TiestoSat
کنترل سايت
- 2009-07-05
- 2,742
- 14,917
سلام لطفا فایل فلش دامپ این مدل بزارید 8 مگابایت 2014 یا 2016 ممنون
به لینک زیر مراجعه کنید :
http://forum.irantk2.com/forumdisplay.php?f=149
سلام لطفا فایل فلش دامپ این مدل بزارید 8 مگابایت 2014 یا 2016 ممنون
با سلامنرم افزار استارمکس 1*1 ctxمورد نیازم بود پیدا نکردم میشه لطفا کمک کنید سپاس
سلام به همه دوستان عزیز خواهشمندم کمکم کنید این رسیور starmax A7 دیشگردون 2تا از ماهواره های هاتبرد و یاه ست اشتباه سیو شده وقتی میرم روی این 2 ماهواره دیش به سمت شرق میره تا انتها وایمیسته ولی بقیه ماهواره ها درست کار میکنه میزون سر جاش وامیسته
خواهشآ بگید چیکارش کنم؟؟؟؟؟
با سلام به دوستان رسیور استارمکس a7 دارم مدتی مثلا رو مسیر یاه ست میرم روی اکثر فرکانس ها یا سیگنال ندارم یا باید چند لحظه وایسم تا سیگنال بیاره با رسیور جدا تست کردم دیش اینا مشکل نداشت. رست فکتوری کردم و نرم افزار جدید ریختم باز همون مشکل هست راه حل چیه دوستان؟
با سلام
یه رسیور Starmax A100 Mini دارم که وقتی آداپتورشو وصل میکنم، فقط لوگوی استارمکس رو نشون میده بعدش هی خاموش میشه و دوباره میاد روی لوگو، این لوپ همین طوری ادامه داره
قصد تمدید شیرینگ و اینترنتی ?
برای رسیور استار مکس a100
درود و خسته نباشیدسلام جناب مرندی ممنونم ازاینکه وقتتون رو دراختیار دوستان قرارمیدید.جناب مرندی من رسیوراستارمکس ۵۱۰۰دارم چندی پیش داشتم سوکت یواس پی پنل جلو که پایه هاش شکسته بود تعویض میکردم حواسم نبود که موقع لحیم کاری رسیور روشنه وبرد برق داره یهو یه جرقه زنبوری ریزی تویه بردافتاد ودیگه رسیور روشن نشد البته داشتم رویه برد کناری منبع تغذیه کار میکردم میخواستم نظرتون رو بدونم که شما احتمال میدید کدوم قطعه درچنین مواقعی درگیر میشه.احتمال داره که آیسی پروگرام شه مشکل حل شه؟
سئوال دومم اینه که به فرض آیسی سوخته باشه آیسی این رسیور اسپانسیون ۱۶ پین هستش ومن چندجا پرس وجو کردم گیر نیومد چه آیسی میتونم جایگزین وپروگرام کنم .لطف بزرگیه که راهنمایی م میکنین چند وقته که کل خونواده تحریم هستیم وامیدمون به مذاکرات برجامه ✌✌
بسیار ممنون وسپاس گذارم