این جهت دریافت کرد

دوست خوبم علی آقا با سلام و احترام

فرمودید سرویس یوتلست دچار مشکل است . مشخص هست که چه زمانی مشکل آن برطرف می شود ؟ تا چه زمانی بایستی منتظر رفع اشکال آن بمانیم ؟

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41

دوست من چرا شایعه پراکنی !!!!! می کنی . کجا ازدیشب تا حالا فول برقراره ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!!؟!!؟

اگر منظورتون از فول برقرار بودن ، برقراری قطعی کامل است من هم صحبت شما را چشم بسته تأیید می کنم.

تا ساعت 24:30 دیشب و پس از پایان فوتبال بایرن مونیخ و ناپولی و حتی امروز صبح هم ساعت 7 قطع بوده است .

سلام با تشکر.برادر عزیز من خودم دیشب یه کاری برام پیش اومد تا حوالی ساعت 5 بیدار بودم.شیرینگ با کیفیت تمام برقراره بعدش ساعت 10 صبح امرروز تست کردم بازم تا حالا کامل برقراره.
کیفیت سیگنال w3 را چک کنید ببینید سیگنا فرکانس 10720 شما چنده.هنوزم برای من فول برقراره.
موفق باشید.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با تشکر از زحمات علی اقا میخواستم بپرسم مگه نگقتید که کسانیکه قطعه جدید تهیه کنند یکسال با ضمانت و بدون قطع شدن.... میتونن استفاده کنند و تمام میکروباکسهایی که قطعه نداشته باشند دیگه براشون نرم افزار نمیاد پس چرا ازون موقع تاحالا همینطور داره نرم افزارهای جدید برای بدون قطعه ها میاد اما واسه ما که دبلیو 3 رو با قطعه جدید خواستیم نگاه کنیم از اولش همش با مشکل روبرو میشیم الان هم که 2 هفته میشه قطع شده و با اینکه نرم افزارش هم اومده ولی بازم فعال نیست...

دوست عزیز یوتلست به دلیل مشکل سخت افزاری سرور قطع و وصل می شود با ارائه نرم افزار جدید مشکل یوتلست به حداقل رسیده و تا چند روز دیگر مانند قبل کار می کند در ضمن هیچ نرم افزاری مختص قطعات قدیمی تا الان ارائه نشده فقط با انتخاب گزینه am از منو دانگل شرینگ توسط 1002 برای قطعات قدیمی برقرار می شود این امکان توسط نرم افزارهای جدید و قدیمی هست اما کیفیت این سرویس نسبت به قطعات اصلی بسیار پایین و بزودی زود برای همیشه غیر فعال می شود در ضمن مبلغی که برای قطعه جدید پرداخت می شود هزینه دو ماه اکانت CC CAM هم نمی شود جسارت نشود اما برخی افراد فکر می کنند با این هزینه ای که پرداخت کردن من باید همیشه جوابگو آنها باشم همین اکانت های سی سی کام که فروشندگان ادعا می کنند هیچ مشکلی نخواهند داشت روزانه قطع و وصلی و فریز دارند بعد از فروش هم هیچ پشتیبانی ندارند

آخرین ویرایش:

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سلام با تشکر.برادر عزیز من خودم دیشب یه کاری برام پیش اومد تا حوالی ساعت 5 بیدار بودم.شیرینگ با کیفیت تمام برقراره بعدش ساعت 10 صبح امرروز تست کردم بازم تا حالا کامل برقراره.
کیفیت سیگنال w3 را چک کنید ببینید سیگنا فرکانس 10720 شما چنده.هنوزم برای من فول برقراره.
موفق باشید.

منم کاملا حرف دوست عزیز روتایید می کنم شرینگ ازدیشب تاساعت 10 امرو زبخوبی برقراربود ولی دوباره قطع شد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34

دوست عزیز شرینگ ازهنگام شروع بازی تاامروز ساعت 10 صبح بخوبی وبدون قطعی برقراربوده دوساعتی میشه که دوباره قطع شده

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
من از شما همیشه تشکر کردم بخاطر زحماتتون و شمارو مقصر این مسائل نمیدونم اما اینو میخوام عرض کنم خودتونو بگذارید جای این تعدادی که قطعه جدید تهیه کردن اینها هم شرینگ رو دریافت کردن اونهایی هم که قطعه تهیه نکردن بازهم تا الان شرینگ رو دریافت کردن پس چه فرقی کرده این کارهایی که شرکت میکروباکس مثلا داره به مشتریانش ارائه میده خداییش من خودم حاضرم هرماه یک مبلغی بدم اما اینقدر هی نرم افزار تغییر نکنه به بهانه های مختلف تا میایم یک فیلم ببینم یا اونقدر فریز داره یا مونده به مسابقات نرم افزار و دبلیو3 باهم بازی درمیارن کو پس اونهمه بحث مسائل امنیتی و کیفیت؟ علی اقا شما به اندازه کافی تا حالا در حق میکروباکس زحمت کشیدی و کسی هم درین مورد به شما گله نداره اما خودتو بگذار جای من مصرف کننده و پرداخت کننده هزینه و اونیکه تا بحال هیچ هزینه ای نداده و اما همپای ما همیشه مصرف کرده.....

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست عزیز شرینگ ازهنگام شروع بازی تاامروز ساعت 10 صبح بخوبی وبدون قطعی برقراربوده دوساعتی میشه که دوباره قطع شده

با سلام به همه اساتید و تشکر از همه دوستان

من قصد جسارت نداشتم . اگر کسی را ناراحت کرده ام بی نهایت از این بابت متأسفم و معذرت خواهی می کنم .

ولی از دیشب تا اکنون من هیچ وصلی ندیدم. ضمن اینکه سیگنال 10720 هم بسیار خوب و بالای 80 بوده است .

من نرم افزار 1.76 را روی دانگل ریختم . زمانی که به تلویزیون وصل می شود هم نرم افزار 1.76 را نشان می دهد ، امکان دارد مشکل از ریختن نرم افزار یا هرمورد دیگری باشد ؟
منتظر راهنمائی های ارزشمندتون هستم .
یا علی

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
دوست عزیز یوتلست به دلیل مشکل سخت افزاری سرور قطع و وصل می شود با ارائه نرم افزار جدید مشکل یوتلست به حداقل رسیده و تا چند روز دیگر مانند قبل کار می کند در ضمن هیچ نرم افزاری مختص قطعات قدیمی تا الان ارائه نشده فقط با انتخاب گزینه am از منو دانگل شرینگ توسط 1002 برای قطعات قدیمی برقرار می شود این امکان توسط نرم افزارهای جدید و قدیمی هست اما کیفیت این سرویس نسبت به قطعات اصلی بسیار پایین و بزودی زود برای همیشه غیر فعال می شود در ضمن مبلغی که برای قطعه جدید پرداخت می شود هزینه دو ماه اکانت CC CAM هم نمی شود جسارت نشود اما برخی افراد فکر می کنند با این هزینه ای که پرداخت کردن من باید همیشه جوابگو آنها باشم همین اکانت های سی سی کام که فروشندگان ادعا می کنند هیچ مشکلی نخواهند داشت روزانه قطع و وصلی و فریز دارند بعد از فروش هم هیچ پشتیبانی ندارند
با سلام ؛ علی اقا من حرف شما رو کاملا تایید میکنم اکانت های سی سیکم هم قطعی دارند من خودم اکانتی که خیلی تعریفش میکردند خریدم با قیمت یک قطعه میکرو برای یک ماه که اون هم قطعی دارند فکر کنم از سوی پریوادورها اتک میفرستند شما هم ناراحت نشید شما فقط یک پل ارتباطی بین ما و سرور میکرو هستید و من و دوستان از شما خواهش میکنیم ما رو در جریان کارهای و اخبار سرور قرار بدید با تشکر

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با سلام به همه اساتید و تشکر از همه دوستان

من قصد جسارت نداشتم . اگر کسی را ناراحت کرده ام بی نهایت از این بابت متأسفم و معذرت خواهی می کنم .

ولی از دیشب تا اکنون من هیچ وصلی ندیدم. ضمن اینکه سیگنال 10720 هم بسیار خوب و بالای 80 بوده است .

من نرم افزار 1.76 را روی دانگل ریختم . زمانی که به تلویزیون وصل می شود هم نرم افزار 1.76 را نشان می دهد ، امکان دارد مشکل از ریختن نرم افزار یا هرمورد دیگری باشد ؟
منتظر راهنمائی های ارزشمندتون هستم .
یا علی

دوست گلم سلام شرینگ میکروقطعه تعویضی ورژن1.76 جهت دابلیو3 درحال حاضر ساعت18:20 دقیقه باکیفیت برقراره روی الجزیره اسپورت هاتبرد چندلحظه ای مکث کن نتیجه رواعلام کن

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
علی جان زحمات شما برای میکرو در طول این 2 سال بر کسی پوشیده نیست اگر هم انتقادی میشه به شرکت سازنده دانگل است .

نه من و نه هیچکدام از دوستان خدای نکرده قصد بی احترامی نداریم. من به شخصه 4-5 سالی میشه که شما رو میشناسم و بهتون اعتماد کامل دارم.......

موفق باشید دوست عزیز

majid777

کاربر
2007-09-13
38
89
شیرینگ با میکرو 1قدیمی ورزن 1.71 بدون قطعه جدید با کیفیت نسبتا مطلوب در جهت اینتلستوصل میباشد .سیفرا- الجزیره اسپورت -اس ار جی- *****- نوا و اسکایبعضی از ساعات . بقیه جهتها(ab1-w2m- astra)راندارم . ساعت 13:30 بعد از ظهر جمعه

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
میکرو قطعه عوض نشده سریال 10142 جهت دیتا اینتل نرم افزار 1.71
نیلست:همگی باز بجز OSN , AD
اموس : پکیجYESTV باز حتی کانالهای HDبا فریز نسبتا کم
یوروبرد 9: من بیش از 350 کانال این ماهواره راتست کردم فقط کانالهای18+HDباز هستن
هاتبرد : سیفرا+ الجزیره+ سویس + پلست+absat فول باز با کانالهایHD
نوا+اسکای چند کانال باز با فریز و 18+ اکثرا باز
استارا: اکثرا باز بجز کانالهای HD
ABS : قطع کامل

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا