تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
با سلام دوستان تمامی سوالات و مشکلات خود را در رابطه با برنامه progdvb فقط در این تاپیک بیان کنید.

hosein_gholami

کاربر
2006-10-25
1
0
سلام من لب تاب دارم ایا کازت اسکای استار می تونم روش سوار کنم هارد و رمش چقدر باشه واسه دانلود افلاین

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
سلام من لب تاب دارم ایا کازت اسکای استار می تونم روش سوار کنم هارد و رمش چقدر باشه واسه دانلود افلاین​

دوست عزيز شما بايد مدل اكسترنال را خريداري كنيد كه با USB به لب تاپ وصل مي شود.

ibm_xx

کاربر
2006-12-03
6
2
من وقتی که در حال ضبط فیلم هستم تصویر تیک میزنه از 400mbبه بعد به این صورت میشه با تمام نرم افزارها dvb پلیر همین مشکل را دارد
در ضمنramسیستم 512 است
cpu 3000 amd
کارت dvb sky star3
میخواستم بدونم مشکل کجا است من با کار sky star2 هم این مشکل را داشتم
با تشکر

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
من وقتی که در حال ضبط فیلم هستم تصویر تیک میزنه از 400mbبه بعد به این صورت میشه با تمام نرم افزارها dvb پلیر همین مشکل را دارد
در ضمنramسیستم 512 است
cpu 3000 amd
کارت dvb sky star3
میخواستم بدونم مشکل کجا است من با کار sky star2 هم این مشکل را داشتم
با تشکر

دوست گرامی شما لطف کنید بفرمایید از چه گرافی استفاده میکنید؟
همچنین بفرمایید از کدام نسخه پروگ دی وی بی استفاده میکنید!!

ibm_xx

کاربر
2006-12-03
6
2
من از گرافelecard استفاده می کنم و از نسخه های مختلف پروگ دی وی بی را امتحان کردم ولی مشکل حل نشد

rahgozar25

کاربر
2007-07-16
1
0
سوال

دوست عزيز سلام
خواهش ميكنم براي من درباره ماژولها بنويس اينكه چي هستند و چگونه از آنها استفاده ميكنند و لطفا آدرس چند سايت خوب براي دانلود پلاگين رو هم معرفي كن.
يه دنيا ممنونم.

freedom

کاربر
2006-12-28
1
0
با سلام:

متاسفانه من وقتی در برنامه پروگ روی فرکانس 11299000 اسکن میکنم هیچ کانالی نمیاورد ویا روی هر فرکانسی سیگنال هست ولی کانالی نمی اورد .

sea

کاربر
2006-10-23
7
31
Don't Send

من از progdvb 4.8 استفاده میکنم وقتی از سه چهارتا کانال عوض کردی سریع یه پیام
Don't Send می یاره بعد برنامه بسته میشه چی کارش کنم .

jan

کاربر
2007-11-23
1
0
quote=sea;54293]من از progdvb 4.8 استفاده میکنم وقتی از سه چهارتا کانال عوض کردی سریع یه پیام
Don't Send می یاره بعد برنامه بسته میشه چی کارش کنم . [/quote]

Zirnevis

کاربر
2007-08-21
26
24

منم همين ايراد رو دارم

در ضمن ورژن هاي 5 به بالا نصب كردم ولي سيگنال نداره چيكار كنم ؟

mohamad gavad

کاربر
2008-01-29
4
4
:bigsmile:با سلام من بعداز scan شبکه ها مثل pmcدر لیست که باز می شود هست و وقتی روی ان دوبار کلید می کنیم شبکه باز می شود ولی تا ok می کنیم و در لیستی که باز می شود اثری از کانال وجود ندارد ولی دارد پخش می شود مشکل چیست با تشک:ُّـر

UnDocumented

کاربر
2007-05-28
6
0
من از prog 4.89.9 استفاده ميكنم و براي رجيستر كردن اون برنامه يا سريال ميخاستم

mhr

کاربر
2008-04-15
5
5
بنده مدتیه که وقتی پروگ دی وی بی را باز میکنم قبل یا بعد از اینکه آرم اولیه برنامه میره پروگ دی وی بی هنگ میکنه و خطای معروف (don't send - send error) رو میده و وقتی هم که بعد از کلی اذیت کردن و پاک کردن و نصب چندباره درست میشه اونوقت اینبار وقتی که از برنامه بعد از تموم شدن کار خارج میشم این پیغامو میده
unexpected memory leak
an unexpected memory leak has occurred . the unexpected small block leaks are .....

asaa62

کاربر
2008-02-18
4
6
سلام دوستان بنده کارت dvb sky view 3 خریدم با برنامه progdvb با انواع ورژن ها امتحان کردم ولی قسمت serchchannal آن فعال نمیشه نمیدونم مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید-متشکر

mnbbnm

کاربر
2006-10-22
9
1
سلام من قبلآ كارت اسكاي استار 2 گرفته بودم وازش رازي بودم الان يه اسكاي استار 2 ديگه گرفتم و انگار با قبلي فرق ميكنه كارتون اين كه گرفتم دوتا است يكي كنترول وباطري توش است وديگري كارت ودو سيدي مثل هم در توي دوتاش است در ضمن كنترل اين يكي خيلي كوچكتر است حالا مشكل اصلي اين است كه پروگ دي وي بي جديد هم گرفتم نصبش ميكنم درست هم نصب ميشه ولي هنگام اجرا اجرا ميشه ولي توقسمتهاش براي سرچ يا هر قسمت ديگر كه ميريم پرگ دي وي بي قطع ميشه و خارج ميشه لطف كنيد اگر اين كارت قلابي هست يا بدرد نميخوره بگيد تا پس بدم چون شرت كردم با طرف متشكرم

بالا