masoud1354
کاربر افتخاری
- 2010-02-28
- 1,480
- 5,010
- 49
cpuایراد دارد
سلام استاد عزیز
مرسی از پاسخت . حالا باید چکار کنم ؟
cpuایراد دارد
سلام دوستان
من رسیور استارمکس a20 و میخوام شرینگ انترنتیشو فعال کنم چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
1.بعذ ریختن پچ حتما باید سافت کی هم بریزم؟ و از چه سافت کی برای این مدل استغاده کنم؟
2.شبکه 3 و برای فوتبال چه جوری فعال کنم
3.مراحل فعال کردن سریتگ انترنتی a20 چه جوری هست
بازم یک دنیا منونم با سپاس
با سلام به دوستان
من ریسیور x100 super دارم که با تیونر دوم کانالها را باز می کنم
حالا میخوام از طریق کابل لن کانالها را باز کنم
لطفا راهنمایی کنید که چه برنامه ای را باید به رسیور انتقال بدم و چه برنامه ای را باید اپدیت کنم
با تشکر
سلامروش راه اندازی شرینگ رایگان x50, a20 توضیح بدید همچنین باز کردن شبکه 3 و ورزش وهمچنین روش کد دستی دادن ممنون
سلامکلا اینجا کسی به پست کسی اهمیت نمیده .چه 1 روز چه بعد 40 روز
سلام
تو پست بالا توضيح داده شد
ممنونم که جواب دادین
شرینگ هوایی a100 و چه جوری باید فعال کرد
پا سپاس
با سلامسلام ایا شرینگ هوایی از دبلیو 6 بر داشته شده چون دیگه تو a100 باز نمیشه تو همه ورزنها تست کردم ایا دبلیو 3 فعاله من کدوم دبلیو 3 رو بزارم
سلام ایا شرینگ هوایی از دبلیو 6 بر داشته شده چون دیگه تو a100 باز نمیشه تو همه ورزنها تست کردم ایا دبلیو 3 فعاله من کدوم دبلیو 3 رو بزارم
با سلام
فعلا مسيرw3بهترين ديتا براي شرينگ هوايي هستش
درود گرامی...سلام. رسیور من استارمکس x50 یکدفعه تصویر و صدا رفت و پنل هنگ شد. مجبور شدم از پشت خاموشش کنم. دوباره که روشن کردم فقط لامپ قرمز روی پنل روشن شد ولی بالا نیومد و هیچ نوشته ای روی پنل نیومد. چند بار روشن خاموشش کردم در این حین یکبار کلمه بوت رو پنل اومد ولی هیچ کاری نکرد دوباره که خاموشش کردم دیگه همونم نیومد. علت چی میتونه باشه دوستان؟ منبع تغذیه رو چک کردم خروجی 12.2 ولت داشت خازن هاشم ظاهرن سالم بود. اگه بگید مشکلش چیه و اینکه احیانا کجا میتونم برا تعمیر ببرم ممنون میشم. (هیچ آپدیتی روش نریختم)
ممنون از راهنمایی.درود گرامی...
مشکل شما سخت افزاریست وباید عضو گروه کاربران ویژه شوید تا راهنمایی شوید..رسیور میتونی نزدتعمیرکاران لوازم صوتی تصویری ببری براتعمیر..بایدعیب یابی شه میتونه ازلحیم سردی وغیره...باشه
یاحق