Criss Angel
کاربر
- 2009-05-03
- 451
- 1,526
شیرینگ همچنان قطع کامل......دوستان کسی خبر جدید نداره؟؟؟
با سلام به همه دوستان
شیرینگ روی سرور 1 همچنان قطع کامل می باشد .
من سایر سرورها ( 2 و 3 ) را هم امتحان کردم ، ولی هر دو قطع هستند .
روی سرور 2 دوستان فرموده بودند وصله . کسی تأیید می کنه ؟
استادگلم کنترل من روی برنامهsksکارنمیکنه شماباچه کنترلی این کارروانجام میدی ممنون میشم راهنمایی کنیدبا سلام به همه دوستان
شیرینگ روی سرور 1 همچنان قطع کامل می باشد .
من سایر سرورها ( 2 و 3 ) را هم امتحان کردم ، ولی هر دو قطع هستند .
روی سرور 2 دوستان فرموده بودند وصله . کسی تأیید می کنه ؟
استادعزیز من روی چهارتامیکرو کارکردم هیچکدوم کنترلش پس ازریختن برنامه sksکارنکرد مشکل ازچیهدوستان عزیز درحال حاضر نرم افزار روی سرور 2 ورژن فوق فعال است ،
برای فعال کردن سرور 2 دکمه قرمز ریموت میکرو زده ،پس از باز شدن لیست سرور ها گزینه سرور 2را انتخاب کنید وصبرکنید تا سرور موردنظر فعال شود
موفق باشید
استادعزیز من روی چهارتامیکرو کارکردم هیچکدوم کنترلش پس ازریختن برنامه sksکارنکرد مشکل ازچیه
استادگلم کنترل من روی برنامهsksکارنمیکنه شماباچه کنترلی این کارروانجام میدی ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان شیرینگ با سرور 1 الان وصل شده ساعت:15:15تست کنید همین جا اعلام وضعیت کنید
ممنون
طبق اون چیزی که گفتم درحال حاضرشرینگ باکیفیت بسیارمطلوبی برروی سرور1 فعال گردیدباسلام
طبق گفته ی یکی ازدوستان اگاه درخارج ازکشور سروریک طی یکی دوروز اینده دوباره باقدرت بهتری وتقویت سیگنال مناسبتری وصل خواهد شد
استادعزیز بابرنامه میکرو وچکی باکس کنترلم به راحتی کارمیکنه امابه محض ریختن برنامهsksازکارمیفتهپارسین عزیز ریموت وهمه قطعات دانگل من فابریک میکرو1 هست شما چشمی و ریموت دانگل روچک کنید ،منظورم از چشمی همون قطعه ای هست که برای اشعه ریموت به دانگل وصل میشه ، امیدوارم مشکلت حل بشه......