تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB

marco.p0lo

کاربر
2010-09-04
1
1
39
سلام ، من یک کارت Light Wave دارم که موقع نصب progdvb به اسم Life view شناسایی میشه.
مشکل من اینه که وقتی ProgDvb سری 6 رو نصب میکنم فقط ال ان بی 1 رو میشناسه و بقیه ال ان بی ها که رو سویچ هست و نمیشناسه. من الان از ProgDVB4.56.2FullInstall اسفاده میکنم و جواب میده ولی با سری 6 مشکل دارم .خیلی کار ها رو هم تست کردم ، اول پلایر قبلی رو کامل پاک کردم و انواع progdvb رو نصب کرم ورزنهایی که از خود سایت progdvb گرفتم و ورژنهای استاندارد و progdvb pro رو هم نصب کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارم.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
با يك سويچ 1-4 يا 1-8 مارك ديگه تست كنيد

سلام ، من یک کارت light wave دارم که موقع نصب progdvb به اسم life view شناسایی میشه.
مشکل من اینه که وقتی progdvb سری 6 رو نصب میکنم فقط ال ان بی 1 رو میشناسه و بقیه ال ان بی ها که رو سویچ هست و نمیشناسه. من الان از progdvb4.56.2fullinstall اسفاده میکنم و جواب میده ولی با سری 6 مشکل دارم .خیلی کار ها رو هم تست کردم ، اول پلایر قبلی رو کامل پاک کردم و انواع progdvb رو نصب کرم ورزنهایی که از خود سایت progdvb گرفتم و ورژنهای استاندارد و progdvb pro رو هم نصب کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارم.

سلام
اگر در سايت اصلي درايو جديدي براي كارتتون هست نسب كنيد
با يك سويچ 1-4 يا 1-8 مارك ديگه تست كنيد

mhb_z1

کاربر
2010-09-02
1
0
40
سلام پلاگین و سافتکم برای کارت snazio هست و برای دانلود افلاین چیکار کنم اگر کمک کنید ممنون میشم

شماره تماس در پست ممنوع ميباشد:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
آموزشها و برنامه در بخش دانلود افلاين

سلام پلاگین و سافتکم برای کارت snazio هست و برای دانلود افلاین چیکار کنم اگر کمک کنید ممنون میشم

شماره تماس در پست ممنوع ميباشد:busted_red:
با برنامه پروگ دانلود افلان جالب نيست
پلاگين و سافتكم براي همه كارتها مشترك و در بخش مربوط موجود است
براي دانلود آفلاين از برنامه اسكاي گرابر و يا اسكاي نت استفاده كنيد
آموزشها و برنامه در بخش دانلود افلاين

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
آموزش عکس گرفتن با برنامه ProgDVB

آموزش عکس گرفتن با برنامه progdvb رو می خواستم . همراه با عکس تشکر

puce_menu.gif
آموزش عکس گرفتن با برنامه ProgDVB

برای عکس گرفتن از فیلمها به وسیله برنامه ProgDVB به ترتیب زیر عمل کنید:

1- ابتدا برنامه ProgDVB رو اجرا کنید
2- از منوی Settings روی گزینه Audio And Video کلیک کنید
3- در پنجره باز شده به تب Direct Show بروید و تنظیمات بصورت زیر اعمال شود.

توجه : قسمت Letter Box Mode رو روی گزینه Letter Box For16:9 Display تنظیم کنید تا عکسهای گرفته شده به صورت کشیده شده نباشد

4- بعد از انجام دادن تنظیمات روی OK کلیک کنید
5- برای گرفتن عکس از منوی File گزینه Make snapshot رو انتخاب کنید

نکته : عکسهای گرفته شده با پسوند BMP در پوشه ای که برای رکورد فیلم مشخص شده است ذخیره میشود.در حالت پیشفرض به این دایرکتوری: C:\ProgDVB\Record

To take picture with progdvb:
1- run Progdvb
2- Setting --> Audio And Video --> Direct Show
3- Setting in Direct Show:
Letter box mode:
letter box for 16:9 display & ProgDvb Video Render
4-For Take Picture File --> Make snapshot
5-The BMP photos will save in C:/Progdvb/Record

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882
پس عکس کو

- در پنجره باز شده به تب Direct Show بروید و تنظیمات را مانند قسمتهایی که در عکس زیر مشخص شده انجام دهی

برای گرفتن عکس از منوی File گزینه Make snapshot رو انتخاب کنید و بعد برای گرفتن هر عکس باید چکار کرد

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882
یه سوال دیگه رفیق

دیش رو هاتبرد بستم و چند جهت رو با قیچی گرفتم . رسیور در اتاق در حال استفاد است . بدون مشکل ولی سوال اینجاست که ایا میتونم از رسیو به کامپیوتر که در اتاق کناری استفاده میکنم و 2 متر بیشتر نیست سیم بکشم برای کارت رسیور sky sat3 یا نه که بتونم از شبکه های دیگه هم استفاده کنم و یا عکس اینکار از کارت رسیور sky sat3 به رسیور x95usb

فعلا یه سیم جدا کشیدم که هاتبرد رو داشته باشم // النبی دو سوزنه بستم //

اگر خواسته باشم برای همه جهت ها از النبی 2 سوزنه استفاده کنم هزینه زیادی داره

حالا اگر راهی هست بفرما

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
با اين كار عكس ميگيريد

پس عکس کو

- در پنجره باز شده به تب Direct Show بروید و تنظیمات را مانند قسمتهایی که در عکس زیر مشخص شده انجام دهی

برای گرفتن عکس از منوی File گزینه Make snapshot رو انتخاب کنید و بعد برای گرفتن هر عکس باید چکار کرد

برای گرفتن عکس از منوی File گزینه Make snapshot رو انتخاب کنید
با اين كار عكس ميگيريد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
بهتره از 2 خروجي استفاده كنيد

یه سوال دیگه رفیق

دیش رو هاتبرد بستم و چند جهت رو با قیچی گرفتم . رسیور در اتاق در حال استفاد است . بدون مشکل ولی سوال اینجاست که ایا میتونم از رسیو به کامپیوتر که در اتاق کناری استفاده میکنم و 2 متر بیشتر نیست سیم بکشم برای کارت رسیور sky sat3 یا نه که بتونم از شبکه های دیگه هم استفاده کنم و یا عکس اینکار از کارت رسیور sky sat3 به رسیور x95usb

فعلا یه سیم جدا کشیدم که هاتبرد رو داشته باشم // النبی دو سوزنه بستم //

اگر خواسته باشم برای همه جهت ها از النبی 2 سوزنه استفاده کنم هزینه زیادی داره

حالا اگر راهی هست بفرما

با اسپيلتر فول باند هم ميشه ولي اندازه 2 خروجي هزينه داريد
از لوپ دستگاه هم ميشه استفاده كردبراي ديدن فركانسهاي مشابه
مثلن يكي mbc2 ببينه يكي mbc4

براي تشكر از دكمه تشكر استفاده كنيد ممنون

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882

یعنی از سوییچ که دو خروجی داشته باشه

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882
با اسپيلتر فول باند هم ميشه ولي اندازه 2 خروجي هزينه داريد

ushuaia

کاربر
2009-05-02
7
9
45
سلام . من progdvb 6.44 را دارم 2تا ال ان بی وصل کرده ام اولی هاتبرد و دومی سایروس حال تنظیم سویچر را در این progdvb 6.44 ورژن جدید می خواستم ..بلد نیستم از کجا تنظیم می کنند ..ممنون

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
تنظیم سویچر در progdvb 6.44

سلام . من progdvb 6.44 را دارم 2تا ال ان بی وصل کرده ام اولی هاتبرد و دومی سایروس حال تنظیم سویچر را در این progdvb 6.44 ورژن جدید می خواستم ..بلد نیستم از کجا تنظیم می کنند ..ممنون

با سلام. دوست عزیز بعد از نصب Prog dvb و Open کردن اون, اتوماتیک پنجره ای بنام DiSeqc Setting باز میشه که در ستون سمت چپ ابتدا گزینه Switch رو انتخاب میکنی و در ستون سمت راست جلوی هر 4 شماره سوییچ , نوشته empty یا خالی. روی هر کدوم از اونها تک تک کلیک کرده و در پنجره LNB Setting از گزینه Satellite , با در نظر داشتن شماره های سوییچ, ماهواره مورد نظرتو انتخاب میکنی. بعد OK میکنی و تمام.
:dast:

mr_poya

کاربر
2009-06-16
1
2
35
سلام خسته نباشید....این پراگ دی وی بی این چند وقته که دارم دوباره باهاش کار میکنم اینقدر اذیت کرد که میخواستم جم کنمش دیگه اقا همه چیشو نصب میکنم تنظیم میکنم هم هاتبرد هم دبلیو3
یه شب که دانلود افلین میکنم با دبلیو3 میبینم هاتبرد قطع شده صبح پا میشم میبینم هاتبرد درسته دبلیو3 قطع شده دل بخواهی خلاصه به نظر شما مشکلش چی میتونه باشه ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام خسته نباشید....این پراگ دی وی بی این چند وقته که دارم دوباره باهاش کار میکنم اینقدر اذیت کرد که میخواستم جم کنمش دیگه اقا همه چیشو نصب میکنم تنظیم میکنم هم هاتبرد هم دبلیو3
یه شب که دانلود افلین میکنم با دبلیو3 میبینم هاتبرد قطع شده صبح پا میشم میبینم هاتبرد درسته دبلیو3 قطع شده دل بخواهی خلاصه به نظر شما مشکلش چی میتونه باشه ؟
خوب از دی وی بی دریم استفاده کنید
ممکنه از تنظیمات سویچ یا خود سویچ باشه
آخرین درایو کارت خود را نصب کنید

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
اقا یه مشکل دارم من لب تاپم ویندوز 64 بیت داره ولی با پراگ کار نمیکنه یعنی کارت رسیورم رو نمیشناسه کارتمم اسکای استار یو اسبیه البته رو ویندوز 32 بیت جواب میده

بالا