star-x-98 بعد زیرشم زده hdmi
دوستان كد دهي به رسور stax9800 hdmi چطوريه ؟ ( البته اين رسيور فركانسهاي s2 رو دريافت ميكنه و شبكه ورزش مشكلي نداره ولي شبكه 3 رو نميگيره چون منوي كددهي رو نتونستم پيداكنم )
با تشكر مجدد : اتفاقا اخرين نرم افزار رو ريختم و پچ را با همون گزينهf1+000 فعال كردم و شبكه ورزش باز شد اما شبكه 3 باز نشد ... اگه ميشه يه لينك مناسب براي سافتكم كد شبكه 3 مخصوص اين دستگاه بزارين ( چند روز قبل دوستم اين مدل رو اورد جلوي پانل دستگاه نوشته بود star x 9800 hdmi كه خودم هم تعجبم كردم كه فركانسهاي s2 رو دريافت ميكنه ...چون مطمئنم نوشته بود hdmi اما در مورد اينكه 98 بود يا 9800 دقيقا ياد نيست..ولي گفتم در بقيش هيچ شكي ندارم star x و hdmi )
پچ که سالمه
ببینم لودر دیگه ای برات پیدا نمیکنم تست کنی
سلام ودرود استادحیدری عزیزدرولت گیری پایه ایسی فلش کدام پایه را اندازه بگیریم وروش ان با مولتیمتر چگونه است؟سپاسبا سلام . دوست عزیز ابتدا مطالب قبل را مطالعه کنید و بعد سوال را مطرح کنید در قبل نیز توضیح داده شد قبل از فلش کردن هر دستگاهی ابتدا روی پایه فلاش از وجود ولتاژ 3.3 ولت مطمعن شوید چون در صورتی که در تغذیه آی سی فلاش مشکلی باشد این آی سی قادر به استارت دستگاه نمیباشد پس ابتدا ولت گیری 3.3 ولت و مطمعن از خازن مسیر 3.3 در تغذیه و بعد از آن از وجود ولتاژ 1.8 ولت بعد از آی سی رگلاتور مطمعن شوید و بعد از آن به سراغ بخشهای دیگر بروید .
دوستان من رسیور starx-x1 را با آخرین برنامه پروگرام کردم که منوی اولیه اش هم تغییر کرد ولی هر چی سافتکم مخصوص این نوع رسیورها رو ریختم اصلا نشناخت اگه میشه نحوه فعال شدن کددستی برای شبکه 3 یا انتقال سافتکم رو برای این مدل توضیح دهید مچکرم
8899 رو بزنید بعدش اوکی کنید تا پچ فعال بشه
نتیجه رو اعلام کنید
gلطفا اگر کسی داره در سایت اپلود کنهسلام.
استارایکس4000چرانرم افزارش نیست؟
یااگرنرم افزاری دیگری بهش میخوره لطفاراهنمایی بفرمایید.
ممنون.