تاپیک سوالات و مشکلات استارست های فول اچ دیStarsat full HD

m_dvb

کاربر
2012-09-07
8
20
بچه ها ممنون.محسن جان،آرش عزیز ممنون.
آره تعجب خودم هم از همینه که هر 2 مدل چیپستشون یکی هست،الان که مدلش رو گفتی دیگه مطمئن شدم آرش جان.تو کامپیوتر استفاده کردم و درایور Ralink 5370 رو نصب کردم و با برنامه خودش استفاده کردم و همه چیز درست بود.اینم منو به شک میندازه که مشکل از جای دیگه هست و خودش سالمه.یا مشکل از رسیوره.از هر 2 USB (جلو و پشت)هم استفاده کردم همینه یا چیپست اون سفید رنگه چیز دیگه ای هست و ظاهرش شبیه اونی هست که رو استار ست هست (چون چینی ها از این کارا زیاد میکنن:wink:) .
یه سر به این لینک بزن آرش جان.مدلی که شما گفتی (BL-LW05-2T)ولی یه مدل دیگه دقیقا از نظر ظاهر شبیه همون(BL-LW05-2R) ولی چیپستش از قرار معلوم Realtek هست.(چون بیشتر ما میدونیم که چیپ ها و محصولات realtek با RT شروع میشن.برای اثبات حرفم یه عکس هم از سایت خود BL-LINK تولد کننده این مدل wifi پیدا کردم و برات میزارم که مدار همین مدل wifi هست.
این لینک:
http://www.lblink.com.cn/page/offerdetail_1178094667.htm فقط زبونش چینیه از Google استفاده کن.
اینم عکس مدار و چیپست BL-LW05-2R
LB-Link RT8188cus.jpg
این هم عکس خودش(BL-W05-2R)
LB-LINK BL-LW05-2R(RT8188 Chipset).jpg

و این هم عکس همون مدلی که شما گفتین(BL-W05-2T) با چیپست Ralink 5370
مدار و چیپش:
LB-LINK BL-LW05-2T_(BL-RT5370-4A)chipset.jpg
این هم ظاهرش:
LB-LINK BL-LW05-2R(RT8188 Chipset).jpg

میبینین که از نظر ظاهر دقیقا همونه و این میتونه خیلی از ما رو دچار گمراهی و اشتباه کنه.حتی مطمئن هستم که با این ظاهر ولی چیپست های دیگه ای هم وجود داره.
حالا بخاطر اینکه خودم هم مطمئن بشم که مشکل از چیپست هست یا نه اینجا دوستان باید یه لطفی بکنن.هر کدوم از دوستانی که این مدل Wifi (یعنی سفید رنگه و بزرگه طبق همون عکسی که از اتصال به رسیور بالاتر قرار دادم) رو دارن بیان اینجا و اعلام کنن که من لینک درایور و برنامه Ralink 5370 رو قرار بدم و در صورت امکان زحمت بکشن دانلود کنن (30 مگ ) و نصب کنن و اگر wifi رو شناخت و تو کامپیوتر(چه لپ تاپ چه پی سی ) کارکرد معلوم میشه که چیپست اون هم 5370 هست و مشکل من از جای دیگه هست.(اگر دوستی امکان دانلود نداشت یا حجم نداشت یا اصلا حوصله نداشت بگه و اگر تهران هست من برنامه و درایور رو رو سی دی رایت میکنم و میرسونم به دستش).
خواهش میکنم این لطف رو در حق من بکنین که من بیخود 30 تومان پول wifi ندم که ندونم کار میکنه یا نه و بیندازمش یه گوشه خونه.من باید wifi بگیرم ولی میخوام بدونم که کدوم مدل و چیپ رو باید بگیرم.اینجوری برای دوستان دیگه ای هم که به این مشکل برخورد کنن راه حلی هست.

از بچه ها کسی هست که 2000 ACE داشته باشه و همین الان با Wifi چه مشکی کوچیکه چه سفید رنگه کانکت و در حال استفاده باشه؟(البته با توجه به فعال بودن Security از نوع WEP )چون این مدل wifi ها همشون انواع security ها(WEP-WPA/WPA2,..) رو ساپورت میکنن و فکر نکنم مشکل از پسوورد داشتن باشه.
باز اگه از دوستان کسی با Wifi (مخصوصا مشکی کوچیکه) در حال استفاده هست اینجا بگه و تنظیمات امنیتی روتر(مودم ADSL ) رو بگه که پسوورد داره نداره یا اگه Dlink هست که چه بهتر اون موقع شاید این مشکل ریشه یابی بشه و حل بشه که اگه برای شخص دیگه ای هم اتفاق افتاد راه حلش رو بدونه.
ممنون از همه دوستان و اساتید.
منتظر پاسخ و راهنماییی های مفید شما هستم.

آخرین ویرایش:

m_dvb

کاربر
2012-09-07
8
20
یا اگه مثل این عکس(البته این یه چیپست دیگه ای داره) بارکدش هست ،روی اون هم مدلش رو زده و از روی اون هم میتونین بخونین و بهم بگین(البته اگه بارکد رو نکنده باشن!)
BL-LW02-2_label.jpg

ممنون

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
بچه ها ممنون.محسن جان،آرش عزیز ممنون.
آره تعجب خودم هم از همینه که هر 2 مدل چیپستشون یکی هست،الان که مدلش رو گفتی دیگه مطمئن شدم آرش جان.تو کامپیوتر استفاده کردم و درایور Ralink 5370 رو نصب کردم و با برنامه خودش استفاده کردم و همه چیز درست بود.اینم منو به شک میندازه که مشکل از جای دیگه هست و خودش سالمه.یا مشکل از رسیوره.از هر 2 USB (جلو و پشت)هم استفاده کردم همینه یا چیپست اون سفید رنگه چیز دیگه ای هست و ظاهرش شبیه اونی هست که رو استار ست هست (چون چینی ها از این کارا زیاد میکنن:wink:) .
یه سر به این لینک بزن آرش جان.مدلی که شما گفتی (BL-LW05-2T)ولی یه مدل دیگه دقیقا از نظر ظاهر شبیه همون(BL-LW05-2R) ولی چیپستش از قرار معلوم Realtek هست.(چون بیشتر ما میدونیم که چیپ ها و محصولات realtek با RT شروع میشن.برای اثبات حرفم یه عکس هم از سایت خود BL-LINK تولد کننده این مدل wifi پیدا کردم و برات میزارم که مدار همین مدل wifi هست.
این لینک:
http://www.lblink.com.cn/page/offerdetail_1178094667.htm فقط زبونش چینیه از Google استفاده کن.
اینم عکس مدار و چیپست BL-LW05-2R
مشاهده فایل‌پیوست 69404
این هم عکس خودش(BL-W05-2R)
مشاهده فایل‌پیوست 69405

و این هم عکس همون مدلی که شما گفتین(BL-W05-2T) با چیپست Ralink 5370
مدار و چیپش:
مشاهده فایل‌پیوست 69406
این هم ظاهرش:
مشاهده فایل‌پیوست 69405

میبینین که از نظر ظاهر دقیقا همونه و این میتونه خیلی از ما رو دچار گمراهی و اشتباه کنه.حتی مطمئن هستم که با این ظاهر ولی چیپست های دیگه ای هم وجود داره.
حالا بخاطر اینکه خودم هم مطمئن بشم که مشکل از چیپست هست یا نه اینجا دوستان باید یه لطفی بکنن.هر کدوم از دوستانی که این مدل Wifi (یعنی سفید رنگه و بزرگه طبق همون عکسی که از اتصال به رسیور بالاتر قرار دادم) رو دارن بیان اینجا و اعلام کنن که من لینک درایور و برنامه Ralink 5370 رو قرار بدم و در صورت امکان زحمت بکشن دانلود کنن (30 مگ ) و نصب کنن و اگر wifi رو شناخت و تو کامپیوتر(چه لپ تاپ چه پی سی ) کارکرد معلوم میشه که چیپست اون هم 5370 هست و مشکل من از جای دیگه هست.(اگر دوستی امکان دانلود نداشت یا حجم نداشت یا اصلا حوصله نداشت بگه و اگر تهران هست من برنامه و درایور رو رو سی دی رایت میکنم و میرسونم به دستش).
خواهش میکنم این لطف رو در حق من بکنین که من بیخود 30 تومان پول wifi ندم که ندونم کار میکنه یا نه و بیندازمش یه گوشه خونه.من باید wifi بگیرم ولی میخوام بدونم که کدوم مدل و چیپ رو باید بگیرم.اینجوری برای دوستان دیگه ای هم که به این مشکل برخورد کنن راه حلی هست.

از بچه ها کسی هست که 2000 ACE داشته باشه و همین الان با Wifi چه مشکی کوچیکه چه سفید رنگه کانکت و در حال استفاده باشه؟(البته با توجه به فعال بودن Security از نوع WEP )چون این مدل wifi ها همشون انواع security ها(WEP-WPA/WPA2,..) رو ساپورت میکنن و فکر نکنم مشکل از پسوورد داشتن باشه.
باز اگه از دوستان کسی با Wifi (مخصوصا مشکی کوچیکه) در حال استفاده هست اینجا بگه و تنظیمات امنیتی روتر(مودم ADSL ) رو بگه که پسوورد داره نداره یا اگه Dlink هست که چه بهتر اون موقع شاید این مشکل ریشه یابی بشه و حل بشه که اگه برای شخص دیگه ای هم اتفاق افتاد راه حلش رو بدونه.
ممنون از همه دوستان و اساتید.
منتظر پاسخ و راهنماییی های مفید شما هستم.

دوست عزیز سلام من حدود دو ماهی هست این رسیورو خریدم اوایلش منم با وای فایش مشکل داشتم و چون امکانش نبود سیم کشی کنم واقعا اذیت میشدم تا اینکه توی یکی از ساتهای همسایه یه روشی گفته بود که من روی رسیور خودم و 7 تا رسیور دیگه دوستان و آشنایان که همین مدلو داشتن امتحان کردم و کاملا جواب داد و الان من همش از یو اس بی وای فای برای شرینگ اینترنتی استفاده میکنم . اگه دقت داشته باشی همیشه وقتی رمز وای فایتو وارد میکنی کلمه شکست به انگلسی رو نشون میده و مودموتو نمیشناسه الان من این روشو واست میگم امیدوارم مشکل شما هم حل بشه و لازم نباشه دوباره مودم وای فای جدید بخری.
1- ابندا یو اس بی وایرلس را به رسیور متصل کرده و f1+111 را بزنین
2- گزینه 4 را انتخاب میکنیم و خارج میشویم .
3- وارد منو شده و به قسمت نتورک میرویم و در قسمت وارد کردن رمز وای فای رفته و رمز وای فای خود را وارد میکنیم میبینیم که دوباره پیغام شکست ظاهر میشود .از منو خارج می شویم .
4- در حالتیکه یو اس بی وای فای به رسیور وصل است رسیور را از کلید پشت خاموش میکنیم .
5- رسیور را روشن میکنیم .
6- در حالتیکه رسیور روشن است یو اس بی وای فای را بیرون کنید .
7 دوباره رسیور را از پشت خاموش می کنیم .
8- دوباره روشن و بعد از بالا آمدن رسیور مودم وای فای را وصل می کنیم .
9 در اینجا میبینیم که رسیور به صورت اتوماتیک آی پی میگیرد و مودم ما را میشناسد و سرورها شروع به کانکت شدن می کنند .

ممکن است گاهی اوقات هنگامیکه رسیور را از پشت خاموش میکنیم و روشن میکنیم دوباره آی پی نگیرد که برای حل این مشکل فقط کافی است مراحل 4 - 5 - 6 - 7 و 8 را دوباره انجام دهیم تا مشکل حل شود . که البته در اکثر مواقع رسیور خود بخود آی پی میگیرد و نیازی به این کار نیست .

mohkam

کاربر
2008-03-05
3
9
با سلام به عزیزان. دوست عزیزی که با وا فای مشکل داره: بنده 3 روزه این رسیور رو گرفتم و با همین وای فای مشکی کوچیکا راحت دارم اینترنت میگیرم..اینترنتم وایرلسه و روتر تی پی لینک دارم..اولش که ظاهر این وای فای مشکیه رو دیدم فکر کردم فروشنده عوضش کرده اما وقتی باش کار کردم یاد اون ضرب المثل فلفل نبین چه ریزه...افتادم! تا حالا که خوب بوده خدا کنه 1سالی کار کنه! راستی جایی هم شنیدم که برا وصل شدن این وای فای به روتر یا مدم وایرلس پسورد مدمت باید فقط شامل عدد باشه!!!! این نکته رو هم در نظر داشته باش.[h=1][/h]

m_dvb

کاربر
2012-09-07
8
20
تشکر از شما دوستان عزیز،واقعا بخاطر توجهتون ممنوم.این کار ها رو انجام میدم ولی اگه باز امکان داره برای اطمینان از چیپست wifi شما(مخصوصا ebra3 که از قرار معلوم از اون سفید بزرگه داره)هم برای خودم و هم برای اطلاع دوستان دیگه ای که یه وقت خواستن wifi بگیرن بدونیم چه چیپستی باید داشته باشه، من لینک درایور و برنامه ای که برای wifi خودم(مشکی کوچیکه)دانلود و نصب کردم رو بزارم اینجا و دوستان دانلود کنن و نصب کنن و اگه شناخته شد و تو کامپیوتر هم کار کرد که نوعش مشخص میشه.حجم فایل 30 مگ هست.اگه امکان دانلود ندارین یا حوصله اش رو ندارین و تهران هستین بگین من میرسونم به دستتون.
خواهش میکنم این کار رو انجام بدین و یه لطف دیگه در حق من بکنین.
اینم لینک:
http://download.wireless-driver.com...70_8070)/IS_AP_STA_RT2870_W7-3.2.4.0_Free.exe
اگه نمیتونین یا حوصله ندارین لطفا اینجا خبر بدین که برسونم به دستتون.
ممنون.

m_dvb

کاربر
2012-09-07
8
20
بچه ها سلام.از راهنمایی هاتون ممنون،انجام دادم اونم چند بار ولی نشد.فقط MAC هست و Internal port.بقیه 0 هستن.
الان هم همین 1.10 رو دستگاهم هست.اگه امکان داره و زحمت نمیشه درایور و برنامه رو دانلود کنین و نصب کنین (با wifi سفید رنگه) و اگه تو کامپیوتر شناخت و کار کرد که چیپستش مشخص میشه اینجوری هم من مطلع میشم و هم دوستان دیگه که اگر یه وقت خواستن بخرن بدونن چه چیپستی باید داشته باشه.اگه میخواین کمک کنین لطفا این کار رو انجام بدین چون با این وضع جنس های چینی من به اطلاعات و این چیزا دیگه اعتمادی ندارم و با این روش مطمئن میشم.(تو عکس های بالا دیدین که با یه ظاهر چند تا چیپست استفاده کردن،تازه من فقط 2 مدل رو دیدم،2 مدل چیپست دیگه هم داره با همون ظاهر).اگه تهران هستین من خودم برسونم به دستتون سی دی درایور و برنامه رو.
اینم لینک(30 مگ حجمشه):
http://download.wireless-driver.com...70_8070)/IS_AP_STA_RT2870_W7-3.2.4.0_Free.exe
باز هم ممنون.

2009-05-15
0
28,977
نکته مهم
بادرود.
ایراد:وقتی ازخروجی لوپ استارست2000آک استفاده میکنم برارسیوردیگه تصویراستارست2000قطع میشه
رسیورهای امتحان شده:ایکس کروزر-دریم باکس500-استارست550
باتشکر

m_dvb

کاربر
2012-09-07
8
20
بچه ها سلام.کسی نیست؟پستهای من رو نمیخونین؟چیزی نمیخوام فقط یه درایور نصب کنین و خبرش رو بدین همین.
ممنون از پاسخ هایی که دادین و راهنمایی کردین.همه راهنمایی هایی که گفتین انجام دادم ولی نشد.اگه امکان داره لطف کنین این کار رو انجام بدین جوابش خیلی میتونه کمکم کنه.
تشکر.

آخرین ویرایش:

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
دانگل مینی وان روی رسیور 8800 hd کار نکرد و هیچ کانالی باز نشد.
گذینه twinn هم فعال کردم.
مشکل چیست؟

m_dvb

کاربر
2012-09-07
8
20
بچه ها سلام.
4 روز پیش این خواهش رو کردم (تو پست های صفحه های قبل )و همون روز هم لینک رو قرار دادم ولی خوب خبری نشد.البته انتظار هم ندارم که تا اینجا مطلب نوشته بشه ،پاسخ بدن.همینکه این سوال و جواب ها و خدمات برای خیلی از دوستان رایگان انجام میشه منتی هست سر ما.من از برخورد و پیگیری بچه های این سایت خیلی راضی هستم و تشکر میکنم ولی خوب این یه مورد کوچیک رو نمیدونم چرا کسی یاری نکرد.اگه امکان داره دوباره یه نگاهی به اون پست بیندازین و کمک کنین.
ممنون از شما.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود بر دوستان

vahid عزیز سلام.میشه منظورت رو از "پروگرام کردن" واضحتر بیان کنی چون فکر میکنم این مشکل خیلی ها هست.
ممنون
درود
پروگرام کردن یعنی ای سی فلش دستگاه توسط تعمیر کار از دستگاه جدا شه و بعد با ای سی پرو گرامر دوباره پروگرام شه
شما یک بار برنامه 1.10 و یا 1.15 انتقال بدین فکر نکنم مشکلی باشه
ولی اگه انتقال دادین باز مشکل هنگ بود... باید پرو گرام شه ببینید سی پی یو خیلی داغ نمیکنه یا حتی سیم و ال ان بی و سویچ مرغوبه و زیاد جریان نمیکشه ؟
برای وایر لس یو اس بی رو وصل بعد رادیو خودتون رو پیدا کنید بعد اوکی و رمز رو وارد کنید
اگه احتمالن ارور و فییل زد دیگه وارد نکنید دستگاهو یک بار خاموش روشن کنید کانکت میشه
ممنون

2009-05-15
0
28,977
سلام دوستان. کسی میدونه چرا کنترل استارست 2000 اک اینقدر هنگ میکنه؟؟ راه حل داره کسی؟؟ با تشکر

باسلام.دربعضی رسیورهای استارست2000آک مشاهده کردم که کنترل هنگ وقفل میکردوبرای مثل خاموش کردن دکمه قرمزرودر10ثانیه درکنترل نگه میداشتم تاخاموش شه.چندنوع پچ جدیدزدم تغییری نکردتااینکه به ذهنم رسیدهرموقع فلش دانگل وای فای روازپشت رسیوردرمی اوردم درست میشدوبه محض وصل کردن فلش وای فای بازهمین اتفاق تکرارمیشدوباز10ثانیه طول میکشید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود بر دوستان

باسلام.دربعضی رسیورهای استارست2000آک مشاهده کردم که کنترل هنگ وقفل میکردوبرای مثل خاموش کردن دکمه قرمزرودر10ثانیه درکنترل نگه میداشتم تاخاموش شه.چندنوع پچ جدیدزدم تغییری نکردتااینکه به ذهنم رسیدهرموقع فلش دانگل وای فای روازپشت رسیوردرمی اوردم درست میشدوبه محض وصل کردن فلش وای فای بازهمین اتفاق تکرارمیشدوباز10ثانیه طول میکشید

درود
ضمنن برد کنترول این مدل خیلی شکسته داره و بخاطرترک ریز خیلی وقتها دکمه پاور و چند دکمه بالایی کار نمیکنه
با این که چراغ روی کنترول روشن میشه
بخاطر بسته بندی توی جعبه پنل دستگاه و کنترول خیلی بهم فشار میارن...
ممنون

2009-05-15
0
28,977
بادرود.نمیدونم کی میخوادسیستم کدینگ مخصوصااستارست2100درست شه.
باپچ ا.11و1.17وآخرین سافتکمهاهم کانالهای ماهواره آستارا4aفرکانس12111بازنشد.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
بادرود.نمیدونم کی میخوادسیستم کدینگ مخصوصااستارست2100درست شه.
باپچ ا.11و1.17وآخرین سافتکمهاهم کانالهای ماهواره آستارا4aفرکانس12111بازنشد.

درود
استارست 2000 را با پیچ 1.10 و 1.19 و آخرین سافتکم موجود درسایت منتقل کردم ولی کانال های سایروس باز نشدن؟؟؟؟؟؟

بالا