تاپیک سوالات و مشکلات رسیور ایکس کروزر xdsr-420hd

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
مشتری میگه با لن اش اون رو فقط آپدیت ناقص کرده...از طریق دوتا لودر با r232 هم رسیور رو نمیشناسه..

درود
اگر فقط ابدیت ناقص بوده باشه باید بوسیله لودر برنامه بگیرد اگر نشود و مشکل سخت افزاری هم نباشه راهی جز فلش کردن ندارید

Reb3llious

کاربر
2012-08-30
1
2
دورد
بنده به مدت 5 سال هست که از ایکس کروزر 420 اچ دی استفاده میکنم
چند روز پیش در زمان جابجایی خونه بعد از نصب رسیور کل رسیور از کار افتاده فقط و دکمه خاموش روشن کار میکنه و زمان خاموش روشن کردن هیچ تصویری در تلوزیون و رسیور نشون نمیده و فقط لوگوی ایکس کروزر روی رسیور خاموش و روشن میشه
در ضمن رسیور به همیچ عنوان ضربه نخورده
ممنون میشم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
photo_۲۰۱۷-۰۹-۰۵_۱۱-۰۷-۳۵.jpg

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
دورد
بنده به مدت 5 سال هست که از ایکس کروزر 420 اچ دی استفاده میکنم
چند روز پیش در زمان جابجایی خونه بعد از نصب رسیور کل رسیور از کار افتاده فقط و دکمه خاموش روشن کار میکنه و زمان خاموش روشن کردن هیچ تصویری در تلوزیون و رسیور نشون نمیده و فقط لوگوی ایکس کروزر روی رسیور خاموش و روشن میشه
در ضمن رسیور به همیچ عنوان ضربه نخورده
ممنون میشم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
مشاهده فایل‌پیوست 100473

درود
ببینید میتوانید با لودر برنامه دهید اگر نشد احتمالا باید سخت افزاری بررسی شود یا اینکه فلش شود

mohsen138533

کاربر
2020-03-30
1
0
سلام خسته نباشید
اکسکروزر 420 من بعضامخصوصا موقع عوض کردن کانال هنگ میکنه وباید از دکمه پاورپشت خاموش روشن کنی تا درست بشه بنظرتون نشکلش چیه ،ممنون

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام خسته نباشید
اکسکروزر 420 من بعضامخصوصا موقع عوض کردن کانال هنگ میکنه وباید از دکمه پاورپشت خاموش روشن کنی تا درست بشه بنظرتون نشکلش چیه ،ممنون

درود:

این اشکال احتمال میرود پردازنده بر اثر گرمای بیش از حد هنگ کرده و مجدا با خاموش و روشن کرده باز همین اتفاق میفته از مرد بر اثر اتصال کوتاه سیم lnb اتفاق میفته و راهکارهای اون ضمن عوض کردن اون مود اتصالی سیم...
باید یک خنک کننده بزرگتر رو خود پردازنده قرار داد و همینطور یک فن رو به پردازنده با تنظیم ورودی ولتاژ نیاز فن گاهاً با تشخیص درست و بکارگیری این روش برطرف میشه ...

و موردی هم داریم نرم افزاری هستش که بر میگرده به نویز فرکانسیست باید فرکانهایی را که موقع قرار دادن کانال رسیور رو همینها این اشکال به وجود میاد رو از لیست فرکانسها حذف نمود.

آخرین ویرایش:
بالا