vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
ki
با این ورژن هم نشد حتی آی سی هم فلش کردم باز هم نشد لطفا کمک کنید
فلش زدن کار تعمیر کار است ایا شما تعمیر کار هستید
ki
با این ورژن هم نشد حتی آی سی هم فلش کردم باز هم نشد لطفا کمک کنید
درود بر شما دوستان- لطفا طریقه ارتباط مودم وایرلس با استارست 9999hd من هر چه.سعی.کردم میزنه بدون ارتباط شبکه لطفا کمک کنید و یه توضیح کاملی از تنظیمات ومچ کردن آن با مودم بدهید. با سپاس
خودم نه اما دادم یه تعمییر کار رسیور برام فلش کرد به نظر میاد یه جور امنیتی از نظر سازنده است وقفل شده باید دوستان نماینده به شرکت اطلاع دهند تا نرم افزار مخصوص اراعه کنند شاید هم راه حل دیگری داشته باشد تشکرفلش زدن کار تعمیر کار است ایا شما تعمیر کار هستید
خودم نه اما دادم یه تعمییر کار رسیور برام فلش کرد به نظر میاد یه جور امنیتی از نظر سازنده است وقفل شده باید دوستان نماینده به شرکت اطلاع دهند تا نرم افزار مخصوص اراعه کنند شاید هم راه حل دیگری داشته باشد تشکر
سلام ریسیور استارست2000 خریدم. می خواستم که اینترنت پر سرعتadsl رابه ان اتصال کنم امانمی دونم که سیم اینترنت از ریسیور به کجای مودم بدهم. وایا مودم بایستی که حتمابه صورت اتوماتیک فعال شود یا خیر
اخطار:سلام ریسیور استارست2000 خریدم. می خواستم که اینترنت پر سرعتadsl رابه ان اتصال کنم امانمی دونم که سیم اینترنت از ریسیور به کجای مودم بدهم. وایا مودم بایستی که حتمابه صورت اتوماتیک فعال شود یا خیر
منظورتون مودم هست ؟ببخشید دانگل استارست 2000 ace برای چه کاری است
کلیه این رسیورهای ارزان قیمت اچ دی با اکانت از پردازنده aliاستفاده میکنند که ذخیره سازی از کانالهای کارتی فقط داخل دستگاه قابل استفاده هست بخاطر قانون کپی رایت برای هرکسی که دستگاه می خره باید یکبار توضیح بدهیم!با سلام من با سی سی کم کانال هارو باز کردم چطوری کانال hbo رو پر کنم وقتیپر میکنم روی کامپیوتر نشان نمیده را هنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان من یه دستگاه 2000 HD ACE گرفتم که با آخرین ورژن (1.32) سایت اونو از طریق یو اس بی پروگرام کردم
و اما سوالات :
1 طریقه نصب سافتکم روی این دستگاه به چه صورتی میباشد ؟ (برای باز کردن IRIB 3 و Persia CA)
2 این ورژنی که من دارم استفاده میکنم مشکلی با شرینگ رایگان اینترنتی ندارد ؟ البته هنوز راه اندازی نکردم دوستان اگه ورژن بهتری برای این دستگاه اومده ممنون میشم راهنمایی کنند.
سلام من ورِن 1.10راروی ریسیورم ریختمو بعد گفت بچ اشتباهست دوباره اپگرید کنید هرکاری کردم وهربرنامه ریختم ارور داد لطفا کمکم کنید
سلام من ورِن 1.10راروی ریسیورم ریختمو بعد گفت بچ اشتباهست دوباره اپگرید کنید هرکاری کردم وهربرنامه ریختم ارور داد لطفا کمکم کنید