masoud1354
کاربر افتخاری
- 2010-02-28
- 1,480
- 5,010
- 49
از جهت w3 چه خبر ؟
امیدی هست ؟
امیدی هست ؟
زياد سخت نگير همين كه وقت گذاشته كافيهبا سلام به همه دوستان
دوست عزیزم از اینکه زحمت کشیدی و اعلام وضعیت کردی ازت ممنون ، ولی لازم دیدم توضیحاتی را در مورد نوشته جنابعالی ارائه کنم که هم دوستان روشن شوند و هم اینکه اگر کسی از بیرون به این سایت مراجعه کرد و نوشته جنابعالی را خوند به دست اندرکاران و کاربران سایت نخندد.
1- جهت یوتلست و w3 یک جهت هستند و شما چه طور از یوتلست به w3 تعقیر جهت دادی ؟
2- بد نیست اگر میخواهیم توضیحاتی ارائه کرده و یا اعلام وضعیت کنیم ( آن هم در ملاء عام و برای تعداد بسیار زیادی از کاربران ) حدقل املای درست واژه ها را نیز در نظر بگیریم .
توجه فرمائید :
1- تأیید بدین گونه نوشته می شود نه تعید
2- دیش بدین گونه نوشته می شود نه دییش
3- تغییر بدین گونه نوشته می شود نه تعقیر
باز هم در پایان از این دوست عزیزمان تشکر می کنم .
با درود دوست عزیز !
شما قطعه عوض کردید گزینه را intel بگذارید شرینگ وصل است.
با نرم افزار 1.75 و 1.76با تشکر از شما با کدوم نرم افزار ....1.76 یا نرم افزارهای قبلی؟
خدا کنه وصل بشه من که از اولی که شیرینگ فیلم در اورد میدونستم انقدر طول میکیشه رفتم یک سی سیکم بسیار ارزان 1 ماه گرفتم مشکلی ندارم امیدوارم وصل بشه که دیگه اکانت نخرمجای تعجب داره این تیم شیرینگ گدا و بی همه کس اخر هفته مردم رو علاف خودشون میکنن...حالا شنبه بعداظهر شیرینگ وصل میشه تا سه شنبه صبح بعد از اون قطع کامل......
تایید میشودشیرینگ میکرو1 قطعه تعویضی در جهت اینتلست منوی دانگل:intel1نرم افزار 1.76کامل و با فریز جزیی برقراره(عجب..............)
سلام میکرو 1 با نرم افزار 1.76 شرينگ در جهت هلاست با كيفيت متوسط برقراره ولی تعداد باز شدن کانال ها از w3a کمتره که فعلا w3a وصل نیست
zoru عزیز هلاست رو میشه روی هاتبرد قیچی زد؟اگه میشه اموزشش تو سایت هست لینکش رو میدی؟ممنونسلام میکرو 1 با نرم افزار 1.76 شرينگ در جهت هلاست با كيفيت متوسط برقراره ولی تعداد باز شدن کانال ها از w3a کمتره که فعلا w3a وصل نیست