دوست عزیز بصورت پیام خصوصی بفرستم یا در همین جا تایپک کنم؟
آقا علی سلام.من حدود 15 روز پیش از شما اکانت 3ماهه خریده بودم که الان 2روزه قطع شده لطفا" ببین مشکل از کجاست.مشخصات را در پیغام خصوصی بصورت کامل فرستادم.
با سلام علی آقا این صندوق پیاماتون اگر خالی کنید بد نیست
من یک اکانت 6 ماه خریدم 3 ماه کار کرده چند روزی یه کلا قطعه باید به کی بگم مشکل
مشخصات اکانت باید برا که بفرستم
اصلا پشتیبانی داره؟؟
من هم همین کار را کردم و دوباره اکانت را وارد کردم اما باز هم همین پیغام میاد
دوست عزیز زمانی که سیسیکم را به دستگاه زدم حدود 2ماه از تاریخ اعتبار شیرینگ رایگان گذشته بود و در ضمن با همین مشخصات اکانتی که به من دادی فقط 10 روز شیرینگ شما کار کرد و ت الان هم بسته است.دیگه اشتباهی وارد کردن یا نمیدونم مشکل اینترنت همش فرا افکنیه.برتدر من اکانت 3ماهه شما بیشتر از 10 روز کار نکرد.ببین مشکل چیه.به من نگو با یک دستگاه 2000 امتحان کردی و داره کار میکنه این آخر کلاهدوزیه
عزیز من شما قاضی: وقتی با همون مشخصات ارسالی اکانت 3ماهه فقط 10 روز کار بکنه و بعدش هم به من میگه خودم چک کردم هیچ مشکلی نداره.به نظرت من چه فکری درباره این موضوع باید بکنم؟ یکی بیاد جواب منطقی به من بده.من که از خیر این اکانت و این مسئله دیگه گذشتم
ای بابا یعنی به نظرت بعد از یکسال و نیم استفاده از شیرینگ رایگان و قطع شدن آن و وارد کردن اکانت 2ماه بعد از تمام شدن شیرینگ رایگان جای شک میمونه که بخوای بگی هنوز شیرینگ رایگان رسیور اعتبار داره.ضمنا" مشکل و سوء تفاهم از اونجایی شروع شده که بعد از انتقال اکانت15 روز هم اکانت ارسالی جناب علی رسیور بخوبی و بدون مشکل کار کرد ولی یکدفعه قطع شد و من هم ابتدا به اینترنت شک کردم که 2تا رسیوری که شیرینگ رایگان داشتند را روی همان خط اینترنت امتحان کردم که براحتی دارن کار میکنند.خدا شاهده بحث من اصلا" 40 هزارتومان نیست و من هم در پست قبلی به این مسئله اشاره کردم که این مبلغ چیزی نیست که بخوام درباره اش حرفی بزنم اما خودتون بهتر میدونید وقتی مشتری به شما اعتماد بکنه و شما هم آبروی چندساله کاریتون را در این کار قرار بدیت و بعد از 15 روز اکانت قطع بشه برداشت مشتری چه چیزی جزء کلاهبرداری میتونه باشه؟
سلامي دوبارهای بابا یعنی به نظرت بعد از یکسال و نیم استفاده از شیرینگ رایگان و قطع شدن آن و وارد کردن اکانت 2ماه بعد از تمام شدن شیرینگ رایگان جای شک میمونه که بخوای بگی هنوز شیرینگ رایگان رسیور اعتبار داره.ضمنا" مشکل و سوء تفاهم از اونجایی شروع شده که بعد از انتقال اکانت15 روز هم اکانت ارسالی جناب علی رسیور بخوبی و بدون مشکل کار کرد ولی یکدفعه قطع شد و من هم ابتدا به اینترنت شک کردم که 2تا رسیوری که شیرینگ رایگان داشتند را روی همان خط اینترنت امتحان کردم که براحتی دارن کار میکنند.خدا شاهده بحث من اصلا" 40 هزارتومان نیست و من هم در پست قبلی به این مسئله اشاره کردم که این مبلغ چیزی نیست که بخوام درباره اش حرفی بزنم اما خودتون بهتر میدونید وقتی مشتری به شما اعتماد بکنه و شما هم آبروی چندساله کاریتون را در این کار قرار بدیت و بعد از 15 روز اکانت قطع بشه برداشت مشتری چه چیزی جزء کلاهبرداری میتونه باشه؟
آقا علی من به شما تهمت نزدم که داری گرو کشی میکنی و در تایپک قبلی هم بهت گفتم که من از خیر این اکانت گذشتم.خودت هم خوب میدونی مشتری جماعت با این حرفها قانع نمیشه.من مشکل را به شما میگم شما به من میگی تست شده و هیچ مشکلی نیست خو بابا این جماعتی که بخاطر 40هزارتومان پدر موبایل منو از قبر اوردن بیرون را چکار کنم؟ من هم اگر به اعتبار شما کوچکترین شکی داشتم مطمئن باش هیچوقت از شما اکانت نمیخریدم پس اگر بحثی هست آن را به خودت نگیر و باید تحمل کاربرها رو داشته باشی چون من عین جواب شما رو باید به مشتری منتقل کنم.حالا بیا و این قوم را قانع کن