تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای ena servers

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
درود
این تاپیک روزانه چک می شود اگر در این تاپیک اکانت در خواست کنید دیگر نیاز نیست پیام خصوصی یا ایمیل بفرستید سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن اکانت توسط پیام خصوصی ارسال شود
از این به بعد اکانت های جدید 6 لاین خواهند بود 2 لاین جدید جهت کیفیت بیشتر اضافه شد

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام
نحوه خرید اکانت ؟
و لیست قیمت ها ؟ لطفا
مثلا یک ماهه یا سه ماهه یا شش ماهه یا یک ساله چه قیمت هست؟
و در صورت امکان کانالهایی که باز میکنه؟
ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
نحوه خرید اکانت ؟
و لیست قیمت ها ؟ لطفا
ممنون

دوست عزیزپست شما به دلیل قرار دادن ایمیل ویرایش شد
تمام توضیحاتی که می خواهید صفحه اول همین تاپیک قرار گرفته با این تفاوت که از چندی قبل برای هر کاربر 6 لاین اختصاص داده می شود البته فعلا با قیمت های قبلی بزودی قیمت ها تغییر می کند و کمی افزایش خواهد داشت

solgi

کاربر
2010-04-20
17
71
47
سلام علي آقا شما نوشتيد كمتر از 15 دقيقه اكانت تحويل داده ميشه من 27 آبان 92 مبلغ 17000 واريز كردم الان 28 آبان 92 ساعت 9 صبح و بجاي 15 دقيقه 15 ساعت گذشته و هنوز از اكانت خبري نيست

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام علي آقا شما نوشتيد كمتر از 15 دقيقه اكانت تحويل داده ميشه من 27 آبان 92 مبلغ 17000 واريز كردم الان 28 آبان 92 ساعت 9 صبح و بجاي 15 دقيقه 15 ساعت گذشته و هنوز از اكانت خبري نيست

سلام وبا تشکر از استاد علی گل دوست قدیمی بنده ..

دوست عزیز بزودی شما اکانت خودت را دریافت خواهید کرد موفق باشی ..

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام
نحوه خرید اکانت ؟
و لیست قیمت ها ؟ لطفا
ممنون​

superstar

کاربر
2006-10-21
54
96
کاش فروش انلاین داشتید خیلی بهتر می شد بعضی از سایتها دارند ما به این سایت اعتبار کاملتری داریم
یه مورد معمولا بیشتر از نصابها وفروشندگان ریسیور درخواست سی سی کم می کنند خوب اگر مابرای تست اول خونه تست کنیم بعد به مشتری تحویل بدهیم سرویس قطع میشه اگه متلا دوبار از ای پی مختلف بلامانع بود بهتر بود
برای ریسیورهای مختلف ایا باهم فرق داره

superstar

کاربر
2006-10-21
54
96
الان متوجه شدم که علی ریسیور گل مسئول این قسمت هست به به این خیلی عالیه واقع برگردن ما حق داره برای سافت کم ها وپچ ها خیلی بدردمان خورده ورژن ولودرهایی هم ساخته بودند اگه اشتباه نکنم

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
کاش فروش انلاین داشتید خیلی بهتر می شد بعضی از سایتها دارند ما به این سایت اعتبار کاملتری داریم
یه مورد معمولا بیشتر از نصابها وفروشندگان ریسیور درخواست سی سی کم می کنند خوب اگر مابرای تست اول خونه تست کنیم بعد به مشتری تحویل بدهیم سرویس قطع میشه اگه متلا دوبار از ای پی مختلف بلامانع بود بهتر بود
برای ریسیورهای مختلف ایا باهم فرق داره
نه داداش فقط نباید همزمان با هم وصل باشید.

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
علی اقا نیستی که جواب بدین؟
من لیست قیمت ها رو دیدم...سوالم این اگه من بخوام یه ماهه بخرم باید همون 17 واریز کنم یا اینکه باید منتظر قیمت های 6 سرور بشم؟
اصلا خرید اکانت هنوز برقرار؟
علی اقا اگه شما هنوز مسول فروش هستین لطفا جواب بدین...ممنون میشم

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
به سوال بالا این هم اضافه کنم اگه من بخوام یک ساله بخرم ایا امکان اینکه قبل از بازیهای جام جهانی کد های پخش کننده بازیها عوض بشه و من نتونم این بازیها رو از این کانالها ببینم هست؟ یا در این مورد هم راه حلی هست؟ممنون میشم علی اقا جواب بدین

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا نیستی که جواب بدین؟
من لیست قیمت ها رو دیدم...سوالم این اگه من بخوام یه ماهه بخرم باید همون 17 واریز کنم یا اینکه باید منتظر قیمت های 6 سرور بشم؟
اصلا خرید اکانت هنوز برقرار؟
علی اقا اگه شما هنوز مسول فروش هستین لطفا جواب بدین...ممنون میشم

به سوال بالا این هم اضافه کنم اگه من بخوام یک ساله بخرم ایا امکان اینکه قبل از بازیهای جام جهانی کد های پخش کننده بازیها عوض بشه و من نتونم این بازیها رو از این کانالها ببینم هست؟ یا در این مورد هم راه حلی هست؟ممنون میشم علی اقا جواب بدین

دوست عزیز قیمت برای 6 لاین فعلا همان قیمت قبل تغییری نداشته اما بزودی تغییر می کند در مورد تغییر سیستم پکیج ها مخصوصا الجزیره و اسکای فعلا خبر خاصی نیست و بعید تغییری انجام شود

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
علی اقا هنوز نیستین که جواب بدین؟ یک ماهه شارژ کردم دیشب
من فکر میکردم که زودتر از اینها جوابگو باشین
در هر صورت هر وقت انلاین شدین جواب بدین ممنون میشم:sadwalk:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا هنوز نیستین که جواب بدین؟ یک ماهه شارژ کردم دیشب
من فکر میکردم که زودتر از اینها جوابگو باشین
در هر صورت هر وقت انلاین شدین جواب بدین ممنون میشم:sadwalk:

سلام لطفا پیام خصوصی چک کنید اکانت ارسال شد

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
علی اقا من اطلاعاتی در مورد نحوه استفاده از سی سی کم ندارم
اگه امکان داره پلاگین اماده شده برام بفرستین ممنون میشم
اخه یک بار از دوستی سی سی کم خریدم برام پلاگین اماده شده ایمیل کرد و نحوه استفاده رو برام توضیح داد...در همین حد اطلاع دارم

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
علی اقا هنوز انلاین نیستین که جواب من بدین؟
احتمالا یک ماه سی سی کم خریداری شده من الان شروع شده اگه بتونید رهنمایی کنید ممنون میشم
​ایکسکروزر 420

بالا