مهدی مرندی
مدیر بخش استار مکس
- 2013-07-12
- 361
- 1,007
- 44
تاپیک سوالات و مشکلات رسیور استارمکس
StarMax X20 Super Full HD
StarMax X20 Super Full HD
آخرین ویرایش:
درودعلت اینکه نمیتونم فایل ضمیمه شده را دانلود کنم چیه ؟
roozis, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
- ممکن است شما کاربر ویژه نباشید و این بخش مخصوص کاربران ویژه باشد !
- و یا شما حق عضویت پرداخت نکرده اید !
- کاربر گرامی جهت پرداخت حق عضویت و اموزش پرداخت حق عضویت در وب سایت به صورت انلاین اینجا را کلیک نمایید !
درود
چون کاربر vip نمیباشید نمیتوانید دانلود کنید باید حق اشتراک پرداخت کنید تا کاربر vip شوید
باید در تنظیمات سیستم در باره گیرنده ببینید اخرین ورژن نرمافزارتان چیه تاریخش چه موقع هست چون از سال 2015 دو فایل برای نرم افزار ارسال میشد که اگه فایل اولی را نمیزدید فایل دوم خطا میزد ممکنه دستگاه شما نرم افزار اولی را نزده باشید.زمانیکه آگرید از طریق usb را انجام میدم زمانیکه می پرسه آیا تمیال دارید به روز رسانی انجام شود ؟ من گزینه بله را انتخاب می کنم، سپس پیغام fail! می زنه.
علت چیه ؟
ممنون بابت اطلاع رسانیتون
ولی من فقط نیاز به آپگرید ستارمکس X20 Super را می خواستم بفرمایید هزینه دریافت فقط همین یک فایل چقدره ؟
زمانیکه آگرید از طریق usb را انجام میدم زمانیکه می پرسه آیا تمیال دارید به روز رسانی انجام شود ؟ من گزینه بله را انتخاب می کنم، سپس پیغام fail! می زنه.
علت چیه ؟
درود:
1 -
دوست عزیز سایت خورده فروش نداریم هزینه اشتراک سالانه باید پرداخت کنید که اگر بخوایید حساب کنید با این اوضاع تورم اقتصادی هزینه 1 عدد آپگریته بعد شما تا یک سال از خدمات بی قید وشرط استفاده میکنید میدونید توی این یک سال چقدر از خدمات سایت میتونید استفاده کنید.
2-
درودی دیگر :
خوب میرسیم به سوأل رسیوربرای آپگرید کردنش از طریق usb ...میگه که آیا ترمینال دارید یعنی درگاه به پرت مجهز به فایل آپگرید دارید شما اوکی رو که میزنید پیغام failed احتمالاً برای شما نمایش داده میشه که بیانگر بی اعتبار بودن ویا ناسازگار بودن فایله بهتر هست شما فایل مطمئن دانلود کنید چرا که میتونه فایل نامعتبر خالی کردن فلش رسیور رو به دنبال داتشته باشه.
بسیار ممنونم
فقط درباره ورژن دستگاه خدمتتون عرض کنم که 30 اپریل 2014 هست و فایلی که استفاده می کنم کاملا معتبر و تست شده است در یک دستگاه دیگر و از این بابت نگرانی ندارم.
ولی الان متوجه نمیشم برای حل این مشکل باید چه کار کنم ؟ ورژنی که الان برای آپگریذ استقاده کردم هم 2020 هست
آیا نیاز هست که فبل از آپگرید کردن ، ریستارت انجام بدم ؟
همچنین هزینه سالانه اشتراک چقدر است ؟