تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام و خسته نباشید

می خواستم بدونم سرور ها یک ساله همیشه فعال و قطعی ندارند؟؟
در برخی سایت های همسایه سرور های سی سی کم دیده شده به قیمت 90 تومان یکسالشم پیدا میشه
من چون به کار شما ایمان دارم می خواستم بدونم تفاوت قیمت ها و سرورها به چیست؟؟
رو دستگاه دیسکاوری چلنجر اچ دی کامل جواب میده؟؟؟؟
مشخصات اکانت یکبار وارد کنی برای هر قطع وصل باید دوباره وارد کنی یا سیو دستگاه می مونه؟؟
ممنون از همه شما دوستان و منتظر پاسخ شما

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام و خسته نباشید

می خواستم بدونم سرور ها یک ساله همیشه فعال و قطعی ندارند؟؟
در برخی سایت های همسایه سرور های سی سی کم دیده شده به قیمت 90 تومان یکسالشم پیدا میشه
من چون به کار شما ایمان دارم می خواستم بدونم تفاوت قیمت ها و سرورها به چیست؟؟
رو دستگاه دیسکاوری چلنجر اچ دی کامل جواب میده؟؟؟؟
مشخصات اکانت یکبار وارد کنی برای هر قطع وصل باید دوباره وارد کنی یا سیو دستگاه می مونه؟؟
ممنون از همه شما دوستان و منتظر پاسخ شما

دوست عزیز جواب سوالات به ترتیب
هر اکانت بدون هیچ کم و کثری و حتی بیشتر از تاریخ انقضاء هم کار می کند(چندین روز اضافه تر به عنوان هدیه برای هر ماه 3 روز )
قیمت اکانت در برخی سایت ها مانند یورو کم و مشابه ماهی 22 و سالی 180 سایت های که اکانت ارزان می فروشند دلیل بر بهتر بودن نیست معمولا سرورها اجاره ای و بی کیفیت هستند
تفاوت قیمت به دلیل هزینه بالای سرورها در ضمن قیمت بسیار مناسب ماهی 15 تومان حداقل تصمیم داشتیم هزینه بیشتر شود اما مثل اینکه همین مقدار هم با شرایط اقتصادی الان زیاد به نظر میاد!
دیسکاوری چلنجر متاسفانه رسیور خوبی برای استفاده از سی سی کم نیست زیرا یک لاین بیشتر ساپورت نمی کند برای دریافت همه پکیج ها باید 4 لاین کانکت شود که این رسیور این امکان ندارد
مشخصات یک بار بیشتر نباید وارد شود

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
سلام مجدد
ممنون از جواب کاملتون علی آقا
حقیقت من این اکانت برای یکی از مشتری ها می خوام
بنده خدا کارش زاهدان دستگاهش آورده که براش تنظیماتش انجام بدم اکانت خریداری کنم ببره با خودش
دستگاهشم گفتم discovery galaxy challenger
با توجه به فرمایشات شما که گفتین یک لاین بیشتر برای سرورساپورت نمیکنه
این بنده خدا هم طبق گفته خودش ببخشید بیشتر دنبال کانا لهای 18- هست
و بخوام براش یک اکانت 6 ماه بگیرم به قطعی نمی خوره رو این کانال ها بخواد از یک لاین استفاده کنه؟؟؟؟
در ضمن رو کدوم جهت ها قابلیت بازگشایی دارد؟؟؟
تشکر از همه شما دوستان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: negin89

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
با سلام

میخواستم ببینم اکانت روی ریسیور فالکن فول اچ دی جواب میده بخرم .اگر جواب میده اموزشش هست ؟

باتشکر

• Like

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

میخواستم ببینم اکانت روی ریسیور فالکن فول اچ دی جواب میده بخرم .اگر جواب میده اموزشش هست ؟

باتشکر

بله این رسیور سی سی کم ساپورت می کند آموزش خاصی ندارد باید اطلاعات اکانت در قسمت سی سی کم تعریف شود اگر مشکلی داشتید بهتر است در بخش رسیورهای متفرقه پیگیری کنید

• Like

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام علی آقا
خواستم بدونم سیلانهای قبلی هنوز فعالن ؟

ممنوون

• Like

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام علی آقا
خواستم بدونم سیلانهای قبلی هنوز فعالن ؟

ممنوون

دوست عزیز سی لاین های قبلی هم هست اما برای بهتر شدن سرور یک سرور اضافه کردیم که 4 سروره شده است
شما اکانت خود را به علی اقا بفرستید تا تبدیل به 4 سروره کنند و براتون بفرستند

sajjad h

کاربر
2009-06-29
18
27
با سلام علی آقا ظرفیت صندوق پیامهاتون تکمیل شده گفته بودی آدرس ایمیل رو بفرستم برای دریافت پلاگین آماده لصف کنید صندوق رو خالی کنید تا بفرستم

• Like

azama

کاربر
2006-10-22
132
213

سلام مجدد جناب ali.risiver

نمی خواهید مشگل مارا حل کنید ؟

پورت 32000 و 21000 یکی ازدوستان که من برایش خریداری کردم مدتیست قطع شده لطفا بررسی فرمایید

دردو نوبت با ارسال پیام خصوصی ومشخصات اکانت پیگیر مشگل با لا شدم متاسفانه جوابی دریافت نکردم نهایتا زمان اکانت تمام میشود من هم بدهکار !!!

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام مجدد

پورت 32000 و 21000 یکی ازدوستان که من برایش خریداری کردم مدتیست قطع شده لطفا بررسی فرمایید

در دونوبت پیام خصوصی وارسال مشخصات اکانت درخواست بالارا پیگیری نمودم متاسفانه پاسخی دریافت نکردم لطفا پاسخ دهید.

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام مجدد

در دونوبت پیام خصوصی وارسال مشخصات اکانت درخواست بالارا پیگیری نمودم متاسفانه پاسخی دریافت نکردم لطفا پاسخ دهید.
اکانت خود را برایم بفرستید ببینم مشکل شما چیست ؟

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام مجدد

شمارا به خدا علی اقا کمی بیشتر به ما توجه کنید با مشگلات زندگی تنها سرگرمی ما همین است عرض کردم دوبار اکانت را فرستام اگر پیام خصوصی خودرا بخوانید متوجه میشوید .

• Like

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام علی آقا
مبلغ 15000 تومن واسه اکانت یه ماهه واریز کردم اگه میشه پیگیری کنین
ممنوون

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام مجدد

شمارا به خدا علی اقا کمی بیشتر به ما توجه کنید با مشگلات زندگی تنها سرگرمی ما همین است عرض کردم دوبار اکانت را فرستام اگر پیام خصوصی خودرا بخوانید متوجه میشوید .

مشکل شما ربطی به پورت ندارد
یوزر شما ena446 و در تاریخ 9 آذر خریداری کردید که سه ماهه بوده و یک هفته هست تمام شده است .
اکانت شما به اتمام رسیده دوست عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا