dark shadow
کاربر
- 2007-11-08
- 3
- 0
tashakor
ای ول. progDVB یکی از بهترین برنامه هاست
ای ول. progDVB یکی از بهترین برنامه هاست
عزیزم اگه شما کارت رو از روی دستگاه در بیاری و در دستت بگیری اگر اصل باشه روی ای سی سی پیوش که یه مدار مجتمع سیاه رنگ به اندازه تقریبا عکس سه در چهاره این عبارت رو نوشته (B2C2)ky:سلام من قبلآ كارت اسكاي استار 2 گرفته بودم وازش رازي بودم الان يه اسكاي استار 2 ديگه گرفتم و انگار با قبلي فرق ميكنه كارتون اين كه گرفتم دوتا است يكي كنترول وباطري توش است وديگري كارت ودو سيدي مثل هم در توي دوتاش است در ضمن كنترل اين يكي خيلي كوچكتر است حالا مشكل اصلي اين است كه پروگ دي وي بي جديد هم گرفتم نصبش ميكنم درست هم نصب ميشه ولي هنگام اجرا اجرا ميشه ولي توقسمتهاش براي سرچ يا هر قسمت ديگر كه ميريم پرگ دي وي بي قطع ميشه و خارج ميشه لطف كنيد اگر اين كارت قلابي هست يا بدرد نميخوره بگيد تا پس بدم چون شرت كردم با طرف متشكرم
عزیزم فرکانس کانالهایی که ناقص ضبط می کنه ضعیفه یا به هنگام ضبط برنامه دیگری رو اجرا می کنه که باعث مشغولی سی پی یوت می شه و این مشکل رو برات فراهم می کنه ضمنا گراف دیگری رو هم استفاده کن و سعی کن بهترین تنظیم دیش با بهترین فرکانس رو داشته باشیبا سلام من در پروگ دی وی بی با ضبط کردن کانالها مشکل دارم به این صورت هستش که بعضی از کانالها بعد از رکورد کردن و در موقع تماشای تصویر مورد نظرتصویر قطع شده و شکسته شکسته شده این مشکل رو بعضی کانلها دارن کسی میدونه مشکل از کجاست؟