تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای xcruiser hdxdsr585hdr |xdsr685hdr | xdsr785hdr

aminsky

کاربر
2019-11-29
4
4
سلام
من در بخش پلاگین به مشکل خوردم
قسمت دانلود inut server address خالیه میگه باید ادرس وارد کنم هرکاری کردم خطا میده ریست کردم مشکل برطرف نشد

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام
من در بخش پلاگین به مشکل خوردم
قسمت دانلود inut server address خالیه میگه باید ادرس وارد کنم هرکاری کردم خطا میده ریست کردم مشکل برطرف نشد

درود
برای وصل به سرور انلاین باید از قند شکن یا وی پی ان استفاده کنید

aminsky

کاربر
2019-11-29
4
4
با *****... هم انجام دادم باز همون خطارو میده
سرور مگه این نیست؟
xdsr.co.cc
xdsr.cu.cc

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
خب چجوری میشه قندشکن نصب کرد رو رسیور؟ اموزشش رو از کجا گیر بیارم؟
اخه قبلا یه نوشته ی بود دستم خورد پاک شد

درود
دوست من الان قند شکنها عملا بی استفاده شده اند باید وی پی ان خریداری کنید ودر قسمت وی پ ی ان مشخصات را وارد تا به نتیجه برسید

aminsky

کاربر
2019-11-29
4
4
درود
دوست من الان قند شکنها عملا بی استفاده شده اند باید وی پی ان خریداری کنید ودر قسمت وی پ ی ان مشخصات را وارد تا به نتیجه برسید

با *****... هم انجام دادم باز همون خطارو میده
سرور مگه این نیست؟
xdsr.co.cc
xdsr.cu.cc

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
دوستانی که رسیور 4k ایکس کروز دارید میشه لطفا بگید از دستگاتون راضی هستید یا نه؟ دستگاه با دیش گردون مشکل داره یانه؟ توی جابجایی و قفل و حذف کانالا ایرادی نداره؟ این ایرادات روی دستگاهای دیگه دیدم حالا اگه مدلهای ایکس کروزم ایرادی داره خوشحال میشم بگید.

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
دو سه مدل دستگاه اندرویدی که داشتم همشون با مود یوزالس دیش گردون مشکل داشتن و همینطور قسمت ادیت کانال مثل مدیااستار و نکست و یونیک حالا میخوام مطمئن بشم 2 تومن پول دستگاه ندم بازم همون مشکلاتو داشته باشم مضاف براینکه کیفیت تصویر و صدا و همینطور شیرینگ cccam برام مهمه

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
دو سه مدل دستگاه اندرویدی که داشتم همشون با مود یوزالس دیش گردون مشکل داشتن و همینطور قسمت ادیت کانال مثل مدیااستار و نکست و یونیک حالا میخوام مطمئن بشم 2 تومن پول دستگاه ندم بازم همون مشکلاتو داشته باشم مضاف براینکه کیفیت تصویر و صدا و همینطور شیرینگ cccam برام مهمه
درود
دوست عزیز دوتا از این ایکسکروز اندروید را حدود یک سال پیش برای دو تا از اشناها بستم با دیش گردان تا حالا گزارشی ندادند مشکل دارد عملکردش و اون سه ماه شیرینگش هم خوب بوده

aminsky

کاربر
2019-11-29
4
4
سلام
یک رسیور ایده آل و کامل هست / من با دیش گردون هست هیچ مشکلی نداشته.تو جاب جایی و قفل و حذف هم مشکل نداره/فقط بعضیییی وقتااا هنگ میکنه ک باید ریستش کنی هنگش هم خیلی کم پیش میاد اونم تو وقتی با اپ ها کار میکنی

Mehnosh

کاربر
2007-11-22
5
7
درود،ایا در این مدل های از برنامه فیلیمو یا نما بر می توان استفاده نمود؟

mehdidelta

کاربر
2019-08-02
60
79
با سلام

ریسیور ایکس کروز مدل xdsr785hdr avant هست که فقط چراغ قرمز روشن میشه و دستگاه بوت نمیشه دوستان راهنمایی کنید چیکار کنم ؟؟/

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام

ریسیور ایکس کروز مدل xdsr785hdr avant هست که فقط چراغ قرمز روشن میشه و دستگاه بوت نمیشه دوستان راهنمایی کنید چیکار کنم ؟؟/

درود :

اگر براتون قیمت ملاک نباشه پیشنهاد میکنم این رسیور کروزر مدل ذیل پیشنهاد میشه در ضمن سالهای عرضه اون 2018&2019 بوده اما پیشنهاد میشه.

XCRUISER XDSR785HDR 4k.jpg
مشخصات رسیور ایکس کروزر XCRUISER XDSR785HDR 4k

مشخصات رسیور ایکس کروزر ۷۸۵ که جدیدترین رسیور اندرویدی با کیفیت ۴k در بازار از شرکت ایکس کروزر به حساب می آید دارای ویژگی های کم نظیری می باشد که در زیر بیان کرده ایم این رسیور با کیفیت سخت افزاری و نرم افزاری بی نظیر و کم نظیر یکی از پرفروش ترین رسیور های ۴k شرکت ایکس کروزر می باشد که در سال ۲۰۱۹ معرفی شده است . بعضی از ویژگی های رسیور ایکس کروزر

1. چیپست Hi3798M v200
  2. رم ۲GB DDR4
  3. دارای بلوتوث داخلی
  4. دارای وای‌فای داخلی
  5. رکورد و تایم شیفت با IPTV
  6. حافظه داخلی ۱۶GB
  7. درگاه SD Card
  8. رکورد همزمان از IPTV و DVB. S2 و گیرنده دیجیتال
  9. سه ماه شیرینگ رایگان XSCAM
  10. نسل جدید تیونرهای Serit
  11. مجهز به پورت USB 3.0
  12. سیستم عامل اندروید ۷٫۰
  13. دارای ریموت کنترل جدید RCU Learningدارای USB WIFI Dual Band با پشتیبانی از دو باند فرکانس ۲٫۴GHZ و ۵GHZ و بلوتوث
  14. پشتیبانی از HDR/HLG/WCG
  15. طیف رنگ BT. 2020 و BT. 709
  16. پردازشگر تصویر IMPREX PQ2. 0 و تنظیمات حرفه ای تصویر
  17. پشتیبانی از کدک VP9 و X. 265 با عمق رنگ ۱۰ بیت
  18. پشتیبانی از فرکانس های مولتی استریم
  19. رزولوشن ۴k 60fps
  20. Iptv receiver
  21. حرفه ای و بی نظیر با قابلیت هایی نظیر اضافه شدن به لیست شبکه های ماهواره و فیوریت بندی
  22. DUAL PIP 4K
  23. رکورد از تایم شیفت
  24. پشتیبانی از WEB FLASH و HTML5
  25. پشتیبانی از گیرنده دیجیتال USB ایکس کروزر
  26. پی آی پی شبکه های ماهواره یا گیرنده دیجیتال و IPTV با یکدیگر
  27. منوی حرفه ای با قابلیت هایی نظیر امکان تغییر لانچر، نمایش بیت ریت تصویر، نمایش لوگوی شبکه ها و دو سرویس لیست مجزا
  28. حداقل مصرف انرژی

mehdidelta

کاربر
2019-08-02
60
79
من الان درخواست راهنمایی برای تعمیر دستگاه دادم نه خرید دستگاه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟/

درود :

برای سوأل خود باید پست جداگانه در همین تاپیک میدادید تا پاسخ مطلوب داده شود بخواطر کثرت سوألات و صرفه جویی در وقت کارشناسان موضوع را به اشتباه برداشت و پاسخ داده می شود .

بالا