تاپیک سوالات و مشکلات ریسیور ایکلاس مدل a9a9 hd | k9k9 hd

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
تاپیک سوالات و مشکلات ریسیور ایکلاس مدل a9a9 hd | k9k9 hd

2017-12-03
1
1
با سلام و عرض ادب لطفا توضیح بدین که با چه کابلی یا فلشی میتونم پیغام STB S/W damaged را در k9k9 full hd بر طرف کنم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام و عرض ادب لطفا توضیح بدین که با چه کابلی یا فلشی میتونم پیغام STB S/W damaged را در k9k9 full hd بر طرف کنم

درود
اگر مشکل سخت افزاری نداشته باشید با کابلrs232برنامه بدهید مشکل برطرف خواهد شد

mehdidelta

کاربر
2019-08-02
60
79
با عرض سلام

ریسیور a9a9 PVR HD هست اخرین پچ اپگرید رو از طریق فلش قبول نمیکنه و ارور FILE UNFORMATED میده لطفا راهنمایی کنید ..

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
با عرض سلام

ریسیور a9a9 PVR HD هست اخرین پچ اپگرید رو از طریق فلش قبول نمیکنه و ارور FILE UNFORMATED میده لطفا راهنمایی کنید ..

درود
عکس یا از مدل یا از درباره دستگاه بدین stb

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
دوست عزیز مشکل سخت افزاری ندارم که عکس بگیرم این فایل رو با این پسوند قبول نمیکنه ..
درود
دوست من استاد مرندی درست میگویند شما باید از قسمت در باره گیرنده اطلاعاتش را بگذارید یا عکس بفرستید و همچنین اون نرمافزار را هم باید بدونیم چیه که قبول نمیکند تا بتوانیم راهنمایی کنیم

mehdidelta

کاربر
2019-08-02
60
79
درود
دوست من استاد مرندی درست میگویند شما باید از قسمت در باره گیرنده اطلاعاتش را بگذارید یا عکس بفرستید و همچنین اون نرمافزار را هم باید بدونیم چیه که قبول نمیکند تا بتوانیم راهنمایی کنیم

من نرم افزارو از همین سایت دانلود کردم با همین مدل دستگاه ..فقط نمیدونم از طریق فلش میشه اپگرید کرد یا فقط از طریق کامپیوتر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
من نرم افزارو از همین سایت دانلود کردم با همین مدل دستگاه ..فقط نمیدونم از طریق فلش میشه اپگرید کرد یا فقط از طریق کامپیوتر

از هر دو طریق میشه ولی k9k9 چند مدل دارد که باید برنامه مخصوص رسیور خود را دانلود کنید .

Farshad.mirfakhraei

کاربر
2019-11-25
1
1
با سلام
ریسیور a9a9 و k9k9 دارم جفتشون ارور
Stb/sw dameged
میدن ، و کلا از سایتایه مختلف نورم افزارهایه جدید و کارخانه ای رو روش اجرا کردم از طریق فلش هیچ تاثیری نداشت و ریسیور اصلا خاموش نمیشه یکم لود میشه دوباره روشن میشه
لطفا کامل راهنمایی بکنید چیکار کنم از اول بگید دقیق لینکهایه دانلود هم بگید برای نرم افزار
اگه کسی هم میتونه درست کنه پیام بده زنگ بزنم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام
Stb/sw dameged
میدن ، و کلا از سایتایه مختلف نورم افزارهایه جدید و کارخانه ای رو روش اجرا کردم از طریق فلش هیچ تاثیری نداشت و ریسیور اصلا خاموش نمیشه یکم لود میشه دوباره روشن میشه
لطفا کامل راهنمایی بکنید چیکار کنم از اول بگید دقیق لینکهایه دانلود هم بگید برای نرم افزار

درود
با کابل به ریسیور برنامه دهید مشکل رفع خواهد شد.البته اگر مشکل سخت افزاری نداشته باشید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با سلام
Stb/sw dameged
اگه کسی هم میتونه درست کنه پیام بده زنگ بزنم[/QU
با درود////دوست گرامی ایسی فلش را کلا با ایسی نو پروگرام و تعویض کنید این ایراد با نرم افزار حل نمیشود

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با سلام
Stb/sw dameged

با درود////دوست گرامی ایسی فلش را کلا با ایسی نو پروگرام و تعویض کنید این ایراد با نرم افزار حل نمیشود

بالا