تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

blacknaki

کاربر
2014-10-20
8
3
با سلام به دوستان
من ریسیور x100 super دارم که با تیونر دوم کانالها را باز می کنم
حالا میخوام از طریق کابل لن کانالها را باز کنم
لطفا راهنمایی کنید که چه برنامه ای را باید به رسیور انتقال بدم و چه برنامه ای را باید اپدیت کنم
با تشکر

koko2010

کاربر
2014-10-26
1
1
روش راه اندازی شرینگ رایگان x50, a20 توضیح بدید همچنین باز کردن شبکه 3 و ورزش وهمچنین روش کد دستی دادن ممنون

ehsan104

کاربر
2007-12-07
68
170
سلام دوستان
من رسیور استارمکس a20 و میخوام شرینگ انترنتیشو فعال کنم چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
1.بعذ ریختن پچ حتما باید سافت کی هم بریزم؟ و از چه سافت کی برای این مدل استغاده کنم؟
2.شبکه 3 و برای فوتبال چه جوری فعال کنم
3.مراحل فعال کردن سریتگ انترنتی a20 چه جوری هست
بازم یک دنیا منونم با سپاس

کلا اینجا کسی به پست کسی اهمیت نمیده .چه 1 روز چه بعد 40 روز

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام به دوستان
من ریسیور x100 super دارم که با تیونر دوم کانالها را باز می کنم
حالا میخوام از طریق کابل لن کانالها را باز کنم
لطفا راهنمایی کنید که چه برنامه ای را باید به رسیور انتقال بدم و چه برنامه ای را باید اپدیت کنم
با تشکر

روش راه اندازی شرینگ رایگان x50, a20 توضیح بدید همچنین باز کردن شبکه 3 و ورزش وهمچنین روش کد دستی دادن ممنون
سلام
رسيور را با اخرين نرم افزار موجود اپديت كنيد
سپس:

اموزش فعال كردن شرينگ رايگان استارمكس سري AوX

ابتدا پچ رو با F1+ 000 فعال کنید

F1+ 111 رو زده و گزینه اینترنت رو فعال کنید

وارد منوی دستگاه و قسمت Server بشید

با استفاده از دکمه های جانبی کنترل ( < > )وارد سرور 40 بشید

انتخاب گزینه G-Share2

دکمه سبز روی کنترل رو بزنید تا فعال شه

حالا دکمه خروج رو بزنید و گزینه YES رو زده تا تغییراتتون ذخیره بشه

روش فعال سازی شرینگ ایکس 200 و 50

فعال کردن پچ F1+000

با رفتن به منو و گزینه سرور ستینگ ذکمه آبی روی کنترل را زده و بعد اوکی کنید

انتقال سافتكم براي باز كردن شبكه3

بعد از فعال كردن پچ F1+000
اين سافتكم را به رسيور انتقال بديد شبكه3و ورزش باز بشه

پیوست‌ها

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
ممنونم که جواب دادین
شرینگ هوایی a100 و چه جوری باید فعال کرد
پا سپاس

f1 + 000 را بزيد تا پچ فعال شود

f1 + 111 را زده و sds mod (گزینه پنجم) را انتخاب كنيد .

بعد وارد صفحه جديد ميشويد بستگی به استفاده شما از مسیر دیتا یکی از مسیر ها رو انتخاب و تایید كنيد.

از صفحه خارج شده و و را ه اندازی مجدد رسیور

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
سلام ایا شرینگ هوایی از دبلیو 6 بر داشته شده چون دیگه تو a100 باز نمیشه تو همه ورزنها تست کردم ایا دبلیو 3 فعاله من کدوم دبلیو 3 رو بزارم

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام ایا شرینگ هوایی از دبلیو 6 بر داشته شده چون دیگه تو a100 باز نمیشه تو همه ورزنها تست کردم ایا دبلیو 3 فعاله من کدوم دبلیو 3 رو بزارم
با سلام
فعلا مسيرw3بهترين ديتا براي شرينگ هوايي هستش

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678

درود

اول شرینگ رو با دیتای w3 فعال کن بعد میتونی از w6 و یاهست برای دیتا استفاده کنی

irantks

کاربر
2013-03-07
16
29
باید با لودر نرم افزار رو انتقال بدی و اگه درست نشد باید ببری تعمیر کار فلش کنی

goleke

کاربر
2014-12-31
1
1
با سلام من میخوام یک ریسیور بخرم که کیفیت قطعاتش خوب و قیمت مناسب داشته باشه. در ضمن روی تلویزیون21 اینچی هم جواب بده از لحاظ تصویر. لطفا کمکم کنید.باتشکر

ahmath

کاربر
2015-01-03
2
4
سلام. رسیور من استارمکس x50 یکدفعه تصویر و صدا رفت و پنل هنگ شد. مجبور شدم از پشت خاموشش کنم. دوباره که روشن کردم فقط لامپ قرمز روی پنل روشن شد ولی بالا نیومد و هیچ نوشته ای روی پنل نیومد. چند بار روشن خاموشش کردم در این حین یکبار کلمه بوت رو پنل اومد ولی هیچ کاری نکرد دوباره که خاموشش کردم دیگه همونم نیومد. علت چی میتونه باشه دوستان؟ منبع تغذیه رو چک کردم خروجی 12.2 ولت داشت خازن هاشم ظاهرن سالم بود. اگه بگید مشکلش چیه و اینکه احیانا کجا میتونم برا تعمیر ببرم ممنون میشم. (هیچ آپدیتی روش نریختم)

2009-05-15
0
28,977
سلام. رسیور من استارمکس x50 یکدفعه تصویر و صدا رفت و پنل هنگ شد. مجبور شدم از پشت خاموشش کنم. دوباره که روشن کردم فقط لامپ قرمز روی پنل روشن شد ولی بالا نیومد و هیچ نوشته ای روی پنل نیومد. چند بار روشن خاموشش کردم در این حین یکبار کلمه بوت رو پنل اومد ولی هیچ کاری نکرد دوباره که خاموشش کردم دیگه همونم نیومد. علت چی میتونه باشه دوستان؟ منبع تغذیه رو چک کردم خروجی 12.2 ولت داشت خازن هاشم ظاهرن سالم بود. اگه بگید مشکلش چیه و اینکه احیانا کجا میتونم برا تعمیر ببرم ممنون میشم. (هیچ آپدیتی روش نریختم)
درود گرامی...
مشکل شما سخت افزاریست وباید عضو گروه کاربران ویژه شوید تا راهنمایی شوید..رسیور میتونی نزدتعمیرکاران لوازم صوتی تصویری ببری براتعمیر..بایدعیب یابی شه میتونه ازلحیم سردی وغیره...باشه
یاحق

ahmath

کاربر
2015-01-03
2
4
درود گرامی...
مشکل شما سخت افزاریست وباید عضو گروه کاربران ویژه شوید تا راهنمایی شوید..رسیور میتونی نزدتعمیرکاران لوازم صوتی تصویری ببری براتعمیر..بایدعیب یابی شه میتونه ازلحیم سردی وغیره...باشه
یاحق
ممنون از راهنمایی.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود دوستان x100alfa رو بااخرین نرم افزار اپدیت کردم از اکانت رایگان ان 2ماه مونده که اکانت سیسیکم خواستم بزنم متاسفانه نمیدونم مشکل ازکجاست .که فقط اکانت رایگان به سرورها متصل است .ایا این اکانت بایدرایگان پاک بشه .یا چطوریه که باسرور هم اکانت رو کانفینگ کردم ولی نشد که نشد مشکل ازچی میتونه باشه.دوستان خستم کرد کجای کارم اشکال داره باسپاس

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
دوستان آیا استارمکس با برنامه های جدید که همه به جی شر سه کانکت میشن کانال باز میکنه ؟

بالا