تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
با سلامنرم افزار استارمکس 1*1 ctxمورد نیازم بود پیدا نکردم میشه لطفا کمک کنید سپاس

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412

artman1360

کاربر
2019-06-27
0
0
سلام به همه دوستان عزیز خواهشمندم کمکم کنید این رسیور starmax A7 دیشگردون 2تا از ماهواره های هاتبرد و یاه ست اشتباه سیو شده وقتی میرم روی این 2 ماهواره دیش به سمت شرق میره تا انتها وایمیسته ولی بقیه ماهواره ها درست کار میکنه میزون سر جاش وامیسته
خواهشآ بگید چیکارش کنم؟؟؟؟؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام به همه دوستان عزیز خواهشمندم کمکم کنید این رسیور starmax A7 دیشگردون 2تا از ماهواره های هاتبرد و یاه ست اشتباه سیو شده وقتی میرم روی این 2 ماهواره دیش به سمت شرق میره تا انتها وایمیسته ولی بقیه ماهواره ها درست کار میکنه میزون سر جاش وامیسته
خواهشآ بگید چیکارش کنم؟؟؟؟؟

درود
دوست من طول عرض جغرافیایی را چند زدید ایا این دو ماهواره روی عرض جغرافیای هستند؟

horaman9500

کاربر
2007-01-03
2
3
با سلام به دوستان رسیور استارمکس a7 دارم مدتی مثلا رو مسیر یاه ست میرم روی اکثر فرکانس ها یا سیگنال ندارم یا باید چند لحظه وایسم تا سیگنال بیاره با رسیور جدا تست کردم دیش اینا مشکل نداشت. رست فکتوری کردم و نرم افزار جدید ریختم باز همون مشکل هست راه حل چیه دوستان؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام به دوستان رسیور استارمکس a7 دارم مدتی مثلا رو مسیر یاه ست میرم روی اکثر فرکانس ها یا سیگنال ندارم یا باید چند لحظه وایسم تا سیگنال بیاره با رسیور جدا تست کردم دیش اینا مشکل نداشت. رست فکتوری کردم و نرم افزار جدید ریختم باز همون مشکل هست راه حل چیه دوستان؟

درود
مشکل تغذیه دارید دربخش تعمیرات پیگیری نمایید

Priapus

کاربر
2020-08-05
4
4
با سلام
یه رسیور Starmax A100 Mini دارم که وقتی آداپتورشو وصل میکنم، فقط لوگوی استارمکس رو نشون میده بعدش هی خاموش میشه و دوباره میاد روی لوگو، این لوپ همین طوری ادامه داره

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام
یه رسیور Starmax A100 Mini دارم که وقتی آداپتورشو وصل میکنم، فقط لوگوی استارمکس رو نشون میده بعدش هی خاموش میشه و دوباره میاد روی لوگو، این لوپ همین طوری ادامه داره

درود
با یک ادابتور دیگر تست کنید .اگر نتیجه نداد در بخش تعمیرات تایپک جدید بزنید

1111ali

کاربر VIP
2012-04-16
23
49
قصد تمدید شیرینگ و اینترنتی

قصد تمدید شیرینگ و اینترنتی ?
برای رسیور استار مکس a100

jamm

کاربر
2020-12-06
3
2
سلام ابتدا لودر ابگرید استار مکس1*1 را کجا دانلود کنم

Jalalm

کاربر
2020-04-12
2
2
سلام جناب مرندی ممنونم ازاینکه وقتتون رو دراختیار دوستان قرارمیدید.جناب مرندی من رسیوراستارمکس ۵۱۰۰دارم چندی پیش داشتم سوکت یواس پی پنل جلو که پایه هاش شکسته بود تعویض میکردم حواسم نبود که موقع لحیم کاری رسیور روشنه وبرد برق داره یهو یه جرقه زنبوری ریزی تویه بردافتاد ودیگه رسیور روشن نشد البته داشتم رویه برد کناری منبع تغذیه کار میکردم میخواستم نظرتون رو بدونم که شما احتمال میدید کدوم قطعه درچنین مواقعی درگیر میشه.احتمال داره که آیسی پروگرام شه مشکل حل شه؟
سئوال دومم اینه که به فرض آیسی سوخته باشه آیسی این رسیور اسپانسیون ۱۶ پین هستش ومن چندجا پرس وجو کردم گیر نیومد چه آیسی میتونم جایگزین وپروگرام کنم .لطف بزرگیه که راهنمایی م میکنین چند وقته که کل خونواده تحریم هستیم وامیدمون به مذاکرات برجامه ✌✌
بسیار ممنون وسپاس گذارم

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
سلام جناب مرندی ممنونم ازاینکه وقتتون رو دراختیار دوستان قرارمیدید.جناب مرندی من رسیوراستارمکس ۵۱۰۰دارم چندی پیش داشتم سوکت یواس پی پنل جلو که پایه هاش شکسته بود تعویض میکردم حواسم نبود که موقع لحیم کاری رسیور روشنه وبرد برق داره یهو یه جرقه زنبوری ریزی تویه بردافتاد ودیگه رسیور روشن نشد البته داشتم رویه برد کناری منبع تغذیه کار میکردم میخواستم نظرتون رو بدونم که شما احتمال میدید کدوم قطعه درچنین مواقعی درگیر میشه.احتمال داره که آیسی پروگرام شه مشکل حل شه؟
سئوال دومم اینه که به فرض آیسی سوخته باشه آیسی این رسیور اسپانسیون ۱۶ پین هستش ومن چندجا پرس وجو کردم گیر نیومد چه آیسی میتونم جایگزین وپروگرام کنم .لطف بزرگیه که راهنمایی م میکنین چند وقته که کل خونواده تحریم هستیم وامیدمون به مذاکرات برجامه ✌✌
بسیار ممنون وسپاس گذارم
درود و خسته نباشید
به دلیل اینکه ولتاژ و دیتای یو اس بی همه رسیورها مستقیم از سی پی یو میاد فکر نکنم قابل تعمیر باشه
و به نظرم چون رسیور خیلی قدیمی هست و براش خرج کردن به صرفه نیست پیشنهاد میکنم رسیور جدید تهیه کنید
و مورد آخری هم فقط :blow:

Jalalm

کاربر
2020-04-12
2
2
سلام جناب مرندی
ممنونم که جواب دادین.آقا مهدی عزیز من سوکت یو اس پی رو لحیم کرده بودم وداشتم یه خازنی که نزدیک آیسی بود لحیمش رو محکم میکردم که این قضیه پیش اومد ونفرمودید که آیسی جایگزین داره اگه spansionپیدا نشه؟
ممنون میشم درباره این خاموشی بعلت لحیم کاری با دوستی یا همکاری که تجربه داره یه صحبتی بکنین چون شما دستی بر آتش معلومات تعمیرات رسیور دارین وبراتون امکانش هست که پیگیر بشین ولی من وامثال ما در حد چینش کانال ونصب نرم افزار همراه با خرابکاری تبحر دادیم ودستی برآتش گند زدن??????????????????
خیلی آقایی خدا بهت خیر بده داش مهدی

بالا