vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
دوست عزیز بااستفاده ازکابل ولودر مربوطه ازیه پچ قدیمی استفاده کن وبه دستگاهت تزریق کن
فایل بوت رو در پست شماره 91 برات قرار داد استفاده کن
دوست عزیز بااستفاده ازکابل ولودر مربوطه ازیه پچ قدیمی استفاده کن وبه دستگاهت تزریق کن
با سلام خدمت دوستان.دستگاه فول2000 دارم که اصلا" پروگرام نمیگیره.نه از طریق usb و نه از طریق کابل و همش fail میزنه:051::051:
سلام سکی از دوستان بهم گفت برنامه ای دارم که با 1.27 به دستگاه 2000 بزنی کانالهای 18+ رو کامل باز می کنه من که فقط با نوشتن آی پی ها اینکارو کردم بنظر دوستان این حرف صحت داره یا نه اگه داره لطفا فایل مورد نظرو بذارید ممنون می شم
باسلام...بابا تو این وضع بی در و پیکر بازار همه ما مجبوریم بین بد وبدتر اولی را انتخاب کنیم.باز صد رحمت به روح مرحوم یوروستار3 چراغه که مثل تراکتور کار میکرد آخ هم نمی گفت
با سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم ریسیوری هست که بدون اینترنت شبکه ماهواره رو باز کنه؟
باسلام به داداش حسین عزیز...سلام به همه دوستان عزیز.مدتها نبودم دلم واسه همتون تنگ شده.
محسن جان سلام.تورو خدا زیر دلمون رو خالی نکن این استارست2000 ace رو به دوستم معرفی کردم یکی خرید و کارش رو دیدم خیلی عالیه شرینگش هم که حرف اول رو میزنه به نظرم.حالا واسه یکی از فامیلا میخوام بخرم.حالا خواستم بدونم تقلبیش تو بازار اومده یا نه؟؟؟میترسم یه بار برنامه نخوره.به نظرت شرط پروگرام بخرم یا اک بخرم خودم پروگرام کنم؟؟
یه نکته دیگه هم اینه که از دو نفر دو قیمت خیلی متغیر دریافت کردم که شک برانگیزه.یکی میگه 245 و یکی دیگه 295 به نظرت ارزونه تقلبی هست؟؟دارن که شرینگ مجانی هم نداشته باشه؟؟؟
خیلی ازت ممنونم.دمت گرم