ghazal3000
کاربر
- 2009-09-17
- 30
- 99
تعداد کمی قطعه موجود جهت دریافت شرایط پیام دهید
با سلام خدمت علی آقا .به شماره حساب اعلام شده پول واریزگردید.لطفا ایمیل خود را چک نمائید.با تشکر:s13:
تعداد کمی قطعه موجود جهت دریافت شرایط پیام دهید
سلام.دوست عزیز با استفاده از نرم افزار میکرو 2 و تعویض نکردن ایسی تعداد کانالهایی که باز هست خیلی کم هست.من خودم تست کردم
با این نرم افزار میکرو 2 مثل خود دانگل میکرو 2 حدود 45 تا کانال رو هاتبرد باز میکنه اما با تعویض ایسی میکرو 1 شنیدم sky-polsat-nova و خیلی کانالهای دیگه باز هستن.علی اقا شما هم اینو تایید میکنید؟سلام.
شما کدوم کانالها رو ندارید؟؟کانالهای آسترا 19.2 هم با این نرم افزار باز هستند.هاتبرد 10719 و کانالهای +18 هاتبرد هم باز هستند.بقیه رو چک نکردم.شما اینا رو دارید؟؟؟
با سلام خدمت علي آقا قبلا برايتان پيام دادم امروز وارد سايت شدم مبلغ وشرايط را اعلا م ميكنيد با شماره حسابتعداد کمی قطعه موجود جهت دریافت شرایط پیام دهید
قطعه تعويضي-....... نرم افزار 176 ............... جهت هلاست ....... با بهترين كيفيت باز ميباشد بيشتر كانالهاي اچ دي به خصوص كانال خوب بي بي سي اچ دي
با این نرم افزار میکرو 2 مثل خود دانگل میکرو 2 حدود 45 تا کانال رو هاتبرد باز میکنه اما با تعویض ایسی میکرو 1 شنیدم sky-polsat-nova و خیلی کانالهای دیگه باز هستن.علی اقا شما هم اینو تایید میکنید؟
با ایسی تعویضی شیرینگ وصل هست یا خیر ؟اگر هست بر روی کدوم جهت ها و چه پکیجهایی باز هست
سلام دوست من
اعلام وضعیت شیرینگ :
جهت : Intelsat 1002
سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 1070
نرم افزار : 1.76
مکان : مرکز ایران
زمان : پنجشنبه / ساعت 07:30 ( 90/10/15)
وضعیت : وصل با کمی فریز
از پریشب فریز ها شروع شده و گاهی بعضی کانال ها مثل الجزیره اسپورت قطع می شوند.
نکته : فکر کنم چون از هفته آینده لیگ های اروپائی شروع می شوند ، میکرو 1 داره به قطعی و فریز عادتمون میده که یه دفعه خیلی خوش به حالمون نشه :a04IRSAT:
با سلام
دوست عزیز از روزی که مجبور شدیم ازجهت 1002برای شرینگ استفاده کنیم به همین صورت که یه روزسیگنال قوی
می شه وکانالها با فریز خیلی کم باز وروز بعد سیگنال ضعیف می شه وکانالها باز نمی شه
مثلا دوشتبه شب عالی بود و من تونستم کشتی کج از کانال sky sport ضبط کنم ولی دیشب وپریشب سیگنال ضعیف بود وکانالها با فریز زیاد وصل بود
با تشکر
دوست عزیز این ورژن هم قطع می باشد جهت دیتا 1002سلام دوستانواسه میکرو1 میتونید از نرم افزار 2.32 میکرو2 استفاده کنید شرینگ برقراره