تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به جی باکس رسیورهای استرانگ

mehdi_sat98

کاربر
2007-09-30
68
318
با سلام تمامی سوالات و مشکلات خود درباره جی باکس استرانگ رو در این تاپیک مطرح نمایید.

toop

کاربر
2007-08-22
1
1
با سلام هم كار گرامي mehdi_sat98

لطفا كاملا توضع بد يد درمورد جی باکس استرانگ بصورت كامل وبه چند برنامه اكتافا نكنيد
كار ان كرد كه تمام كرد 0(از بزرگان )
با تشكر

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
با سلام هم كار گرامي mehdi_sat98

لطفا كاملا توضع بد يد درمورد جی باکس استرانگ بصورت كامل وبه چند برنامه اكتافا نكنيد
كار ان كرد كه تمام كرد 0(از بزرگان )
با تشكر
دوست عزیز
این رسیور جدیدا به جمع ساپورت کنندگان جی باکس پیوسته است در حال جمع آوری مطالب در خصوص آموزش استفاده از آن هستیم و به زودی در این بخش قرار خواهیم داد

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
من سيمي دارم كه مبدل يو اس بي به سريال هست كه از لب تاب به ريسيور وصل ميشه با همين سيم مي توانم ريسيور را آبديت كنم و نرم افزار به ريسيور انتقال بدهم ولي براي جي باكس اين كار را انجام نمي دهد تمام گزينه درست هست حتي هيلو فرام هم مي دهد ولي با اين سيم كه از لب تاب به ريسيور متصل مي شود باز نمي كنم ولي با كامپيوتر خانگي بدون يو اس بي فقط با پورت سريال (كام ) جواب مي دهدبايد چه كار كنم تا از كامپيوتر خودم كه با اين دو سيم كه با هم تبديل مي خورد از اين كانالها استفاده كنم با تشكر منتظر جواب هستم

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
من سيمي دارم كه مبدل يو اس بي به سريال هست كه از لب تاب به ريسيور وصل ميشه با همين سيم مي توانم ريسيور را آبديت كنم و نرم افزار به ريسيور انتقال بدهم ولي براي جي باكس اين كار را انجام نمي دهد تمام گزينه درست هست حتي هيلو فرام هم مي دهد ولي با اين سيم كه از لب تاب به ريسيور متصل مي شود باز نمي كنم ولي با كامپيوتر خانگي بدون يو اس بي فقط با پورت سريال (كام ) جواب مي دهدبايد چه كار كنم تا از كامپيوتر خودم كه با اين دو سيم كه با هم تبديل مي خورد از اين كانالها استفاده كنم با تشكر منتظر جواب هستم
دوست عزیز
شما که بعد از اجرای برنامه wolf box
هلو فرام گرفته اید یعنی ارتباط شما با سرور بر قرار است
در صورتی که نمیتوانید کانالی را باز نمایید یا از تنظیمات رسیور شماست یا اینکه ارتباط pcبا رسیور به درستی برقرار نیست
کامپیوتر خانگی و یا لب تاب با هم فرقی ندارند
شما مسیر ارسال را چک نمایید که همان کابل آپگرید است

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
دوست عزیز
شما که بعد از اجرای برنامه wolf box
هلو فرام گرفته اید یعنی ارتباط شما با سرور بر قرار است
در صورتی که نمیتوانید کانالی را باز نمایید یا از تنظیمات رسیور شماست یا اینکه ارتباط pcبا رسیور به درستی برقرار نیست
کامپیوتر خانگی و یا لب تاب با هم فرقی ندارند
شما مسیر ارسال را چک نمایید که همان کابل آپگرید است

با درود

من گفتم كه سيمي كه از لب تاب به ريسيور وصل مي كنم براي آبديت به ريسيور مشكلي ندارد راحت مي توان با همين سيم كه يك سر ان يو اس بي و يك سر ان پورت هستش كه متصل به تبديل آن كه سيم ديگري هست به ريسيور وصل مي شود و راحت ابديت مي كنم ولي براي دريافت كد از جي باكس دريافت نمي كند ولي با سيمي كه دو طرف ان كام خور هستش به كامپيوتر خانگي وصل مي كنم جواب ميده و كانالها باز مي شود در ضمن شما فرموديد با ريسيور تنظيم شود كدام قسمت ريسيور بايد تنظيم شود اگر منظورتان گزينه OPtions هست كه همه اين گزينه ها داخلش روشن هستش نمي دانم منظور شما از تنظيم ريسيور چيست راهنمايي بكنيد در اين دو مورد با كمال تشكر :}:

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
با درود

من گفتم كه سيمي كه از لب تاب به ريسيور وصل مي كنم براي آبديت به ريسيور مشكلي ندارد راحت مي توان با همين سيم كه يك سر ان يو اس بي و يك سر ان پورت هستش كه متصل به تبديل آن كه سيم ديگري هست به ريسيور وصل مي شود و راحت ابديت مي كنم ولي براي دريافت كد از جي باكس دريافت نمي كند ولي با سيمي كه دو طرف ان كام خور هستش به كامپيوتر خانگي وصل مي كنم جواب ميده و كانالها باز مي شود در ضمن شما فرموديد با ريسيور تنظيم شود كدام قسمت ريسيور بايد تنظيم شود اگر منظورتان گزينه OPtions هست كه همه اين گزينه ها داخلش روشن هستش نمي دانم منظور شما از تنظيم ريسيور چيست راهنمايي بكنيد در اين دو مورد با كمال تشكر :}:
دوست عزیز
خودتان میگویید با کامپیوتر خانگی میتوانید کد بگیرید چون سیم آن کام خور است
ولی با لپ تاب نمیتوانید چون سیمش یواس پی و پورت دارد خوب خودتان جواب خودتان را میدهید کد های جی باگس از مسیر سیم لپ تابتان عبور نمیکند ولی کد های آپگرید مشکلی ندارد یا باید سیمی که بتواند این کار را انجام دهد را تهیه نماید یا از کامپیوتر خانگی استفاده کنید
در مورد تنظیمات هم باید بگویم که شما وقتی با کامپیوتر خانگی میتوانید از این سیستم استفاده کنید و کانالها باز میشود پس تنظیمات مشکلی ندارد فقط شما بایستی سیمتان را تغییر دهید:hed::hed::hed:

ali2005

کاربر
2007-12-28
17
0
سلام مدير محترم هلو فرام رو گرفتم فقط قطعي هر يك دقيقه دارم علت چي هست چه كار كنم

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
سلام مدير محترم هلو فرام رو گرفتم فقط قطعي هر يك دقيقه دارم علت چي هست چه كار كنم
دوست گلم
باید ببینی کدام یک از پچ های استران بهتر جواب میده
چون این رسیور هنوز به خوبی با جی باکس همخوانی نداره ولی پچ های متعددی واسش اومده سعی کن همشونو تست کنی

ali2005

کاربر
2007-12-28
17
0
دوست عزيز سلام من تا ديشب وصل ميشدم ولي الان با آپي شما مشكل پيدا كردم error 800 ميده مگر هاست سرور عوض شده بهم ميگه يا يوزر و پسوردت اشكال داره يا ip سرور

ali2005

کاربر
2007-12-28
17
0
دوست عزيز سلام از راهنمائي شما متشكرم الان وصل ميشوم فقط قطعي زياد دارم بخصوص با شو تايم پچ هائي كه گفتي از كجا بگيرم و ايا به رسيور از طريق يو اس پي ميشه داد يا خير يا به فايل جيباكس بدهم رسيورم 4653x هست مرسي :hed:

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
دوست عزيز سلام از راهنمائي شما متشكرم الان وصل ميشوم فقط قطعي زياد دارم بخصوص با شو تايم پچ هائي كه گفتي از كجا بگيرم و ايا به رسيور از طريق يو اس پي ميشه داد يا خير يا به فايل جيباكس بدهم رسيورم 4653x هست مرسي :hed:
استرانگ کلا با جی باکس سازگاری خوبی ندارد
پچ های گوناگونی هم برای این رسیور آمده است
شما سعی کنید مکررا تست نمایید تا ببینید کدام یک سازگاری بیشتری دارد
البته پینگ اینترنت هم مهم است
اگر اینترنتتان پینگ تایم منظمی نداشته باشد در دریافت کد از سرور با مشکل مواجه خواهید شد

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
باسلام آیا فایل جی باکس شامل استرانگ 4610هم می شود باتشکر
بله دوست عزیز
در صورتی که قصد خرید اکانت جی باکس و راه اندازی رسیورتان را برای دریاف جی باکس دارید بفرمایید تا شماره حساب را دراختیارتان بگذارم و پس از واریز نرم افزارهای مورد نظر را دراختیارتان قرار خواهم داد

kolsom

کاربر
2008-04-04
1
0
SAlam! bebakhshid baraye upgrade kardane receivere strong chikar bayad bikonam???
albate stronge 4640 e!
ba Tashakor!

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
SAlam! bebakhshid baraye upgrade kardane receivere strong chikar bayad bikonam???
albate stronge 4640 e!
ba Tashakor!
دوست عزیز اینجا بخش جی باکس است
اکانتهای جی باکس به فروش میرسد
اطلاعاتی در خصوص آپگرید رسیورها نمیتوانیم در اختیارتان قرار دهیم
موفق باشید

جهان

کاربر
2008-04-12
1
0
چجوري ميشه كه از رسيور روي كول ديسك ذخيره كرد. و در ضمن باز كردن كانالها با يو اس بي امكان دارد :fish:

بالا