alishavrde
کاربر افتخاری
- 2010-01-20
- 672
- 1,555
- 39
از قطعه جدید خبری نیست
سلام دوست عزیز
والا چند وقت پیش علی آقا یک برنامه گذاشتند واسه سریال های غیر فعال من 2 تا میکرو رو با اون راه انداختم تا الانم بدون مشکل داره جواب میده حتی عکسشم گذاشتم.مجدد میگردم پیدا کردم همین جا می گذارم .
سلام مسعود جانسلام دوست خوبم
شما لطف بفرمایید و سایر مشخصات دانگل ( اعم از سریال ، نوع قطعه و ... ) همچنین جهت شیرینگ را هم اعلام بفرمایئد.
ممنون
سریال های های 1036 همه فعال نیستند برخی کار می کنند متاسفانه قیمت قطعات جدید بالا و امکان توزیع نیست 100 قطعه سفارش دادیم که 3 میلیون می شود با توجه به اینکه تضمینی نیست و قیمت برای کاربر گران تمام می شود از خرید صرف نظر کردم چناچه کسی با مسئولیت خود خواستار تهیه همه قطعات و توزیع آن است هماهنگ کند مشکلی نیست
سریال های های 1036 همه فعال نیستند برخی کار می کنند متاسفانه قیمت قطعات جدید بالا و امکان توزیع نیست 100 قطعه سفارش دادیم که 3 میلیون می شود با توجه به اینکه تضمینی نیست و قیمت برای کاربر گران تمام می شود از خرید صرف نظر کردم چناچه کسی با مسئولیت خود خواستار تهیه همه قطعات و توزیع آن است هماهنگ کند مشکلی نیست
خوب علی اقا با این حساب ارزش هر قطعه 30 تومنه اگه یادتون باشه چند ماه پیش وقبل از بالا رفتن قیمت ارز گفتید که قطعه 2012 بدون تضمین با قیمت 28 تومن موجود میباشد که بنده پول ریختم و مشخصات فرستاده شد ولی شما در جواب گفتید که قطعات موجود نمیباشدبا اینکه من هنوز مثل برخی ازکاربران قطعه جایگزین سری mx رایگان دریافت نکردم با وجود داشتن شرایط خرید قبل از سال 2012 و یک مبحث دیگه ایا اختلاف قیمت پس از گرون شدن فقط 2 تومن بوده و چرا ما که همه شرایط را قبول کردیم جواب قانع کننده ای از شما دریافت نکردیم
دوست عزیز قیمت هر قطعه 30 تومان برای من الان تمام می شود قیمت نهایی برای مشتری با هزینه ارسال 40 تومان در مورد خرید قطعه جایگزین یا دریافت وجه خود بهتر است از طریق ایمیل پیگیری کنید ممنون