با سلام به همه دوستان و استادان
یه چند کلمه ای را می نویسم حوصله داشتید بخونید و شما هم نظراتتون را بگین .
دوستان من که دیگه خسته شدم .خداوکیلی هر روز یه بهانه ای برای قطع شدن شیرینگ دارند . البته طرف این صحبت های من علی رسیور و سایر بروبچه های این سایت نیست ، لطفاً کسی ناراحت نشه . چون اینا هم دارن کار خودشون را انجام میدن .طرف صحبت من شرکت میکروباکسه.
البته یه موضوعی هست که نباید فراموش بشه . هر موقع که کسی اعتراضی برای وضعیت بسیار بد شیرینگ داشته ، بلافاصله دوستان ما در سایت جبهه گرفته اند که با این پولی که دادین بیشتر از این هم نباید انتظار داشته باشین ، و این پول برقراری اکانت سی سی کم برای دو هفته است و از این جور حرفها .
من باید به عرض این دوستان برسونم ببینید اصلاً موضوع پول نیست . موضوع سرکار بودن ماست . بابا بگن تا فلان روز شیرینگ قطعه . بی دردسر . بعد از اون هم باید فلان مقدار دیگه بدین تا دوباره وصل بشه .
نه اینکه هر دفعه یه برنامه ای چیزی بوده ( مثلاً فوتبال ) ، میری خونه میبینی شیرینگ قطعه . اینجوری اعصاب آدم به هم می ریزه . اگر دقت کنید دقیقاً روزهایی که فوتبال های حساسی داره شیرینگ لطف می کنن و قطع میشن .
این خیلی بده . گفتند اگر قطعه عوض کنید شیرینگ برقرار میشه .عوض کردیم نشد .
گفتند اگر قطعه عوض کنید ، تاریخ اعتبار یکسال تمدید میشه . اگر دقت کنید می بینید تاریخ اعتبار هر روز یه قری میاد . همین دیشب دوباره تا سال 2049 !!!!!!!! اعتبار داشت .
ببینید من منظورم از همه این حرفها یه چیزه : این قدر ما را سرکار نگذارند . با اعصاب ما هم بازی نکنند .
اگر قراره پولی بدیم زودتر بگن تا همه راه به کارشون ببرن .
در پایان بازهم تأکید می کنم طرف صحبت های من آقای علی رسیور یا هر فرد دست اندرکار این سایت نیست. طرف صحبت من شرکت میکروباکسه و نیز خواستم درددلی کرده باشم و عقده قطع بودن دائمی شیرینگ را یه جوری خالی کرده باشم.
با تشکر