تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB

sara722

کاربر
2007-07-21
13
22
من می خوام تصویر پخش شده از پروگ دی وی بی خودم رو روشن تر کنم ( به نظرم تاریک هست ) درست مثل مدیا پلیر که میشه توش فیلمها رو روشن تر کرد

همچنین اگه امکانش باشه برام به صورت وی سی دی ظبت کنه که حجم کمتری بگیره نه امپیج 2 .
البته این رو خودم می تونم با تبدیل حلش کنم . اما مورد اول ( روشن شدن تصویر ) برام خیلی مهمتره

آیا کسی هست که مرا یاری کند ؟

sara722

کاربر
2007-07-21
13
22
ffffff

منظورت همون سه تا نوار ابزاره که ظاهرا قراره تنظیمات رنگ و روشنی و ... ویدئو باشه ؟

چرا رفتم .. اما هر چی درجه اش رو زیاد می کنم انگار نه انگار !

farhad_ultra

کاربر
2008-02-16
7
5
با سلام من در پروگ دی وی بی با ضبط کردن کانالها مشکل دارم به این صورت هستش که بعضی از کانالها بعد از رکورد کردن و در موقع تماشای تصویر مورد نظرتصویر قطع شده و شکسته شکسته شده این مشکل رو بعضی کانلها دارن کسی میدونه مشکل از کجاست؟

hassansalehitot

کاربر
2008-07-19
2
0
پاسخ به دوست عزیزمان mnbbnm81500

سلام من قبلآ كارت اسكاي استار 2 گرفته بودم وازش رازي بودم الان يه اسكاي استار 2 ديگه گرفتم و انگار با قبلي فرق ميكنه كارتون اين كه گرفتم دوتا است يكي كنترول وباطري توش است وديگري كارت ودو سيدي مثل هم در توي دوتاش است در ضمن كنترل اين يكي خيلي كوچكتر است حالا مشكل اصلي اين است كه پروگ دي وي بي جديد هم گرفتم نصبش ميكنم درست هم نصب ميشه ولي هنگام اجرا اجرا ميشه ولي توقسمتهاش براي سرچ يا هر قسمت ديگر كه ميريم پرگ دي وي بي قطع ميشه و خارج ميشه لطف كنيد اگر اين كارت قلابي هست يا بدرد نميخوره بگيد تا پس بدم چون شرت كردم با طرف متشكرم
عزیزم اگه شما کارت رو از روی دستگاه در بیاری و در دستت بگیری اگر اصل باشه روی ای سی سی پیوش که یه مدار مجتمع سیاه رنگ به اندازه تقریبا عکس سه در چهاره این عبارت رو نوشته (B2C2):eek:ky:

hassansalehitot

کاربر
2008-07-19
2
0
پاسخ به دوست عزیزمان فرهاد جان

با سلام من در پروگ دی وی بی با ضبط کردن کانالها مشکل دارم به این صورت هستش که بعضی از کانالها بعد از رکورد کردن و در موقع تماشای تصویر مورد نظرتصویر قطع شده و شکسته شکسته شده این مشکل رو بعضی کانلها دارن کسی میدونه مشکل از کجاست؟
عزیزم فرکانس کانالهایی که ناقص ضبط می کنه ضعیفه یا به هنگام ضبط برنامه دیگری رو اجرا می کنه که باعث مشغولی سی پی یوت می شه و این مشکل رو برات فراهم می کنه ضمنا گراف دیگری رو هم استفاده کن و سعی کن بهترین تنظیم دیش با بهترین فرکانس رو داشته باشی
:eek:ky:

toumaj

کاربر
2006-11-13
4
5
سلام من با پخش tps ها مشکل دارم و هر ربع ساعت یکبار 2 دقیقه پخش میشه و دوباره قطع میشه . لطفا کمک کنید .. ضمنا جدیدترین softcam , plugin ها رو دانلود میکنم و نصب میکنم ولی قایده ای نداره :sadwalk:

king12345

کاربر
2008-10-22
2
1
با سلام
میخوام بدونم چرا من هرکاری می کنم کانال dobai صدا نداره؟!!!
ممنونم

aliroxana

کاربر
2008-05-31
2
0
با سلام : من یک رسیور sr-250 cu معمولی دارم که پس از آخرین آپدیت دیگر روشن نشد مشکل چیست متشکرم.

hoomy

کاربر
2008-06-25
1
0
سلام دوست عزیز. 3 روز هست که یکی از دوستان یک کارتsky star 2 به من داده. با برنامه-Original
DVB-PCI/DVB-USB کارت من فاقد عسذ است و فقط یک ورودی آنتن دارد. 6-5 بار برنامه را installکردم و ****نالی دریافت نکردم و هنگام نصب از من سوال در مورد com چند می پرسه ؟؟ امکان نصب برنامه دیگری هست. متشکرم:dast:

dark shadow

کاربر
2007-11-08
3
0
سلام.
اگه ميخواي كانالاتو كامل بياري ProgDVB ورژن قديميشو نصب كن جواب ميده.:eek:k:

dardesar

کاربر
2008-09-10
1
0
ساعت ویندوز

سلام.
میخواستم بدونم ساعت ویندوز روی باز کردن شبکه های کارتی
باید تغیر داده بشه یا نه.
اگر باید تغیر کنه به چه زمانی تنظیم بشه
ممنون

ALIinternet

کاربر
2008-11-11
1
0
با سلام من یک کارت dvbske viwe3خریداری کردم کهProgDVBان راساپورت نمیکند باید چکار کنم :sadwalk:

majid5049

کاربر
2009-01-24
1
0
43
من پروگ دی وی بی 6.03.03 را از خود سایت دانلود کردم ولی بضعی وقتها هنگ میکنه باید کانال عوض کنم تا درست بشه وقتی هم میخوام برنامه رو ببندم ارور میده:Unexpected memory leak یعنی چی؟ممنون میشم راهنمایی کنید

mdn32345

کاربر
2007-07-03
13
13
با عرض سلام وخسته نباشيد

ببخشيد كه اين پست را اينجا ميزنم

من مي خواهم از برنامه DVB Dream استفاده كنم ولي بعد از نصب برنامه هنگامي كه سرچ كانال ها تمام شد وقتب روي يك كانال ميروم دستگاه ريستارت مي شود ولي با پروگ دوبي اين مشكل نيست و خوب كار ميكند

در ضمن چند بار برنامه پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي فايده نداشت در ضمن سيستم من اي ام دي دو هسته است و كارت من سكاي استارت 2 شرمنده

Zirnevis

کاربر
2007-08-21
26
24
دوست عزيز نوع كارت رسيور در تنظيمات برنامه درست انتخاب نشده

بالا