با سلام : دوست عزیز جنابعالی ابتدا مطالب این پست و همچنین عکسها و شماره های مندرج بر روی آنها که در واقع مراحل صحیح کار می باشند را با دقت کامل مطالعه بفرمائید، وسپس دقیقاً به همان شکل نرم افزار را به دانگل انتقال دهید.
روش انتقال نرم افزارنیز به شرح زیر می باشد :
البته ناگفته نماند که این روش برای انتقال نرم افزار با کابل RS232 می باشد نه USB
ابتدا نرم افزار مورد نظر را دانلود نموده و ازحالت زیپ خارج نمائید، سپس لودر داخل نرم افزار را اجرا نموده و پورت کام مناسب را معین می نمائید، که معمولاً در بیشتر اوقات همانCOM1 پورت مناسب در نظر گرفته می شود، در ضمن توجه داشته باشید که باید گزینه Mode بر روی Download قرار داشته باشد و همچنین گزینه Section را نیز بر روی گزینه ALL قرار دهید.
درعکس های زیر تمام مراحل آپگرید با لودر میکرو2 توسط دوست عزیزمان Ehsan_gmc به خوبی نشان داده شده است.
دقیقاً مراحل آبگرید دانگل را مطابق شکلهای زیر انجام دهید:
k:
[h=2][/h]ميكروباكس يك بدون تعويض فطعه در جهت دبليو سه وصل ميباشد با اخرين نرم افزار ميكروباكس دو
با درودسلام دوست من .
میشه لطف کنی و بفرمایی نرم افزار با چه ورژنی را استفاده کردی ؟ اگر بتونی نرم افزار را هم آپلود کنی که فوق العاده است .
از لطفت ممنون .
ا ورژن 2.28 میکروباکس دو درجهت دبلیو سه فعال میباشد ,ولي چون كنترل ميكرو يك باتعويض برنامه كار نمي كند استاد علي راهنمائي كند چون ما كنترل ميكرو 2 ندارم
دووست من نیازی به کنترل میکرو 2 نیست . میکروی منم 090 هستش و با کنترل خودش دارم کار میکنمبا کنترل میکرو یک هم میشه احتیاجی به کنترل میکرو دو نداری شما
ميكروي ما شماره سريال 90 است امتحان كرديم روي 2 ميكرو بدون كنترل تنظيم نمي شود لطفا راهنمائي كنيد.
بازم میگم دوستان
دوستان فعلا بهترین برنامه برای میکرو1 برای تمام سریالها 1.71 هست
البته در جهت اینتلست1002
در منوی دانگل هم گزینه amرا انتخاب کنید
اکثر کانالها باز است