تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان عزيز:
کلیه سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل MicroBox در این بخش مطرح کنید تا در اولين فرصت ممكن رسيدگي و در صورت امكان پاسخ داده شود.
متشكرم.

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
دوست عزیز در این مورد باید ای سی ایپرام توسط فایل فلش پروگرام شود فایل فلش در سایت موجود البته دیگر قطعات سخت افزاری هم این مشکل به وجود می آورند
سلام علی آقا دوست عزیز
این مشکل بعدازدوروز کارکردن میکرو پیش اومد نه درحین برنام ریزی درضمن فایل فلش را رادارم ولی طریقه ی
برنام ریزی ولودر انتقال فایل راندارم اگرلطفا کنید ممنون میشم

gnk

کاربر
2009-05-17
2
1
با دورود وخسته نباشی خدمت داریوش عزیز
من هم دقیقا همین مشکله دوستمون آقای مرادی پیدا کردم
به این ترتیب که چراغ قرمز روشن میشه ولی چراغ سبز روشن نمیشه
یه راهنمایی کنین ممنون میشم واگر هم فلش کرده روی بوت مونده من فایل فلش را رادارم ولی طریقه ی برنام ریزی ولودر انتقال فایل راندارم اگرلطفا کنید ممنون میشم.
با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
نقل قول:

نوشته اصلی توسط morady
ولی اگر چراغ قرمز روشن شود وچراغ سبز روشن نشود وتصویر میکرو بالا نیاد چه مشکلی میتون باشه دوست عزیز

دوست عزیز در این مورد باید ای سی ایپرام توسط فایل فلش پروگرام شود فایل فلش در سایت موجود البته دیگر قطعات سخت افزاری هم این مشکل به وجود می آورند

ولی اگر چراغ قرمز روشن شود وچراغ سبز روشن نشود وتصویر میکرو بالا نیاد چه مشکلی میتون باشه دوست عزیز

salam544.gif

رفع ایرادات سخت افزاری دانگل میکروباکس در این تایپک:

دوستان در صورتی که از صحت ادابپتور برق خود مطمین هستید ولی چراغ قرمز شما روشن نمیشود خازن مشخص شده در عکس را تعویض نمایید

7a415.jpg

khodahafez996.gif

دوست عزیز فایل فلش فقط توسط دستگاه پروگرامر باید روی ای سی ایپرام رایت شود بدون پروگرامر فعلا ممکن نیست

آخرین ویرایش:

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

مشکلی برایم پیش امده

درصدکیفیت با ریسیور میکروباکس 57 در صد هستش وقتی ریسیور استرانگ را خاموش می کنم سبز میشه وقتی روشن می کنم ریسیور را چراغ سبز خاموش و کانالی را باز نمی کنه وقتی هم روشن می کنم فقط چند کانال ان هم فقط فرکانسهای 10930 . 11411 . 11681 . باز می کنه در هاتبرد در ضمن سیم من هم 12 متر هستش ال ان بی من هم پرمیوم 2 هستش خواهشا کمکم کنید هم ال ان بی را عوض کردم هم سیم را دوباره دانگل را جای دیگر تست کردم درست هستش و راحت کار می کنه با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با درود

مشکلی برایم پیش امده

درصدکیفیت با ریسیور میکروباکس 57 در صد هستش وقتی ریسیور استرانگ را خاموش می کنم سبز میشه وقتی روشن می کنم ریسیور را چراغ سبز خاموش و کانالی را باز نمی کنه وقتی هم روشن می کنم فقط چند کانال ان هم فقط فرکانسهای 10930 . 11411 . 11681 . باز می کنه در هاتبرد در ضمن سیم من هم 12 متر هستش ال ان بی من هم پرمیوم 2 هستش خواهشا کمکم کنید هم ال ان بی را عوض کردم هم سیم را دوباره دانگل را جای دیگر تست کردم درست هستش و راحت کار می کنه با تشکر
با سلام دوست عزیز مشکل شما فقط مربوط به جهت دیتا که درست تنظیم نیست اگر برای دریافت این جهت از قیچی استفاده شده باید از دیش جداگانه استفاده کنید تا مشکل رفع شود خلاصه مربوط به جهت دیتا سیم یا دانگل و خود رسیور مشکل ندارند سیگنال فرکانس 10928 چک کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم در مورد دانگل میکرو باکس

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بسیار مهم در رابطه با میکرو باکس [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]از زمان قطع شدن میکرو باکس مطالب فراوانی توسط برخی افراد تازه کار در فروم های متعدد ارائه شد که می توان میکرو باکس به دانگل Y4 و یا تایمر تبدیل کرد و حتی کاربری این ادعا را داشت که این کار انجام دادند و هیچ مشکلی ایجاد نشده در صورتی که همان اوایل تاکید کردیم چنین کاری غیر ممکن و شدنی نیست اما باز هم مدتی که بحث تبدیل میکرو باکس به HITECH SUPER و استفاده از شیرینگ این دانگل در فروم های ایرانی شروع شده که متاسفانه باعث گمراهی برخی کاربران خواهد شد چند روز قبل به در خواست یکی از کاربران در این مورد توضیح دادم لینک زیر مشخص [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تقریبا حدود 5 ماه قبل دانگلی با نام HITECH SUPER وارد بازار شد این دانگل از همه نظر کاملا شبیه میکرو باکس سخت افزار و نرم افزار تنها تفاوت جعبه بسته بندی و نام دستگاه یعنی همان میکرو باکس بود فقط نام به HITECH تغییر داده شده بود و توسط فروشندگان در دبی اعلام شد این دانگل به سفارش شرکت استارست تولید شده عکس زیر نمایی از این دانگل که موقعی وارد دبی شد گرفتیم [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]همان طور که مشخص می بینید هیچ تفاوتی با میکرو باکس ندارد فقط نام و شکل ظاهری کارتن متفاوت اما مدتی قبل دانگل دیگری وارد بازار شد با نام Y6 که از خانواده دانگلهای Y4,Y2 نیست این دانگل معلوم نیست به چه دلیل در سایت های عربی با نام HITECH SUPER معرفی شده روی کارتن این دانگل فقط نام Y6 و از لحاظ سخت افزار و نرم افزار با میکرو باکس هیچ وجه تشابهی ندارد و شیرینگ این دانگل توسط 3 ماهواره برقرار می شود سریوس-یوتلست W6 و اکسپرس AM22 عکس زیر مربوط به این دانگل تفاوت ها مشخص که کاملا با سخت افزار میکرو باکس تشابهی وجود ندارد جزء اینکه تقریبا اندازه برد سخت افزاری هر دو دانگل یکی اما ای سی فلش شماره سی پی یو کاملا با یکدگر تفاوت دارند تا اینجا مشخص شد تبدیل این دانگلها به یکدیگر 100% توسط فایل فلش غیر ممکن بدلیل تفاوت سخت افزار و مطمئن باشید غیر ممکن [/FONT]
3.jpg
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]سیاست تولید کنندگان دانگل ها این است که از لحاظ سخت افزار محصول تولیدی با کلیه محصولات قبلی که داخل بازار تفاوت داشته باشد آیا تولید کنندگان دانگل میکرو باکس نمی توانستند این دانگل با همان سخت افزار Y4 تولید کنند و تنها تفاوت این باشد که قیمت کمتر و شکل ظاهری تغییر بدهند اگر این کار انجام می شد بعد از مدت کوتاهی شیرینگ Y4 قطع می شد به دلیل اینکه کارخانه دیگری محصول مشابه وارد بازار کرده و این باعث ضرر تولید کنندگان اصلی می شد اگر شیرینگ وصل باشد محصولات کارخانه رقیب که قیمت کمتری داشتند بیشتر فروش خواهد داشت و این در صورتی هزینه های ساپورت بر عهده دیگری مانند این است شما و یکی از دوستان از یک شرکت ارائه خدمات اینترنتی سرویس ADSL تهیه کردید شما هزینه ماهیانه را پرداخت می کنید اما دوست شما هم بدون دادن هیچ هزینه ای توسط اکانت شما تامین می شود [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مشکلی که مدتی باعث شده شیرینگ میکرو باکس وصل نشود همین مورد یک کارخانه تولیدی رسیور در ترکیه این دستگاه با همان سخت افزار تولید کرده و فقط جهت رعایت حقوق کارخانه تولیدی اصلی این دستگاه با دو نام تولید کردند یعنی روی قاب دستگاه هم نام میکرو باکس و هم نام انتخابی توسط این کارخانه دیده می شود و قرار بود مبلغی برای تامین هزینه های تیم ساپورت توسط این کارخانه تولیدی به تیم ساپورت واگذار شود جهت ارسال دیتا از طریق دو ماهواره و برقراری شیرینگ بدون مشکل اما این کار انجام نشد و همین اختلافات مانع وصل شدن شیرینگ شده در آخر اینکه دانگل میکرو باکس از لحاظ سخت افزاری با هیچ دانگل دیگری مشابه نیست و قابل تبدیل به هیچ دانگل دیگری هم نیست قبلا هم عنوان شد اگر بتوان اطلاعات نرم افزارهای دیگر دانگل ها را برای نرم دانگل میکرو باکس تعریف کرد شاید بتوان از سرویس شیرینگ دیگر دانگل ها استفاده کرد اما متاسفانه این کار هم شدنی نیست مدتی قبل این موارد از مسئولین سوال شد این پاسخ ارسال کردند [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]پاسخ : برای استفاده از سرویس شیرینگ دیگر سرورها نیاز به داشتن اطلاعات سخت افزاری و نرم افزارهای استفاده شد توسط سرور مقابل که این اطلاعات فقط با هک نرم افزارها قابل دریافت و به کار گیری این اطلاعات برای سخت افزارهای ما کاملا متفاوت و نیاز به زمان طولانی دارد که باید سخت افزار تغییر کند [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خوب با توجه به مطالب فوق تبدیل کردن دانگل ها به یکدیگر غیر ممکن و شبیه سازی اطلاعات نرم افزارهای دیگر دانگل ها برای دانگل میکرو باکس هم ممکن نیست افرادی که چنین ادعاهایی دارند و جالبه با یک ادیتور ساده پچ اتو آپدیت می کنند نمی دانم سورس از نرم افزار به قول خودشان بیرون می کشند اکتشاف می کنند
05.gif
03.gif
[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]این ها همه برای این است شما را سرگرم کنند اگر واقعا شدنی بود تیم ساپورت برای رهایی از پرداخت هزینه این کار انجام می داد قبل از نرم افزار نقش اصلی به عهده سخت افزار زمانی این نوع تبدیل ها ممکن که سخت افزار کاملا یکی باشد [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]در مواردی مانند گوشی های موبایل که حتی سخت افزار از نظر ظاهری کاملا یکی فقط در بعضی نقاط یک قطعه شماره تفاوت دارد یا آن قطعه روی یک برد هست و برد دیگری وجود ندارداستفاده از فایل فلش یک سان ممکن نیست نمونه گوشی های چینی مدل n880 که بیشترین تشابه سخت افزاری با یکدیگر دارند اما جالبه بدانید فایل فلش برای یکدیگر کارایی ندارد افرادی که تعمیرکار موبایل هستند به خوبی این موارد می دانند[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]و [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]در مورد سایر سخت افزارها صدق می کند [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]نمونه دیگر محصول جدید شرکت استارست رسیور x97 usb که این مدل دو نوع می باشد یک مدل که پورت usb جلوی پنل و مدل دیگر پشت رسیور اگر برد این دو رسیور ببینید هیچ تفاوتی از لحاظ سخت افزاری ندارند اما نکته جالب این است که نرم افزار هر دو متفاوت فعلا فقط نرم افزار مدلی که پورت usb جلو رسیور موجود و اگر توسط این نرم افزار رسیور مدل دیگر که پورت usb پشت دستگاه رسیور آپدیت کنید مشکل ایجاد می شود و رسیور روی حالت BOOT می ماند این مشکل بررسی شده و بزودی نرم افزار این مدل ارائه خواهد شد [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]حال با توجه به مطالب فوق آیا تبدیل دو سخت افزار کاملا متفاوت به یکدیگر آن هم توسط نرم افزار ممکن؟ واقعا الان دیگر به من ثابت شد متاسفانه افراد ادعا کار که خود را خدا ماهواره می دانند هیچ نمی دانند فقط در حد کپی کردن مطالب استاد هستند[/FONT]

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
آخرین خبر دریافت شده از سرور این است که حتما شیرینگ این دستگاه وصل خواهد شد

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]اقدامات برای وصل کردن شیرینگ میکرو باکس از سوی مسئولین سرور انجام شده شاهد وصل شیرینگ این دستگاه توسط دو ماهواره باشید نرم افزار جدید بزودی ارائه خواهد شد این نرم افزار دارای تغییرات خاصی و ساختار با نرم افزارهای قبلی متفاوت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]پیغام دریافت شده از سرور[/FONT]
Begin soon send data from two satellites for micro box​

آخرین ویرایش:

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
علی جان من به شما اطمینان دارم فقط تقریبا چه مدت دیگه وصل میشه چون یه ده تا دانگل رو دستم مونده ممنون

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
سلام علی آقا ولی من برنامه سونی ایرکسون دبلیوا 810 رو رو کا 750 ریختم هیچ مشکلی پیش نیامد و الان دو ساله کار می کنه و امکانش هست و دوستان سات98 مدعی هستن انجام می دن و فقط برای خریداران خود این کارو می کنن

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا ولی من برنامه سونی ایرکسون دبلیوا 810 رو رو کا 750 ریختم هیچ مشکلی پیش نیامد و الان دو ساله کار می کنه و امکانش هست و دوستان سات98 مدعی هستن انجام می دن و فقط برای خریداران خود این کارو می کنن

دوست عزیز سری w810 سونی اریکسون با k750 کاملا متفاوت منظور شما چه برنامه ای اگر جاوا خوب تمام مدلها ساپورت می کنند اما اگر منظور شما فایل فلش main,fs که به هیچ عنوان ممکن نیست زیرا سخت افزار این دو مدل کاملا متفاوت در کل بیشتر مدلهای سری k و w سونی اریکسون تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند بعضی از مدلها توسط فایل فلش به یکدیگر تبدیل می شوند که فقط بدلیل تشابه سخت افزاری مانند تبدیل k810 به k800 یا تبدیل w800 به k750 اما در سری k دوربین تفاوت دارد و اگر شما بخواهید k750 خود را به w800 یا w700 تغییر بدهید باید دوربین هم تعویض کنید اگر بخواهیم سخت افزار گوشی w810 با k750 مقایسه کنیم موارد زیر

1-تفاوت کامل ماژول آنتن
2-تفاوت ال سی دی
3-تفاوت دوربین
4-تفاوت دیتاشیت
5-تفاوت کی پد (صفحه کلید )
6 -نداشتن جو استیک
و بسیاری تفاوت های دیگر

در ضمن این تاپیک مربوط به میکرو باکس نه مقایسه سخت افزار گوشی های موبایل و فقط مطالب فوق جهت اطلاع رسانی

آخرین ویرایش:

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
علی جان منظور منم این بود که اگر سخت افزار مشابه باشد می شه این کارو کرد البته من کا750 رو به ذبلیو800 تبدیل کردم هیچ مشکلی هم نداشت دوربین هم عالی کار کرد هدف من از طرح این مسئله بحث در مورد موبایل نبود شما خودت مثال رو مطرح کردی منم گفتم میشه تبدیل کرد اینم برای نمونه مراجل تبدیل
مراحل کار :

1-ابتدا باطري را کامل شارژ کنيد.

2-باطري را در بياوريد.

3-سيم کارت را در بياوريد.

4-باطري را در گوشي قرار دهيد.

5-فايل W800.exe را در کامپيوتر اجرا کنيد.

6-دکمه ي C گوشي خود را نگاه داريد.

7-گوشي را با کابل موجود در داخل جعبه ي گوشي به کامپيوتر وصل کنيد.

8-دکمه ي C گوشي خود را رها کنيد.

9-در اين مرحله ممکن است با ارور مواجه شويد که در اينصورت گوشي شما CID 36 نيست.

10-منوي نرم افزار فلش گوشي را مشاهده مي کنيد.

11-کد IMEI پيش فرض برنامه مخصوص گوشي W800 است.

12-براي انتخاب منطقه و فايل زبان گوشي به فايل PDF در فولدر CDA List مراجعه کنيد.

13- کد CDA را با تايپ CDA و سپس فشردن Enter تغيير دهيد و برای ثبت کلید Q را بزنید.

14-در صورتي که برنامه کد را قبول کرد فلش را آغاز کنيد.

15-گوشي را از کابل جدا کرده و از برنامه خارج شويد.به گوشي دست نزنيد.

16-فایل SEUS را اجرا کنید.

17-برای اجرای SEUS حتما باید فایل CygWin1.dll در درایو سیستم کپی شده باشد.

18-از گزينه ي start گزينه ي select left port را کليک نماييد.

19-باطري گوشي را به هيچ وجه در نياوريد.

20-گوشي را دوباره به کامپيوتر وصل کنيد.

21-فايل SEUS گوشي W800 را مي شناسد.

22-اگر فايل SEUS گوشي را شناخت بر روي گزينه ي Update کليک نماييد.

23-اگر فايل SEUS گوشي را نشناخت باطري را در آورده دوباره بگذاريد و فايل را امتحان کنيد.

24-گوشي را جدا کرده و باطري را در بياوريد.

25-پس از چند دقيقه صبر گوشي را روشن کنيد.

26-از گوشي W800 خود لذت ببريد.

27-در صورتی که بخواهید دوباره گوشی شما K750 شود باید IMEI گوشی K750 وارد شود.

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
البته بعضی از دوستان عزیز و زحمت کش مثل آقای shihan از قول دوستی که در روسیه دارن قراره نرم افزار تو هفته آینده توسط شرکت اوتامان براشون ارسال بشه که امیدوارم برا هفته آینده تو این سایت قرار بدن
بازم جا داره از آقایshihan به خاطر زحماتشون سپاسگذاری کنیم

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
علی اقا من خیلی وقته که فقط اومدم تو این سایت و پست های دوستان رو دیدم ولی نه سوالی کردم نه نظری دادم چون میدونم که حرفی رو بی دلیل نمیزنی امروز که اون توضیحات رو دادی به نظرم جواب خوبی بود واسه همه ولی فقط یک سوال ازت دارم اونم اینه که بلاخره کی شرینگ میکرو وصل میشه؟؟ خداییش مسئولین 1ماه قبل گفتن که نرم افزار نهایی اماده هست ولی خبری نشد دیگه خیلیها قید میکروشونو زدن و بیخیالش شدن از اعضای انلاین در سایت میشه فهمید که دیگه ...... میشه خبر نهایی رو ازشون بگیری که امیدوارمون کنه؟؟ چه تاریخی وصل میشه؟؟ ممنون از اطلاع رسانی به موقع علی اقا

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی جان منظور منم این بود که اگر سخت افزار مشابه باشد می شه این کارو کرد البته من کا750 رو به ذبلیو800 تبدیل کردم هیچ مشکلی هم نداشت دوربین هم عالی کار کرد هدف من از طرح این مسئله بحث در مورد موبایل نبود شما خودت مثال رو مطرح کردی منم گفتم میشه تبدیل کرد
26-از گوشي W800 خود لذت ببريد.

.

دوست عزیز شما ابتدا پست خود عنوان کردید تبدیل به w810 اما در بند 26 مراحل کار عنوان شده از گوشی w800 خود لذت ببرید قصد تعریف از خود را ندارم من بیش از 4 سال که تعمیرات سخت افزار و نرم افزاری گوشی های همراه انجام می دهم برند w810 سونی اریکسون کاملا از لحاظ سخت افزار و نرم افزار با k750 تفاوت دارد اما w800 کاملا یکی زیرا همان سخت افزار بنابراین شما گوشی خود را تبدیل به w800 کردید نه 810

عجب تاپیکی شد رفتیم سر وقت گوشی های همراه ببخشید

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا من خیلی وقته که فقط اومدم تو این سایت و پست های دوستان رو دیدم ولی نه سوالی کردم نه نظری دادم چون میدونم که حرفی رو بی دلیل نمیزنی امروز که اون توضیحات رو دادی به نظرم جواب خوبی بود واسه همه ولی فقط یک سوال ازت دارم اونم اینه که بلاخره کی شرینگ میکرو وصل میشه؟؟ خداییش مسئولین 1ماه قبل گفتن که نرم افزار نهایی اماده هست ولی خبری نشد دیگه خیلیها قید میکروشونو زدن و بیخیالش شدن از اعضای انلاین در سایت میشه فهمید که دیگه ...... میشه خبر نهایی رو ازشون بگیری که امیدوارمون کنه؟؟ چه تاریخی وصل میشه؟؟ ممنون از اطلاع رسانی به موقع علی اقا

با سلام

طی این مدت که حدود 3 ماه که از قطع شدن شیرینگ میکرو باکس گذشته سعی کردم اخبار دریافت شده از سرور را فقط جهت اطلاع نه تبلیغ اعلام کنم که در بعضی موارد مسئولین به قول خود عمل کردند پکیج سیفرا قول دادند به سیستم شیرینگ اضافه شود که شد تاریخ های هم اعلام شد برای وصل شدن شیرینگ مثلا تاریخ 20/6/ یا 24 /6 نرم افزار ارسال شد و شیرینگ هم ساعاتی وصل بود بعد از این مشکلات قول دادند نرم افزاری آماده کنند که دارای تغییرات خاصی جهت جلوگیری از سوء استفاده ارائه شود که این نرم افزار هم ارائه شد تغییرات خاص این نرم افزار وارد کردن ip,mac,key بود که جهت برقراری شیرینگ ارائه شد اما چندین دفعه تست شد ولی رضایت بخش نبود حتی دو نرم افزار متفاوت برای این منظور ارائه شد که متاسفانه به مشکل برخوردند مدتی قبل هم اعلام شد نرم افزار جدید آماده که این نرم افزار دارای ساختار کاملا متفاوت و ارسال دیتا از طریق ماهواره یوتلست w6 که بزودی ارائه خواهد شد اما بعد از گذشت چند روز یک دفعه بهانه اختلاف با کارخانه های سازنده مطرح کردند که فعلا به همین دلیل وصل شدن شیرینگ ممکن نیست و موکول شد به 15 روز دیگر که تا چند روز آینده پایان مهلت اعلام شده و طبق آخرین خبر سعی دارند تا چند روز آینده شیرینگ وصل کنند از طریق دو ماهواره ولی زمان خاص مشخص نیست و احتمالا طی هفته آینده در کل چندین بار در مورد اینکه اگر قرار نیست ساپورت انجام شود سوال شد اما اعلام می شود صبر کنید من هم به دلیل اینکه قبلا اخباری که از این تیم دریافت کردم به واقعیت پیوست مطمئن هستم شیرینگ وصل خواهد شد حال زمان معلوم نیست منبع خبر من فقط تیم ساپورت نبوده طی این مدت سعی کردم با چند نفر دیگر هم مشکل وصل نشدن شیرینگ پیگیری کنم و با ارتباط این افراد با نماینده برخی شرکت های رسیور در خاورمیانه خبر زیر توانستند از مدیر عامل شرکت استارکام دریافت کنند و 100% طرف ما قابل اعتماد

قطع شدن شیرینگ میکرو باکس به دلیل اختلاف کارخانه تولیدی کشور چین که فقط این محصول کپی کرده نه تولید انحصاری این محصول توسط یک شرکت ترکی طراحی شده بود که توسط تکنسین چینی نمونه برداری و سریعتر از کارخانه طرف قرار داد وارد بازار شد و قطع کردن شیرینگ از طرف سرور به همین علت انجام شد ما هم منتظر ارسال نرم افزار و پخش آن از طریق سایت رسمی می باشیم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
نکته جالب این است شرکت استارکام مقصر اصلی را کارخانه چینی می داند و تیم ساپورت کارخانه تولیدی در کشور ترکیه اما به نظر من مقصر اصلی فقط تولید کنندگان چین هستند که با کپی از محصولات دیگر این مشکلات را ایجاد می کنند نمونه رسیورهای استارست یا حتی دانگل تایمر که چین هم این دانگل با چند نام مختلف روانه بازار کرده یا حتی رسیور dc 2000 استروست که این هم کپی شد و همین طور ادامه دارد و با توجه به اینکه محصولات تولید شده توسط کشور چین به دلیل قیمت کمتر استقبال بی نظیری دارد خیلی سریع در بازار پخش می شوند و اجازه ورود محصول اصلی را نمی دهند شرکت استارکام یک شرکت کره ای و محصولات دیگری را غیر از رسیور تولید نمی کند این شرکت سابقه بیش از 15 سال دارد

آخرین ویرایش:
بالا