تاپیک سوالات و مشکلات رسیور Star Max 5100 Full HD

toztoz-rara

کاربر
2007-12-13
4
3
استار مکس5100

پنل جلوی دستگاه مینویسه main page ,وروی صفحه تلویزیون ابی است تمام نرم افزارها را امتحان کردم درست نشد فقظ نرم افزار کارخانه را ندارم که بدهم به دستگاه لظفا هم ما راهنمایی کنید هم نرم افزار کارخانه ای دستگارا از کجا می توانم پیدا کنم با تشکر از زحمات شما عزیزان

toztoz-rara

کاربر
2007-12-13
4
3
پنل جلوی دستگاه مینویسه main page منوی دستگاه روی تلویزیون نمی اید صفحه ابی است تمام نرم افزارها را امتحان کردم درست نشد فقظ نرم افزار کارخانه را ندارم که بدهم به دستگاه لظفا هم ما راهنمایی کنید هم نرم افزار کارخانه ای دستگارا از کجا می توانم پیدا کنم

julius

کاربر
2017-01-06
1
1
سلام

دوستان من اپدیت استارمکس 5100 رو با فلش نصب کردم
بعد از دکمه پشت خاموش و مجدد روشن کردم که دیدم اصلا روشن نمیشه به عبارتی اصلا برق داخلش نمیاد!!!!

یعنی رسیورم سوخته ؟!!!!! یه اپدیت همچین کاری میتونه بکنه ؟

مشکل من سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ پیشنهادتون چیه ؟ خواهشا توضیح بدین

ممنونم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
سلام

بعد از دکمه پشت خاموش و مجدد روشن کردم که دیدم اصلا روشن نمیشه به عبارتی اصلا برق داخلش نمیاد!!!!

ممنونم

سلام دوست من

در پنل رسیور چیزی نوشته میشه ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام

ممنونم

درود
با لودر یا پروگرامر درست میشه

h1970

کاربر
2018-03-07
1
0
سلام
دوستان رسیور روشن میشه بعد کلمه on کلمه ASH میاد مشکل دستگاه چی هستش و چگونه میتونم درستش کنم
متشکر میشم راهنمایی کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام
دوستان رسیور روشن میشه بعد کلمه on کلمه ASH میاد مشکل دستگاه چی هستش و چگونه میتونم درستش کنم
متشکر میشم راهنمایی کنید

درود :
خروجیهای پاور رو چک کردید آیا فیکسه؟

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام
متشکر میشم راهنمایی کنید

درود
اگر خود به خود اینطوری شده عیب سخت افزاری دارد اگر برنامه زدید اینطور شده از یک نرمافزار دیگر استفاده نمایید

m_dj133

کاربر
2009-08-30
2
1
39
سلام وقت بخیر
مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
چند هفته ای هست که هیچ کدوم از کانال های کارتی برام باز نمیشه . همه کانال ها روی همه فرکانس ها
نو سیگنال میزنه
با اینکه قبلا همه کانال ها با اکانت cccam راحت باز میشدن و اصلا مشکلی نداشتم .
مثلا Bein . RSI SRF , ...
رسیورم استارمکس 5100
حالا نمیدونم مشکل از رسیور یا ال ان بی ؟؟؟

ممنونم از کمکتون

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام وقت بخیر
مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
چند هفته ای هست که هیچ کدوم از کانال های کارتی برام باز نمیشه . همه کانال ها روی همه فرکانس ها
نو سیگنال میزنه
با اینکه قبلا همه کانال ها با اکانت cccam راحت باز میشدن و اصلا مشکلی نداشتم .
مثلا Bein . RSI SRF , ...
رسیورم استارمکس 5100
حالا نمیدونم مشکل از رسیور یا ال ان بی ؟؟؟

ممنونم از کمکتون

درود :
آیا سیم ال ان بی رو چک کردید اشکال نداشته بعد رسیور چی اونم مشکل سخت افزاری براش بوجود نیومده اگر چک شده و مشکل نداشته اند رسیور رو فلش بزنید و چک کنید بعد هم در آخر اگر نتیجه نداد ال ان بی و جهت دیش رو چک کنید.

m_dj133

کاربر
2009-08-30
2
1
39
با سلام
ممنون از کمکتون
سیم ال ان بی تعویض شده - تنظیمات و جهت دیش دقیق انجام شده (سیگنال نزدیک 70)
رسیور غیر از این مورد مشکل خاص دیگه ای نداره و واقعا مطمئن نیستم که مشکل سخت افزاری داره یا نه !
به نظرتون بهتر نیست اول ال ان بی رو تعویض کنم و اگه درست نشد رسیور رو فلش کنم ؟ یا مستقیم اول فلش کنم ؟ (تا حالا فلش نکردم )

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام
ممنون از کمکتون
سیم ال ان بی تعویض شده - تنظیمات و جهت دیش دقیق انجام شده (سیگنال نزدیک 70)
رسیور غیر از این مورد مشکل خاص دیگه ای نداره و واقعا مطمئن نیستم که مشکل سخت افزاری داره یا نه !
به نظرتون بهتر نیست اول ال ان بی رو تعویض کنم و اگه درست نشد رسیور رو فلش کنم ؟ یا مستقیم اول فلش کنم ؟ (تا حالا فلش نکردم )

درود
دوست من اگر از تنظیمات دیش وریسیورتان مطمعن هستید وهمه کانالها بدون سیگنال میزنه احتمال خرابی ریسیور میباشد

Ali_mehdidoost

کاربر
2007-10-21
4
3
سلام دوستان من رسیور ۵۱۰۰ گرفتم نرم افزار توی همین سایت که بود به تاریخ ۹/۷/۲۰۱۲ رو زدم آپدیت کردم رسیور سالم بود قبل اپدیت الان وقتی روشن میشه رو کلمه ash میمونه مشکل چیه؟؟نرم افزار خراب گذاشتن رو سایت؟؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام دوستان من رسیور ۵۱۰۰ گرفتم نرم افزار توی همین سایت که بود به تاریخ ۹/۷/۲۰۱۲ رو زدم آپدیت کردم رسیور سالم بود قبل اپدیت الان وقتی روشن میشه رو کلمه ash میمونه مشکل چیه؟؟نرم افزار خراب گذاشتن رو سایت؟؟

درود :

با usb و یا rs نرم افزار رو انتقال دادید؟

dilco

کاربر
2020-04-17
1
1
خاموشی رسیور 5100

سلام
ی رسیور استارمکس 5100 داریم که پس از روشنی روی پنل جلوی رسیور عبارت on نمایش داده و گیر کرده بود . از پشت دستگاه توسط کلید on/off ی بار خاموش روشن کردم ، دیگه کلا روشن نشد دستگاه. روی پنل هم چیزی نمایش داده نمیشود.
دستگاه رو باز کردم و خروجی برد تغذیه رو تست کردم و ولتاژهای 5ولت و 22 ولت به درستی در خروجی برد تغذیه وجود دارند.

ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا