تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام علی اقا اکانتو در رسیور استارمکس 5000وارد کردم و همی کار هارو مو به مو انجام دادم ولی وقتی login میکنم این پیغامو میده login faile و هیچ کانالی رو باز نمی کنه اینترنتمم128 adsl یوزر وپسپرد اینترنتم رو در مدم سیوهم کردم
دوست من اول نتورک رسیورت رو چک کن ببین دیتا داره یا نه(اگه آی‌پی و سابنت واست ثبت شده یعنی‌ دیتا داری) اگه اون مشکلی‌ نداشت تنظیمات و نحوهٔ نوشتن سیلانها رو با توجه به رسیورت چک کن
امیدوارم مشکلت حل شه

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی اقا اکانتو در رسیور استارمکس 5000وارد کردم و همی کار هارو مو به مو انجام دادم ولی وقتی login میکنم این پیغامو میده login faile و هیچ کانالی رو باز نمی کنه اینترنتمم128 adsl یوزر وپسپرد اینترنتم رو در مدم سیوهم کردم

دوست عزیز احتمالا مودم با رسیور ارتباط برقرار نمی کند در قسمت شبکه یک بار گزینه جستجو ای پی را غیر فعال و مجدد فعال کنید در صورتی که مودم بتواند با رسیور ارتباط برقرار کند بعد از روشن کردن رسیور پیغام موفقیت دریافت ای پی باید ظاهر شود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ENA SERVERS

<<<EMROOZNA-IRSAT>>>>

با افتخار تقدیم می کند

درود
به استحضار مي رسانيم با توجه به درخواست کاربران و برآورده شدن نياز شما براي ديدن کانال هاي معتبر جهان و تماشاي رويدادهاي مهم :
ورزشي (( فوتبال يورو 2012 و بازيهاي المپيک 2012 و مسابقات تنيس French Open ))
رويدادهاي خبري جهان از کانال هاي معتبر (( CNN , FOX NEWS , SKY NEWS , aljazeera ))
مستندهاي خيره کننده شبکه هاي تلويزيوني معتبر (( NatGeo Wild , NatGeo Adv , Animal Planet , Travel Channel , Discovery ))
سريال ها و فيلم هاي روز جهان (( HBO , novacinema , SkyCinema , Primafila ))
شبکه هاي موسيقي جهان (( MTV , VH1 ))و............

تصميم به ايجاد اولين سرور سي سي کم با مزايا و امکانات عالي گرفتيم به طوري که با بهره گيري از کارتهاي اختصاصي و لوکال در سرورها همراه با تخصص در علم IT و شبکه براي پايداري بيشتر بهره مي بريم . همانگونه که مي دانيد هر سرور تعدادي يوزر گنجايش دارد و از آن تعداد عبور کند دچار فريز در کانال ها مي شود که در اغلب سرورها مشاهده مي نماييد ما با بهره گيري از شبيه سازي آخرين پروتکل ارتباط با اينترنت درجهان WIMAX اين مشکل را حل کرديم و به نحوي که مانند آن پروتکل وقتي گنجايش BTS پر شود خود به خود کاربر به SECTOR ديگري وصل مي شود در اين سرورهاي سي سي کم اگر گنجايش يک سرور در حال اتمام باشد يوزر به سرور ديگري متصل مي شود بدون آنکه فريز و يا مشکلي داشته باشد .

اين سرورها با بهره گيري از امکانات کم نظير و پيشرفته نرم افزار و سخت افزار و شبکه ، در کنار کارتهاي لوکالي که بطور مستقيم در اين سرورها راه اندازي شده است کيفيتي ايده آل را براي شما به ارمغان مي آورد. اسمارت کارت هايي مثل پکيج هاي bfbs,Orange Polska+N ITI,Sky UK و کابل آلمان به صورت HD و در آينده Sky Selekt HD کارتهايي هستند که بي نظير هستند و نظير آن را شايد در يک يا دو سرور در ايران يافت کنيد اما با قيمتي بالاتر از قيمت هاي سرورهاي ما ارائه مي شوند که تمام تلاشمان را انجام داديم همه نوع قشر جامعه بتوانند به راحتي استفاده کنند.

کلا هر شخص حقيقي که اکانت سي سي کم دريافت مي کند مي تواند با رسيورهايي مانند زير از آن بهره ببرد :

دريم باکس – موتانت سري قديم – موتانت سري اچ دي ( کابروو ) – کليه کارت هاي دي وي بي – رسيور ايکس کروز مدل پرو و اچ دي – سامسونگ 9500 – استارست مدل جديد اچ دي – سري ايکس 95 و سري 4000 – تتانيوم 10000 – هايويژن مدل اچ دي – استارترک مدل اچ دي و کليه رسيورهاي قديم و جديدکه قابليت ساپورت پروتکل SSSP و يا CCCAM و ديگر پروتکل هاي شيرينگ را داشته باشند .

به تمامي مشترکين 3 سرور (3 سي لاين) داده مي شود که شما همزمان از هر 3 سرور استفاده خواهيد نمود.

اسمارت کارتهاي لوکال سرور :
اسمارت کارت ها بصورت لوکال و مستقيم در سروهاي EMROOZNA راه اندازي شده اند که با توجه به پينگ بسيار مناسب شما با کيفيتي عالي در کنار ساير کارتهاي ديگر سرورها در اختيار شما هستند:
به دليل شلوغ نشدن اين صفحه نام پکيج هايي معمولي که با سرورها باز مي شوند به دليل اينکه اکثرا مي دانند فاکتور گرفتيم اما علاوه بر اين همه ي پلت فرم هاي مهم ماهواره ايي در اکثر جهات قابل تماشا هستند مي توان به :

پکيج ناياب مجارستاني DMC به همراه کانال هاي HD
اسمارت کارت پکيج زيبا و ديدني BFBS اين کارت را جديدا در سرور قرار داديم و بسيار ناياب ميباشد .
پکيج زيباي Primafila /
اسمارت کارت Polsat Full
اسمارت کارت Dishtv HD و Kabelkiosk
اسمارت کارت Orange Polska وياکسس
اسمارت کارت پکيج DigiTurk فول با سفارش 24/7 کانال هايSalon 1,2,3
اسمارت کارت کانال ست فرانسه
اسمارت کارت پکيج الجزيره فول +HD
پکيج بي نظير YES به همراه کليه کانال هاي HD
پکيجN HD فول با کانالهاي NfilmHD
کانال هاي سفارشي VOD
کانالهاي پکيج Digitalb
پکيج +HD شامل کانالهاي SUPER RTL HD , … با سيستم ناگرا
پکيج Sky Digital يا Sky UK يا BSkyB با تمام کانال هاي HD با آپشن ESPN HD
پکيج Radyga Tv فول
کانال هاي Sky Calcio 15 و Sky 3D بر روي سرور باز مي باشند و دوستان بدون فريز از اين کانال ها لذت ببرند

کانال هاي Primafila هم سفارش داده شده اند و 7 روز هفته باز هستند + نسخه هاي 20 به بعد اين سري کانال ها
کانال Nova Cinema HD و Cyfra 3D و ٍEurosport 3D بر روي سرورها فعال هستند و دوستان مي توانند بدون فريز از اين کانال ها لذت ببرند .

نکات مهم (حتما قبل از هر اقدامي مطالعه فرمائيد) :

نکته1 – سرورهاي EMROOZNA سرور تک مسيره ندارند و تمامي سرورها بطور فول در تمامي جهات ارايه ميشوند .

نکته2- فقط زماني نسبت به اخذ اشتراک اقدام فرمائيد که مطمئن هستيد با راه اندازي شيرينگ روي دستگاه خود آشنائي داريد چون تاريخ شروع اکانت بطور پيش فرض از زمات ارسال آن براي شما محاسبه ميگردد و تحت هيچ شرايطي امکان عودت مبلغ واريزي وجود ندارد.در مواردي خاص که مثلا فعلا از سايت ديگري اکانت داريد و ميخواهيد استارت اکانت شما از زمان مشخصي ثبت شود هماهنگ کنيد.
توجه : نگران هيچ چيز بابت راه اندازي اکانت بر روي رسيور خود نباشيد،متخصصان ما به راحتي هر چه تمام و قدم به قدم شما را در راه اندازي اکانت ها راهنمايي خواهند کرد .

نکته3- اگر سوالي در خصوص سرور ها هست در زير مطرح فرمائيد .

نکته4- استفاده لاينهاي سرور بطور جدا در مکانهاي مختلف سريعا توسط سيستم شناسائي شده و اکانت بدون عودت وجه و قيد شرط قطع ميگردد.

نکته5- زمان تقريبي ارسال اکانتها بين 1 تا 12 ساعت پس از اعلام واريز ميباشد .

نکته6 – اکانت تست ارايه نميشود.

نکته7- مشخصات اکانت خود را تحت هيچ شرايطي در اختيار کاربر ديگري قرار ندهيد .

نکته8- هر کسي که تعدادي اکانت را سفارش دهد از تخفيف ويژه برخوردار است .

نکته9 – سرورها در چند شهر ايران که اينترنت دتيکيت ( بدون ضريب اشتراک ) دادند بنا شده که متاسفانه به دلايل امنيتي نمي توانيم در اين مورد بيشتر صحبت کنيم اما سي سي کم ما را تست کنيد متوجه خواهيد شد که از خيلي از اکثر سرورهاي موجود در سايت هاي ايراني که با نام آلمان و سوئيس و فرانسه و …ارائه مي شوند بهتر مي باشد .

نکته 10-برای رسیورهای که توسط پلاگین سی سی کم ساپورت می کنند مانند ایکس کروزر دریم باکس و.......نیاز به دریافت فایل PRIO نیست تنظیمات سرورها طوری انجام شده که تمامی پکیج ها از جمله نوا براحتی و سریع بدون نیاز به این فایل باز می شود

تعرفه اخذ اشتراک از ENA SERVERS بدين شرح ميباشد:
اکانت 1ماهه = 15 هزار تومان ( چنين تعرفه سروري در ايران زير 20 هزارتومن نيست ! )
اکانت 3 ماهه = 40 هزار تومان ( چنين تعرفه سروري در ايران زير 45 هزارتومن نيست ! )
اکانت 6 ماهه = 70 هزار تومان ( چنين تعرفه سروري در ايران زير 75 هزارتومن نيست ! )
اکانت 9 ماهه = 100 هزار تومان ( چنين تعرفه سروري در ايران اصلا موجود نيست ! )
اکانت 12 ماهه = 130 هزار تومان ( چنين تعرفه سروري در ايران زير 140 هزارتومن نيست ! )

جهت دریافت اکانت مبلغ به حساب زیر واریز کنید سپس شماره بازیابی و یا فیش بانکی به همراه نوع رسیور خود فقط برای بنده توسط پیام خصوصی یا ایمیل ارسال کنید اکانت از 1 تا 12 ساعت بعد ارسال می شود که بستگی به زمان پرداخت و ریبوت سرورها دارد

ALI.RISIVER@GMAIL.COM

شماره حساب :272170104064627001
کارت :6274129000318009
شماره شبا:IR940550272170104064627001

اقتصاد نوین به نام محمد علی موسوی

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
1- آیا با اینترنت کم سرعت هم قابل استفاده می باشد مثال 128

2- آیا روی دستگاه k9k9 fullHD هم جواب میدهد

3- آیا آموزش برقراری آن را در سایت می گذارید
درود
دوست گرامی اینترنت 128 کم سرعت نیست واگه پینگ تایم مناسبی داشته باشید برای سی سی کم کافیه
دستگاه k9k9فول اچ دی هم کلا با سی سی کم بگیر نگیر داره وربطی به هیچ سروری نداره که ایکلاس گیر میکنه یا هنگ داره یا بیخودی کانال باز نمیشه باید وضعیت سخت افزارشون را مناسب کنند یا شاید مشکل نرم افزاری هست.

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
با سلام خدمت علی اقا دوست عزیز با توجه به اینکه بیشتر سایتها در تبلیغات خود از باز بودن پکیج هایی مثل nova hd یا bfbs,Orange نام می برند ولی در عمل می بینیم خبری از این پکیج ها نیست ممنون میشم دقیقا بگید که الان این کانالها با سرور شما بازند یا نه ؟ باسپاس

saeed1517

کاربر
2009-05-29
21
67
سلام اکانتش حرف نداره من هم ازسایت ......... گرفتم هم از ................ ولی اکانتی که از علی اقا گرفتم حرف نداره برای گرفتن اکانت یک ذره هم شک نکنید تمامی کانال ها الان باز بدون فریز حتی sky پینگ اینترنت من 230 تا 270 بالا پایین میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
سلام.من استار مکس 5000 ful hd دارم.اولان آیا تمام هاتبرد و نیل و دیجی ترک باز میشه؟دوما با دستگاه من سرور شما خوب کار میکنه؟ سوما بعد خرید اکانت دقیق برای راه اندازیش روی دستگاهم راهنماییم میکنید؟

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
سلام.من استار مکس 5000 ful hd دارم.اولان آیا تمام هاتبرد و نیل و دیجی ترک باز میشه؟دوما با دستگاه من سرور شما خوب کار میکنه؟ سوما بعد خرید اکانت دقیق برای راه اندازیش روی دستگاهم راهنماییم میکنید؟

دوست گرامی اولا توضیحات بالا رو بخون ببین کدوما باز میشن
دوما برای اطلاع از توانایی های رسیورت به بخش مربوط به خودش در نگهداری رسیورها رجوع کن

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز هاتبرد حداقل 60% براحتی باز می شود اما تمام خیر پکیج های ماهواره نایلست هم به دلیل تغییر سیستم و استفاده از رسیورهای اختصاصی مانند پکیج شوتایم یا ابوضبی توسط هیچ سروری فعلا باز نیست دی جی ترک هم غیر از کانالهای hd این مجموعه ما بقی قابل دریافت است برای راه اندازی اکانت هم در بخش استارمکس توضیحات توسط همکاران قرار گرفته باز هم اگر مشکلی بود اعلام کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت علی اقا دوست عزیز با توجه به اینکه بیشتر سایتها در تبلیغات خود از باز بودن پکیج هایی مثل nova hd یا bfbs,Orange نام می برند ولی در عمل می بینیم خبری از این پکیج ها نیست ممنون میشم دقیقا بگید که الان این کانالها با سرور شما بازند یا نه ؟ باسپاس

سلام دوست عزیر 3 مجموعه فوق همیشه توسط هیچ سروری باز نیستند خصوصا کانالهای hd نوا که مدتی توسط هم سرورها قطع شدن اما bfbs فعلا باز است orange هم فعلا قطع است

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا