vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,405
- 17,775
- 40
تاپیک سوالات و مشکلات ریسیور ایکلاس مدل a9a9 hd | k9k9 hd
با سلام و عرض ادب لطفا توضیح بدین که با چه کابلی یا فلشی میتونم پیغام STB S/W damaged را در k9k9 full hd بر طرف کنم
با عرض سلام
ریسیور a9a9 PVR HD هست اخرین پچ اپگرید رو از طریق فلش قبول نمیکنه و ارور FILE UNFORMATED میده لطفا راهنمایی کنید ..
درود
عکس یا از مدل یا از درباره دستگاه بدین stb
دروددوست عزیز مشکل سخت افزاری ندارم که عکس بگیرم این فایل رو با این پسوند قبول نمیکنه ..
درود
دوست من استاد مرندی درست میگویند شما باید از قسمت در باره گیرنده اطلاعاتش را بگذارید یا عکس بفرستید و همچنین اون نرمافزار را هم باید بدونیم چیه که قبول نمیکند تا بتوانیم راهنمایی کنیم
من نرم افزارو از همین سایت دانلود کردم با همین مدل دستگاه ..فقط نمیدونم از طریق فلش میشه اپگرید کرد یا فقط از طریق کامپیوتر
از هر دو طریق میشه ولی k9k9 چند مدل دارد که باید برنامه مخصوص رسیور خود را دانلود کنید .
ریسیور من a9a9 pvr hd هست با چه برنامه یی باید اپگرید کنم ؟
درود :
فرقی نداره با همان لودر sr- 150
ریسیور من a9a9 pvr hd هست با چه برنامه یی باید اپگرید کنم ؟
با سلام
ریسیور a9a9 و k9k9 دارم جفتشون ارور
Stb/sw dameged
میدن ، و کلا از سایتایه مختلف نورم افزارهایه جدید و کارخانه ای رو روش اجرا کردم از طریق فلش هیچ تاثیری نداشت و ریسیور اصلا خاموش نمیشه یکم لود میشه دوباره روشن میشه
لطفا کامل راهنمایی بکنید چیکار کنم از اول بگید دقیق لینکهایه دانلود هم بگید برای نرم افزار
اگه کسی هم میتونه درست کنه پیام بده زنگ بزنم
با سلام
Stb/sw dameged
میدن ، و کلا از سایتایه مختلف نورم افزارهایه جدید و کارخانه ای رو روش اجرا کردم از طریق فلش هیچ تاثیری نداشت و ریسیور اصلا خاموش نمیشه یکم لود میشه دوباره روشن میشه
لطفا کامل راهنمایی بکنید چیکار کنم از اول بگید دقیق لینکهایه دانلود هم بگید برای نرم افزار
اگه کسی هم میتونه درست کنه پیام بده زنگ بزنم[/QU
با درود////دوست گرامی ایسی فلش را کلا با ایسی نو پروگرام و تعویض کنید این ایراد با نرم افزار حل نمیشود
با سلام
Stb/sw dameged
اگه کسی هم میتونه درست کنه پیام بده زنگ بزنم