تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام دوست عزیز
والا چند وقت پیش علی آقا یک برنامه گذاشتند واسه سریال های غیر فعال من 2 تا میکرو رو با اون راه انداختم تا الانم بدون مشکل داره جواب میده حتی عکسشم گذاشتم.مجدد میگردم پیدا کردم همین جا می گذارم .

سلام دوست خوبم

شما لطف بفرمایید و سایر مشخصات دانگل ( اعم از سریال ، نوع قطعه و ... ) همچنین جهت شیرینگ را هم اعلام بفرمایئد.

ممنون

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
سلام دوست خوبم

شما لطف بفرمایید و سایر مشخصات دانگل ( اعم از سریال ، نوع قطعه و ... ) همچنین جهت شیرینگ را هم اعلام بفرمایئد.

ممنون
سلام مسعود جان
تو پست 3907 توضیح دادم جهت هم هالاست

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سریال های های 1036 همه فعال نیستند برخی کار می کنند متاسفانه قیمت قطعات جدید بالا و امکان توزیع نیست 100 قطعه سفارش دادیم که 3 میلیون می شود با توجه به اینکه تضمینی نیست و قیمت برای کاربر گران تمام می شود از خرید صرف نظر کردم چناچه کسی با مسئولیت خود خواستار تهیه همه قطعات و توزیع آن است هماهنگ کند مشکلی نیست

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سریال های های 1036 همه فعال نیستند برخی کار می کنند متاسفانه قیمت قطعات جدید بالا و امکان توزیع نیست 100 قطعه سفارش دادیم که 3 میلیون می شود با توجه به اینکه تضمینی نیست و قیمت برای کاربر گران تمام می شود از خرید صرف نظر کردم چناچه کسی با مسئولیت خود خواستار تهیه همه قطعات و توزیع آن است هماهنگ کند مشکلی نیست

با همه این تفاسیر یعنی بی خیال شیرینگ ماهواره ای و بی خیال دانگل ؟

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34

خوب علی اقا با این حساب ارزش هر قطعه 30 تومنه اگه یادتون باشه چند ماه پیش وقبل از بالا رفتن قیمت ارز گفتید که قطعه 2012 بدون تضمین با قیمت 28 تومن موجود میباشد که بنده پول ریختم و مشخصات فرستاده شد ولی شما در جواب گفتید که قطعات موجود نمیباشدبا اینکه من هنوز مثل برخی ازکاربران قطعه جایگزین سری mx رایگان دریافت نکردم با وجود داشتن شرایط خرید قبل از سال 2012 و یک مبحث دیگه ایا اختلاف قیمت پس از گرون شدن فقط 2 تومن بوده و چرا ما که همه شرایط را قبول کردیم جواب قانع کننده ای از شما دریافت نکردیم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

خوب علی اقا با این حساب ارزش هر قطعه 30 تومنه اگه یادتون باشه چند ماه پیش وقبل از بالا رفتن قیمت ارز گفتید که قطعه 2012 بدون تضمین با قیمت 28 تومن موجود میباشد که بنده پول ریختم و مشخصات فرستاده شد ولی شما در جواب گفتید که قطعات موجود نمیباشدبا اینکه من هنوز مثل برخی ازکاربران قطعه جایگزین سری mx رایگان دریافت نکردم با وجود داشتن شرایط خرید قبل از سال 2012 و یک مبحث دیگه ایا اختلاف قیمت پس از گرون شدن فقط 2 تومن بوده و چرا ما که همه شرایط را قبول کردیم جواب قانع کننده ای از شما دریافت نکردیم

دوست عزیز قیمت هر قطعه 30 تومان برای من الان تمام می شود قیمت نهایی برای مشتری با هزینه ارسال 40 تومان در مورد خرید قطعه جایگزین یا دریافت وجه خود بهتر است از طریق ایمیل پیگیری کنید ممنون

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377

سلام علی اقا
از کجا میشه تهیه کرد؟ تا کی اعتبار داره؟ به قول انها چند ماه میزنه؟

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوست عزیز قیمت هر قطعه 30 تومان برای من الان تمام می شود قیمت نهایی برای مشتری با هزینه ارسال 40 تومان در مورد خرید قطعه جایگزین یا دریافت وجه خود بهتر است از طریق ایمیل پیگیری کنید ممنون

علی اقا مشکل پول نیست الان همه میدونن 40 تومن پول یک کفش هم نمیشه ولی شما میفرمایید قطعه اصلا موجود نیست خوب اگه موجود بود که بنده یا هر کاربر دیگه مستقیم از طریق ایمیل هماهنگ میکردیم با مسولیت خود خریداری میکردیم

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
دوستان عزیز سرور no باقطع ووصلی بسیار زیاد تا حد 5 الی 10 دقیقه قطعی کار میکنه لطفا بقیه دوستان هم اعلام وضعیت کنند.........

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
سلام من هم با دیگر دوستان موافقم 40 تومان برای میکرو باکس 1 چیزی نیست چون همه ما در این چند سال از سرور و شبکه هایی که باز می کرد راضی بودیم مشتری ها هم راضی بودند من همینجا اعلام میکنم دو قطعه می خواهم . با اجازه علی آقا می شود یک تاپیک باز شود تا کسانی که قطعه می خواهند اعلام کنند تا یه آمار به دستشان بیاید با تشکر

REZAALI53

Banned
2012-03-23
28
87
سلام وشب شما بخیر .من هم اگر قطعه جدید باشه بااین قیمت تا 50تومان هم میخوام .ممنون میشم به ما هم خبر بدید.متشکرم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا