تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
جهت شرینگ :HELLAS SAT2 همراه با تعویض قطعه 14:02 PM
نرم افزار :1.76
سرور : HS
ریسیور :star sat sr-x230 usb
شرینگ: فـــعـــــــال همراه با فریز کم
از نظر بازگشایی کانال با اینتلست هیچ تفاوتی نداره......
ممنون از همگی
دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
شرينگ ميكرو قطعه تعويضي جهت دابليو3باكيفيت مطلوبي درحال حاضربرقراراست ورزن 1.76

سلام دوست من

هنوز هم می فرمائید w3 با وضعیت مطلوبی برقراره ؟

لطف می کنید موقعیتتون هم اعلام کنید . مثلاً بفرمائید در فلان استان یا فلان منطقه .چون هر موقع شما اعلام می کنید شیرینگ در وضعیت خوبیه و وصل شده ، حداقل 24 ساعت طول میکشه تا شیرینگ برای من وصل بشه ( در مرکز ایران )
لطف می کنی موقعیت خودت را اعلام کنی .
اگر نمیتونی حداقل پیغام بذار .

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
سلام دوست من

هنوز هم می فرمائید w3 با وضعیت مطلوبی برقراره ؟

لطف می کنید موقعیتتون هم اعلام کنید . مثلاً بفرمائید در فلان استان یا فلان منطقه .چون هر موقع شما اعلام می کنید شیرینگ در وضعیت خوبیه و وصل شده ، حداقل 24 ساعت طول میکشه تا شیرینگ برای من وصل بشه ( در مرکز ایران )
لطف می کنی موقعیت خودت را اعلام کنی .
اگر نمیتونی حداقل پیغام بذار .

دوست گلم سلام خوبي عزيزم
عزيزدل اين اعلام وضعيت مربوط به همان چند ساعت يادقايقي است كه شرينگ برقرارميشه دركل به هيچ عنوان اوضاع خوبي نداره فقط وقتيكه بعدازدوروز دوساعت وصل ميشه همون لحظه اوضاعش خوبه دركل هم هيچ فرقي نمي كنه كجاباشي مهم اينه كه دابليو3 روبتوني بگيري
درضمن من جنوب ايران زندگي مي كنم موفق باشيد

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
الان دقیق تر تنظیم کردم تونستم فرکانس 11503 h رو با کیفیت 92% بگیرم خوب قوی هست
فقط کاش کانال های بیشتری رو باز میکرد......

دوست خوبم هلاست رو با قیچی روی هات برد میگیری یا دیش تک اگه با قیچی میگیری طریقه تنظیمشو میگی چطوره

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
معلوم نیست این w3 چه مرگشه که هر ماه بازی در میاره......

بهتره بگی هر روز بازی در میاره . خداوکیلی اعصابمون را به هم ریخته. فرداشب بازی های لیگ قهرمانان هم شروع میشه .

یکی نیست یه فکری به حال w3 و به حال اونایی که قطعه خریدن بکنه ؟ خدایی خسته شدیم .

ضمناً اگر زحمت نیست اعلام وضعیت هم بکنید . مرسی

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
جهت شرینگ :HELLAS SAT2 همراه با تعویض قطعه 21:46 PM
نرم افزار :1.76
سرور : HS
ریسیور :star sat sr-x230 usb
شرینگ:فـــعـــــــال همراه با فریز کم
دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست عزيزم ديروز تاساعت9شب وصل بود وضعيتشم بدنبود عزيز

دوست خوبم من که عرض کردم هر موقع جنابعالی اعلام وضعیت می فرمائید ، حداقل 24 ساعت بعد شیرینگ برای من وصل میشه .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
لیگ اروپا شروع شد ودابلیو3 قطعه تعویضی تمام ورژن ها کاملاقطع

چیز تازه ای نیست . هست ؟ :IRSATa30: این چند مدت همیشه روال همین طور بوده . موقع پخش فوتبال های حساس و زیبا شیرینگ قهر میکنه .

اینطور نیست ؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام دوستان من

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070

نرم افزار : 1.76

مکان : مرکز ایران

زمان : سه شنبه / ساعت 07:30 ( 90/09/01 )

وضعیت : با تمام قدرت قطع کامل

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست خوبم علی آقا رسیور سلام

در مواقعی که همه از میکرو قطع امید می کردند ، مواقعی که شیرینگ برای همه قطع بود و هیچ کورسوی امیدی برای وصل وجود نداشت ، آن زمان که تاریخ اعتبار دانگل ها خاتمه یافته و دیگر تمدید نمیشد و هیچ سیگنالی ارسال نمیشد ، تو با ارائه نرم افزارهای جدید امید را در دل کاربران زنده نگه میداشتی .
هرچند مدت وصل بسیار کوتاه بود ، اما امید را زنده نگه میداشت .
در روزگاری که تنور قطعات جدید و قدیم داغ بود ، تو با ارسال قطعات جدید ( هر چند بسیار دیر و گاهاً به فاصله ماه ) و راهنمائی های ارزشمند در خصوص تزریق یا عدم تزریق برنامه های جدید به قطعات ، مجدداً برنامه های کدشده را میهمان خانه هایمان میکردی .
هر چند این کار خسته کننده و نفسگیر است و شاید سود آنچنانی نیز برای تو به همراه نداشته باشد ؛ ولی من شخصاً معتقدم اگر سودی هم نصیب تو شده نوش جان . از شیر مادر حلال ترت .
ولی یک نکته تنها باقی می ماند :
چرا پس از اینکه اکثر کاربران قطعات خود را تعویض کردند و به امید اصلاح وضعیت شیرینگ نشستند ، به راهنمائی های ارزشمند تو رفتار کردند ، اکنون چه شده ؟‌
مگر نه این است که هر نرم افزار جدیدی توسط هرکس که ارائه می شود ، ابتدا همه منتظر می مانند تا تو آن را تأیید کنی ؟ مگر نه این است که نوید وصل شیرینگ در روزهای مختلف را دادی و وصل شد .مگر نه این است که هروقع اعلام کردی در چند روز آینده فلان برنامه غیرفعال خواهد شد و .. و .. و ...
چرا اکنون هیچ توضیحی در خصوص قطعات جدید روی ماهواره w3 ارائه نمیکنی ؟ چرانوید وصل را در روزهای آتی نمیدهی ؟ همه منتظر یک پست دل انگیز از تو هستند ، ولی تو نه تنها پست نویدبخش نمیزنی ، بلکه جواب کاربران را هم نمی دهی ؟!؟!؟!؟!؟

چرا ؟ و باز هم چرا ؟؟؟؟
آیا دلسرد شدی ؟‌آیا اعتماد کاربران به خودت را دوست نداری ؟ آیا نمی بینی همه منتظر پستی از جانب تو هستند ؟
فقط به این اکتفا می کنی که بگویی سرور دچار اشکال شده و هیچ حرفی از رفع آن نمیزنی ؟
این صحبتها نه از باب گلایه ، بلکه از سرخستگی است . خستگی از تعویض مکرر کانالها و مواجه شدن با تصویر سیاه و عبارت وارد کردن کارت هوشمند .
تا کی منتظر بمانیم تا حدقل توضیحی در این خصوص بشنویم ؟؟
من هم مانند تمام کاربران و استفاده کنندگان از قطعه جدید میکرو منتظر پاسخی قانع کننده ( هرچند کوتاه ) از سوی تو می مانم .
به امید اصلاح وضع موجود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا