تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB

farhadshakoori

کاربر
2010-08-04
15
13
34
کمک

اقایون یکی بهم کمک کنه من ویندوزم رو باید عوض کنم
کلی زحمت کشیدم کانالها رو در پراگ چیندم چطوری میتونم از لیست کانالها یک backup بگیرم
مرسی

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
Channels

اقایون یکی بهم کمک کنه من ویندوزم رو باید عوض کنم
کلی زحمت کشیدم کانالها رو در پراگ چیندم چطوری میتونم از لیست کانالها یک backup بگیرم
مرسی
شما ميتوانيد پوشه Channels يا حتي كل پروگ دي وي بي را كپي بگيريد و بعد دوباره جايگزين كنيد

rohijoon

کاربر
2007-05-22
14
16
سلام من از برنامه پراگ دی وی بی استفاده میکنم دیش گردون دارم پلاگین
SS2DiSeqC v1.9
استفاده میکنم وقتی بازش میکنم پیغام
Drag & Drop
میده نمیدونم چیکار کنم کسی میدونه کمک کنه ممنون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

ss2diseqc v1.9
drag & drop
دوست عزيز
اين مشكل رو برسي ميكنم جواب ميدم
پست قبلي شما رو ديدم
ولي همچين مشكلي رو برنخوردم

araz_2536

کاربر
2009-09-29
4
11
SS2DiSeqC v1.9
Drag & Drop

فکر کنم SS2DiSeqC v1.9 رو ورژن 4 برنامه Progdvb کار میکنه.

alihyper2567

کاربر
2010-10-28
25
63
80
سلام به همه دوستان . من در استفاده با پروگ یه سری مشگل دارم که از استادان این سایت در خواست کمک دارم.
1 . اولین مشگل این که بعضی از کانالهای من مثل pmc music تیکه تیکه نشون میده اما اکثر کانالها این مشگل رو ندارم.
2. دومین مشگل اینکه تنظیمات کنترل برای استفاده از دکمه ها ( منظور من راه اندازی کنترل نیست ) رو به طور کامل بلد نیستم ازتون خواهش میکنم آموزش برای تنظیمات کنترل برای دوستان بگذارید .
با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام به همه دوستان . من در استفاده با پروگ یه سری مشگل دارم که از استادان این سایت در خواست کمک دارم.
1 . اولین مشگل این که بعضی از کانالهای من مثل pmc music تیکه تیکه نشون میده اما اکثر کانالها این مشگل رو ندارم.
2. دومین مشگل اینکه تنظیمات کنترل برای استفاده از دکمه ها ( منظور من راه اندازی کنترل نیست ) رو به طور کامل بلد نیستم ازتون خواهش میکنم آموزش برای تنظیمات کنترل برای دوستان بگذارید .
با تشکر
براي pmc تنظيمات پروگ دي وي بي قسمت گراف را تغيير دهيد
seting options code
بهتره اچ دي پك و گرافهاي ديگر را در سيستمتون نصب كنيد

alihyper2567

کاربر
2010-10-28
25
63
80
با سلام تشکر آرش جان . اما یه مشگلی هست من باید کدومو تغییر بدم و چی جایگذین کنم. و بابت آموزش کلید های کنترل چی پیشنهاد داری..؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با cyberlink امتحان شده مشكلي نبود
شما تغيير بدهيد و با كدهاي ديگر تست كنيد بستگي به cpu gpu شما دارد بعضي با حداقل سيستم اجرا ميشود
قبلن بايد كدهارا نصب كند تا در اين قسمت اضافه شود
كيفيت تصوير ركورد شده با كدهاي مختلف متفاوت هست
در مورد دوم سعي ميكنم آموزش تصويري بذارم

alihyper2567

کاربر
2010-10-28
25
63
80
با سلام به آرش عزیز و همه دوستان محترم. آرش جان من فقط شبکه pmc music این مشکل رو دارم و با مکس پخش میشه به نظرم شما منظور من رو متوجه نشیدید . من میخوام این مکث در حال پخش از بین بره و مثل دیگر شبکه ها اجرا بشه . در ضمن من ( رم 2 گیگ دارم . گرافیک 1 گیگ دارم و سی پی یو2.6. دارم ) اینهارو گفتم شاید به دردت بخوره . ازت ممنونم اگه این مشکل رو حل کنی. با تشکر از همه دوستان .

آخرین ویرایش:

danial_xo66

کاربر
2010-09-17
141
629
37
سلام
من یه مشکل با کانال pmc music دارم. روی این شبکه مرتب فریز دارم.(کارت پروف 8000 با برنامه prog dvb) مرتب تصویر متوقف میشه. مشکل از تنظیم دیش یا پا را زیت نیست(بقیه کانالهای هم فرکانسش به خوبی نشون داده میشن) روی کانالهای HD هم حتی این مشکلو ندارم و کلیه کانالهای HD به خوبی نمایش داده میشن و حتی پکیج sky رو هم کامل بدون فریز دارم. خلاصه تنها کانالی که کاملا فریز داره همین pmc music هست لطفا راهنماییم کنید!
(کامپیوترم هم سیستمش بالا هست و مشکلی از لحاظ سخت افزاری نداره)

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام به آرش عزیز و همه دوستان محترم. آرش جان من فقط شبکه pmc music این مشکل رو دارم و با مکس پخش میشه به نظرم شما منظور من رو متوجه نشیدید . من میخوام این مکث در حال پخش از بین بره و مثل دیگر شبکه ها اجرا بشه . در ضمن من ( رم 2 گیگ دارم . گرافیک 1 گیگ دارم و سی پی یو2.6. دارم ) اینهارو گفتم شاید به دردت بخوره . ازت ممنونم اگه این مشکل رو حل کنی. با تشکر از همه دوستان .

سلام
من یه مشکل با کانال pmc music دارم. روی این شبکه مرتب فریز دارم.(کارت پروف 8000 با برنامه prog dvb) مرتب تصویر متوقف میشه. مشکل از تنظیم دیش یا پا را زیت نیست(بقیه کانالهای هم فرکانسش به خوبی نشون داده میشن) روی کانالهای HD هم حتی این مشکلو ندارم و کلیه کانالهای HD به خوبی نمایش داده میشن و حتی پکیج sky رو هم کامل بدون فریز دارم. خلاصه تنها کانالی که کاملا فریز داره همین pmc music هست لطفا راهنماییم کنید!
(کامپیوترم هم سیستمش بالا هست و مشکلی از لحاظ سخت افزاری نداره)

در قسمت آبشن و تنظیمات گرافیک با گرافهای دیگر مثل پاور دی وی دی تست کنید
ضمنن قبل از آن باید گرافها را جدا نصب کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام من اسکای استار 2.8 دارم زمان پخش فوتبال از شبکه سه سیما این شبکه رو ندارم لطفا راهنمای کنید که زمان پخش فوتبال این شبکه رو داشته باشم . من هم عرب دارم و هم استانی . ممنون

آخرین ورژن وی پلاگین و آخرین سافتکم را از بخش مربوط دانلود و بعد از آنزیپ در پوشه پلاگین برنامه کپی کنید
آموزش در بخش موجود است مشکلی بود مطرح کنید

afee

کاربر
2009-08-12
10
31
سلام. من یه سئوال دارم یه کارت اسنازی اکسترنال دارم ویندوز لب تابم 7 است برنامه ای هست برای نصبش ممنون میشم برام تو همین جا بذارین.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
دوست عزیز درایو کارت خود را از روی سی دی نصب کنید یا برای سون آخرین درایو را از سایت سازنده دانلود کنید
بعد میتوانید با یکی از پلیرها مثل پروگ دی وی بی یا دی وی بی دریم که دربخش برای دانلود وجود داره کانالها رو سرچ و مشاهده کنید

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
ارش جان سلام خسته نباشیداز پروگ دی وی بی ورژن 6.84.2a استفاده میکنم کارت دی وی بی tevii s464 DVB s2 استفاده میکنم قسمت تنظیمات usala موتور و دایسک تو برنامه پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی کنید

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
ارش جان سلام خسته نباشیداز پروگ دی وی بی ورژن 6.84.2a استفاده میکنم کارت دی وی بی tevii s464 DVB s2 استفاده میکنم قسمت تنظیمات usala موتور و دایسک تو برنامه پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی کنید

با درود.
دوست عزیز , بعد از نصب و استارت Prog Dvb , صفحه ای باز میشه به نام TV SOURCES .
ابتدا در این صفحه مدل کارت خودتون رو انتخاب کنید.
سپس در پایین همین صفحه بر روی
Diseqc switch, positioner, ..... in advance mode کلیک کنید.
در صفحه ی جدیدی که باز میشه میتونید نوع سوئیچ مورد استفاده خودتون رو انتخاب و از PLAYER استفاده کنید.
موفق باشید.

paul rock

مدیر بازنشسته
2010-01-25
193
489
با سلام و تشکر
آقا کرک این برنامه رو از کجا میتونیم پیدا کنیم؟

بالا