تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
از دوستانی که اطلاع دارند خواهشمند است توضیحاتی در این مورد بدهند :

شیرینگ با مشخصات ذکر شده در پست قبلی دیشب ( یکشنبه شب ) ، به این شکل بود که برخی کانال ها مثل کانال های 18+++ ، دیسکاوری ، ناشیونال جغرافی و ... باز همراه با فریز بود ، حتی نووآ هم باز بود ، ولی در مسیر
هاتبرد کانال های الجزیره اسپورت قطع بود . نکته جالب تر این بود که در مسیر نایل هم کانال های الجزیره اسپورت سیگنال نداشت . الان 2 شبه که چنین اتفاقی میفته . یعنی در مسیر نایل کانال ها هیچ سیگنالی نداره . البته فقط الجزیره اسپورت اینجوریه و بقیه کانال ها مثل ام بی سی پرشیا ، مکس و ... همه با کیفیت قبلی هستند . کسی میدونه چرا برای الجزیره ها این اتفاق میفته ؟

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
از دوستانی که اطلاع دارند خواهشمند است توضیحاتی در این مورد بدهند : شیرینگ با مشخصات ذکر شده در پست قبلی دیشب ( یکشنبه شب ) ، به این شکل بود که برخی کانال ها مثل کانال های 18+++ ، دیسکاوری ، ناشیونال جغرافی و ... باز همراه با فریز بود ، حتی نووآ هم باز بود ، ولی در مسیر هاتبرد کانال های الجزیره اسپورت قطع بود . نکته جالب تر این بود که در مسیر نایل هم کانال های الجزیره اسپورت سیگنال نداشت . الان 2 شبه که چنین اتفاقی میفته . یعنی در مسیر نایل کانال ها هیچ سیگنالی نداره . البته فقط الجزیره اسپورت اینجوریه و بقیه کانال ها مثل ام بی سی پرشیا ، مکس و ... همه با کیفیت قبلی هستند . کسی میدونه چرا برای الجزیره ها این اتفاق میفته ؟
دوست گلم کانالهای الجزیره برروی هاتبرد دو شب متوالیه که لحظاتی قطع ووصل میشه اینکار مربوط به تست سیستم کدینگ جدیدشونه این روزها کلیه کانالهای پکیج الجزیره موردهجوم ******* شدید شده وبه همین خاطر درحال تست چندین فرکانس می باشند

ania

کاربر
2009-06-30
15
24
36
دوستان ببخشین چون تاپیک مربوط به این موضوع بسته شده مجبور شدم سوال رو اینجا بپرسم من وقتی میزنم رو Downloadهیچ اتفاقی نمیفته و لود نمیشه چند دقیقه هم صبر کردم ولی درصد صفر بود. کسی میدونه مشکل چیه؟ (البته سیم اتصال هم مشکلی نداشت)

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوستان ببخشین چون تاپیک مربوط به این موضوع بسته شده مجبور شدم سوال رو اینجا بپرسم من وقتی میزنم رو Downloadهیچ اتفاقی نمیفته و لود نمیشه چند دقیقه هم صبر کردم ولی درصد صفر بود. کسی میدونه مشکل چیه؟ (البته سیم اتصال هم مشکلی نداشت)
دوست عزیز دانلود فقط برای کاربران فعال یا عضوvip امکان داره شما به عنوان عضو جدید نمیتونید دانلود کنید برای اطلاع بیشتر به جناب admin پیام خصوصی ارسال کنید

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
میکرو1 قطعه عوض شده نرم افزار 1.78 سرور اینتل 1
نیلست: الجزیره و کانالای محدود دیگه فول باز
اموس: قطع کامل
یوروبرد 9: سه کانال 18+ HD باز هستن
هاتبرد: پکیجهای سیفرا+ پلست+ اسکای + الجزیره +سویس همگی با کانال های HD باز میباشن با کمی فریزنسبتا زیاد
18+ چند کانال محدود بازبا فریز+ absat قطع کامل
استارا: قطع کامل
در ضمن قطعه عوض شده اگه شرینگش پایدار بشه نسبت به قطعه عوض نشده کانال بیشتری باز میکنه من با دوتاشون مقایسه کردم

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
دوستان ببخشيد اينجا سوئال كردم ولي دو شب هست روي كانالهاي الجزيره اسپرت كه ميرم دستگاه قفل ميشه و فقط بايد سيم رو خارج كنم تا فعال بشه البته روزها مشكلي ندارم ايا كسي خبري چيزي داره بگه ممنونم

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوشنبه:19/10/90 ساعت :20/13
میکروباس 1 بدون تعویض قطعه با شماره سریال 09
نرم افزار جدید آپلود شده در سایت
دیتا :اینتل ست 1002
سرور:am
رسیور:کروزر 400 پلاس
شرینگ با فریز قابل تحمل برقرار میباشد.
با تشکر از همه دوستانی که اطلاع رسانی میکنند

ania

کاربر
2009-06-30
15
24
36
دوست عزیز دانلود فقط برای کاربران فعال یا عضوvip امکان داره شما به عنوان عضو جدید نمیتونید دانلود کنید برای اطلاع بیشتر به جناب admin پیام خصوصی ارسال کنید
منظورم نرم افزار جدیدیه که واسه جهت اینتلست امده (البته بدون عوض کردن قطعه) وقتی که رو دانلود کلیک میکنم شروع به لود کردن نمیکنه و دصد همون رو صفر میمونه منظورم دانلود از سایت نیست برنامه رو میگم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان ببخشيد اينجا سوئال كردم ولي دو شب هست روي كانالهاي الجزيره اسپرت كه ميرم دستگاه قفل ميشه و فقط بايد سيم رو خارج كنم تا فعال بشه البته روزها مشكلي ندارم ايا كسي خبري چيزي داره بگه ممنونم

دوست عزیز این مشکل کلی مجموعه الجزیره چند روزی شب ها مشکل دارد و به دلیل تغییراتی که در حال انجام شامل همه سرورهای شرینگ و کارت ها می شود فقط مختص میکرو باکس نیست

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
منظورم نرم افزار جدیدیه که واسه جهت اینتلست امده (البته بدون عوض کردن قطعه) وقتی که رو دانلود کلیک میکنم شروع به لود کردن نمیکنه و دصد همون رو صفر میمونه منظورم دانلود از سایت نیست برنامه رو میگم

دوست عزیز از لودر دیگری استفاده کنید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661

دوست عزیز من هم اول همین مشکل رو داشتم.شما نرم افزار را در لودر قدیمی بذار و دانلود رو بزن بعد آدابتور دانگل رو از پریز برق جدا کن دوباره به برق وصل کن تزریق میشه.

ania

کاربر
2009-06-30
15
24
36
مشکل حل شد دمتون گرم فقط چند ثانیه کانال ها باز شدن بعد قطع شد و قبلاً چراغ قرمز و سبز هر دوتا روشن بودن الان فقط چراغ قرمز روشن میشه بخاطر این برنامه جدیده؟

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
مشکل حل شد دمتون گرم فقط چند ثانیه کانال ها باز شدن بعد قطع شد و قبلاً چراغ قرمز و سبز هر دوتا روشن بودن الان فقط چراغ قرمز روشن میشه بخاطر این برنامه جدیده؟
دوست عزیز جدید نیست الان هم قطع شده

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
علی اقا به اون تیم شیرینگ لعنتی یک پیام رو بفرست بهشون بگو تف به اون شیرینگ تون؛ خاک تو سرتون؛ احمق های عوضی چرا شرینگ الان قطع شد؛ دیگه تموم شد هر چی که بگه این تیم دیگه زمان بر نمیگرده تا برنامه بهترین بازیکن رو ببینیم ؛ دیگه اگر بگه هوا ابری بود یا دسگاهمون سوخت دیگه فایده ای نداره لعنتی ها ؛ مثلا قطعه نو خریدیم به امید اینکه شیرینگ خوبی داشته باشیم ما هم خر بودیم خریدیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا