تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای ena servers

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
دوست عزیز بصورت پیام خصوصی بفرستم یا در همین جا تایپک کنم؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
آقا علی سلام.من حدود 15 روز پیش از شما اکانت 3ماهه خریده بودم که الان 2روزه قطع شده لطفا" ببین مشکل از کجاست.مشخصات را در پیغام خصوصی بصورت کامل فرستادم.

سلام
اکانت شما یوزر 179 مشکلی ندارد باید وصل شود آن پیغام دز منو سرور رسیور مربوط به اکسپایر شدن اکانت رایگان دستگاه نه اکانتی که گرفتید بهتر است مجدد لاین ها از یک تا 6 دستی یا از طریق فلش نصب کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام علی آقا این صندوق پیاماتون اگر خالی کنید بد نیست
من یک اکانت 6 ماه خریدم 3 ماه کار کرده چند روزی یه کلا قطعه باید به کی بگم مشکل
مشخصات اکانت باید برا که بفرستم
اصلا پشتیبانی داره؟؟

یوزر شما فردا فعال می شود مشکلی نیست

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
من هم همین کار را کردم و دوباره اکانت را وارد کردم اما باز هم همین پیغام میاد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
من هم همین کار را کردم و دوباره اکانت را وارد کردم اما باز هم همین پیغام میاد

این پیغام ربطی به اکانت وارد شده ندارد مربوط به شرینگ رایگان که تمام شده می توانید با انتخاب سرور 40 و سپس کلید زرد سرورهای رایگان کلا غیر فعال کنید که این پیغام نیاد البته ربطی به سی سی کم ندارد اکانت شما هم اینک با یک رسیور استارست 2000 تست شد وصل هیچ مشکلی ندارد اطلاعات اکانت اشتباه در قسمت سرورها تعریف شده

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
دوست عزیز زمانی که سیسیکم را به دستگاه زدم حدود 2ماه از تاریخ اعتبار شیرینگ رایگان گذشته بود و در ضمن با همین مشخصات اکانتی که به من دادی فقط 10 روز شیرینگ شما کار کرد و ت الان هم بسته است.دیگه اشتباهی وارد کردن یا نمیدونم مشکل اینترنت همش فرا افکنیه.برتدر من اکانت 3ماهه شما بیشتر از 10 روز کار نکرد.ببین مشکل چیه.به من نگو با یک دستگاه 2000 امتحان کردی و داره کار میکنه.من نمیدونم دیگه چکار کنم

آخرین ویرایش:

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
دوست عزیز زمانی که سیسیکم را به دستگاه زدم حدود 2ماه از تاریخ اعتبار شیرینگ رایگان گذشته بود و در ضمن با همین مشخصات اکانتی که به من دادی فقط 10 روز شیرینگ شما کار کرد و ت الان هم بسته است.دیگه اشتباهی وارد کردن یا نمیدونم مشکل اینترنت همش فرا افکنیه.برتدر من اکانت 3ماهه شما بیشتر از 10 روز کار نکرد.ببین مشکل چیه.به من نگو با یک دستگاه 2000 امتحان کردی و داره کار میکنه این آخر کلاهدوزیه

درود
دوست عزیز این حرفتون خیلی سنگینه دیگه به علی آقا تهمت میزنین
من تا الان 5 تا اکانت گرفتم از ایشون همشون بیشتر از مهلتشون کار کردن اما کمتر نه
حتما یه جای کار ایراد داره

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
عزیز من شما قاضی: وقتی با همون مشخصات ارسالی اکانت 3ماهه فقط 10 روز کار بکنه و بعدش هم به من میگه خودم چک کردم هیچ مشکلی نداره.به نظرت من چه فکری درباره این موضوع باید بکنم؟ یکی بیاد جواب منطقی به من بده.من که از خیر این اکانت و این مسئله دیگه گذشتم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
عزیز من شما قاضی: وقتی با همون مشخصات ارسالی اکانت 3ماهه فقط 10 روز کار بکنه و بعدش هم به من میگه خودم چک کردم هیچ مشکلی نداره.به نظرت من چه فکری درباره این موضوع باید بکنم؟ یکی بیاد جواب منطقی به من بده.من که از خیر این اکانت و این مسئله دیگه گذشتم

در حال حاضر بیش از 200 یوزر فقط از همین سایت در حال استفاده از سرورها هستند از یک ماهه تا یک سال اکانت خریداری شده اگر به قول شما قرار به کلاه دوزی بود روزانه تمام پست ها در این تاپیک مربوط به شکایت از وضعیت اکانت ها می شد شما چه انتظاری دارید حتما انتظار دارید چون اکانت شما کانکت نمیشه من بدون اینکه تست کنم مبلغ شما برگشت دهم و عذر خواهی کنم بله اگر واقعا مشکل از اکانت بود این کار انجام می دادم وقتی اکانت بدون مشکل کار می کند و کانکت مشخص مشکل از سمت شما شاید آدرس سرورها توسط isp شما ف ی لتر شده یا اینکه پینگ تایم سرورها با اینترنت شما بالا رفته بهتر است اکانت با رسیور دیگری و جای دیگری تست کنید از من هم مطمئن نیستید اکانت بدهید یکی از کاربران همین بخش برایتان تست کند

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
دوست عزیز اصلا" 45 پولیه که من بخوام درباره اش حرفی بزنم.در ضمن در کجای مطالب من حرفی از پول زده شده که به شما برخورده و برای خودت داری تجزیه تحلیل میکنی.اگر چشاتو خوب باز کنی و آخر مطلب منو بخونی من نوشتم که از خیر این اکانت گذشتم و این مسئله دیگه برای من گذشته.در کل از زحماتتون ممنون

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام خدمت دوستان
جنابnegin8شايد رسيورتون اكانت رايگان داره؟؟اگه اكانت رايگان داره بايد غير فعالش كنيد
اگر هم نداره
مدل رسيور را به علي اقا بگيد يه فايل اماده كنه تا اكانت را از طريق فلش مموري انتقال بدين
در ضمن فكر نكنم علي اقا به خاطر40تومن اعتبارشو زير سوال ببره اكانت مشكل نداره ايراد از طرف شماست كه با صبر و حوصله و كمك دوستان مشكلتون حل ميشه
يكي يكي راهها را تست كنيد ببينيد كجا مشكل بوجود امده

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
ای بابا یعنی به نظرت بعد از یکسال و نیم استفاده از شیرینگ رایگان و قطع شدن آن و وارد کردن اکانت 2ماه بعد از تمام شدن شیرینگ رایگان جای شک میمونه که بخوای بگی هنوز شیرینگ رایگان رسیور اعتبار داره.ضمنا" مشکل و سوء تفاهم از اونجایی شروع شده که بعد از انتقال اکانت15 روز هم اکانت ارسالی جناب علی رسیور بخوبی و بدون مشکل کار کرد ولی یکدفعه قطع شد و من هم ابتدا به اینترنت شک کردم که 2تا رسیوری که شیرینگ رایگان داشتند را روی همان خط اینترنت امتحان کردم که براحتی دارن کار میکنند.خدا شاهده بحث من اصلا" 40 هزارتومان نیست و من هم در پست قبلی به این مسئله اشاره کردم که این مبلغ چیزی نیست که بخوام درباره اش حرفی بزنم اما خودتون بهتر میدونید وقتی مشتری به شما اعتماد بکنه و شما هم آبروی چندساله کاریتون را در این کار قرار بدیت و بعد از 15 روز اکانت قطع بشه برداشت مشتری چه چیزی جزء کلاهبرداری میتونه باشه؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ای بابا یعنی به نظرت بعد از یکسال و نیم استفاده از شیرینگ رایگان و قطع شدن آن و وارد کردن اکانت 2ماه بعد از تمام شدن شیرینگ رایگان جای شک میمونه که بخوای بگی هنوز شیرینگ رایگان رسیور اعتبار داره.ضمنا" مشکل و سوء تفاهم از اونجایی شروع شده که بعد از انتقال اکانت15 روز هم اکانت ارسالی جناب علی رسیور بخوبی و بدون مشکل کار کرد ولی یکدفعه قطع شد و من هم ابتدا به اینترنت شک کردم که 2تا رسیوری که شیرینگ رایگان داشتند را روی همان خط اینترنت امتحان کردم که براحتی دارن کار میکنند.خدا شاهده بحث من اصلا" 40 هزارتومان نیست و من هم در پست قبلی به این مسئله اشاره کردم که این مبلغ چیزی نیست که بخوام درباره اش حرفی بزنم اما خودتون بهتر میدونید وقتی مشتری به شما اعتماد بکنه و شما هم آبروی چندساله کاریتون را در این کار قرار بدیت و بعد از 15 روز اکانت قطع بشه برداشت مشتری چه چیزی جزء کلاهبرداری میتونه باشه؟

شما بهتر است اول از اکانت مطمئن شوید بعد تهمت بزنید اگر قرار به کلاه برداری باشه باید حداقل 200 کاربر دیگر هم به این تاپیک مراجعه می کردند و شاکی از کار نکردن اکانت های خود باشند خود شما باشید حاضر هستید برای 40 هزار تومان زیر سوال بروید من اکانت شما برای 2 تا از مدیران انجمن ارسال می کنم و می خواهم یوزر شما تست و در این تاپیک نتیجه اعلام کنند اگر هر 2 تائید کردند یوزر شما بدون مشکل کار می کند بدون هیچ بحثی شما از سایت اخراج می شوید این دلیل نمی شود چون اکانت های رایگان کار می کند باید این اکانت هم کار کند شما ابتدا پینگ تمام لاین ها بگیرید اگر همه چیز درست باشد مشکل از سرویس دهنده نت شما که آدرس سرورها مسدود کرده است

آخرین ویرایش:

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلامي دوباره
من جاي شما باشم اكانت را در يك محل ديگه با يه رسيور ديگه تست كنيد مثلا خونه يكي از مشتريا تست كنيد
علي اقا هم راس ميگن احتمال اينكه ادرس سرورها مسدود شده باشه هست برا منم چندين بار اتفاق افتاده كه با مراجعه به مخابرات منطقه مربوطه مشكل حل شده
شما يكبار در مكان ديگر تست كنيد همه چي مشخص ميشه

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
آقا علی من به شما تهمت نزدم که داری گرو کشی میکنی و در تایپک قبلی هم بهت گفتم که من از خیر این اکانت گذشتم.خودت هم خوب میدونی مشتری جماعت با این حرفها قانع نمیشه.من مشکل را به شما میگم شما به من میگی تست شده و هیچ مشکلی نیست خو بابا این جماعتی که بخاطر 40هزارتومان پدر موبایل منو از قبر اوردن بیرون را چکار کنم؟ من هم اگر به اعتبار شما کوچکترین شکی داشتم مطمئن باش هیچوقت از شما اکانت نمیخریدم پس اگر بحثی هست آن را به خودت نگیر و باید تحمل کاربرها رو داشته باشی چون من عین جواب شما رو باید به مشتری منتقل کنم.حالا بیا و این قوم را قانع کن

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
آقا علی من به شما تهمت نزدم که داری گرو کشی میکنی و در تایپک قبلی هم بهت گفتم که من از خیر این اکانت گذشتم.خودت هم خوب میدونی مشتری جماعت با این حرفها قانع نمیشه.من مشکل را به شما میگم شما به من میگی تست شده و هیچ مشکلی نیست خو بابا این جماعتی که بخاطر 40هزارتومان پدر موبایل منو از قبر اوردن بیرون را چکار کنم؟ من هم اگر به اعتبار شما کوچکترین شکی داشتم مطمئن باش هیچوقت از شما اکانت نمیخریدم پس اگر بحثی هست آن را به خودت نگیر و باید تحمل کاربرها رو داشته باشی چون من عین جواب شما رو باید به مشتری منتقل کنم.حالا بیا و این قوم را قانع کن

درود
دوستان دیگر این موضوع کشش ندهید
آقا علی حق دارد ناراحت بشود چون تا حالا پیش نیومده و همه کاربران از اکانت راضی هستند فقط شما این مشکل را دارید باید ببینیم مشکل از کجاست؟مطمئن باشید مشکل از اکانت نیست
آقا حیدر با من تماس بگیرید و ریسیور برایم بیاورید خودم تست کنم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دوستان من هم این مشکل برایم پیش امد بعد متوجه شدم ادرس سروررابستهاند امدم جای هاست ایپی وارد کردم درست شد سه روزعلاف این کاربودم

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
ضمن تشکر از همه دوستان برای راهنمائی من دوباره مجبور میشم و میرم خونه مشتری تا مجدد همه راهها را امتحان کنم و باز هم میگم که در اینباره خدا شاهده من نوعی هیچ شک و شبهه ای نسبت به صداقت آقا علی ندارم اما خودتون بهتر از من میدونید وقتی موبایلتون مورد هجمه مشتری قرار میگیره چه بلائی سرتون میاد که شب و نصفه شب طرف تازه تفریحشو کرده بعد یاد من میوفته.باز هم میگم اگر مطالب نوشته شده باعث رنجش کسی شده من معذرت میخوام و این یک جروبحث داخل خانواده است که به نظرم چیز معمولیه.(با تشکر از همه)

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دوست من شما روی ریسیور خودت تست زدهای من خونه مشتری خیلی ور رفتم دیدم اینترنت به دستگاه میرسد ولی سیسیکم کارنمیکند گفتم شاید مشکل ازسرورباشد درست میشود اومدم خانه سیسیکم فوق را به دستگاه خودم زدم دیدم کارمیکند به مشتری تماس گرفتم که درست شده چک کنه که بازگفت نه درست نشده تعجب کردم دوباره اومدم فایل راازاول کانفیک کردم وفردا دوباره رفتم دیدم خیر بازنمیشود فهمیدم که پورت بسته شده سریع ایپی را دادم دیدم بازشد صدرصد مشکل شما هم چنین میباشد

بالا