سلام دوستان عزيز من يك استار ايكس mini fullhd دارم كه كابل hdmi اون كنده شده ميخاستم بدونم ايا كسي از دوستان نقشه كابل hdmi اين رسيور داره تا من بتونم سيم هاشو وصل كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
دوستان عزيزي كه تجربه دارن لطفا راهنمايي كنيد؟
سلام دوستان عزيز من يك استار ايكس mini fullhd دارم كه كابل hdmi اون كنده شده ميخاستم بدونم ايا كسي از دوستان نقشه كابل hdmi اين رسيور داره تا من بتونم سيم هاشو وصل كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
کسی نیستش کمک کنه
سلام اقا وحید من با قیچی گرفتم عرب ست رو فکرکنم تنظیم باشه اخه همه کانال هارو ساف میگیره چجوری کد دستی بدم بلدم اا میگن مال شبکه ورزش فرق میکنه میشه دقیقن بهم توضیح بدی بافرکانسش
باسلام شرینگ هوایی 43000 الان حدود دو هفته ای میشه که قطع شده با نرم افزار جدید هم مشکل حل نشد از دوستان اگه کسی اطلاعی از وضعیت داره اعلام کنه
سلام جهت دیتا روی یوتل ست 7 درجه و هلاس ست 39 درجه تست کردم باز نمیکنه قبلا با یوتلست براحتی باز میکرد.چندتا از دوستان هم که 43000 دارن مال اونام باز نمیکنه قبلا باز بود.اصلا قسمت ال نبی 2 که میری سیگنال نمیاد قبلا میومد روی چند تا 43000 امتحان کردم جواب نداد با چند تا نرم افزار قدیمی و جدید
درودسلام دبلیو6 رو هم دیروز صبح تست زدم نشد ولی از دیروز ظهر مجددا شرینگ روی دبلیو3 بعد از ده روز برقرار شده اگه باز دوباره قطع نشه.
رسیور star-x 60000 فقط با روش usalsبا دیش گردان مچ میشود مثلا کرمان روی 57و37 تنظیم میشوند و شما در بندرعباس باید مختصات جغرافیایی خود را وارد نمایید