تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

ramin tps

کاربر
2009-05-19
24
29
29
من یکی که چشمم آب نمیخوره ولی امیدوارم شنبه که اعلام کردند وصل بشه

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
در مورد وصل شدن شیرینگ میکرو باکس فعلا زمان خاصی تعیین نشده اما فقط این اطمینان را دادند که حتما شیرینگ این دستگاه بزودی مجدد و بدون مشکل فقط برای 6 ماه راه اندازی می شود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا ببخشید اینجا این سوال رو می پرسم نظرت در مورد ایکس باکس و رسیور نکست 2000 سوپر اچ دی چیه؟

دوست عزیز هر دو رسیور خوب و دارای سخت افزار مناسب و ساپورت مناسب هستند

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
على جان سلام باتوجه به اينكه شرينگ ميخواد وصل بشه چرا كارخانه سازنده توليدش رو از سر نميگيره؟ چرا مثل سابق تيم شرينگ نرم افزار جهت تست نمي فرستند؟ مطمئنا اگه وصل بشه حداقل سه يا چهار بار نرم افزار با مشكل مواجه ميشه پس چرا هنوز شروع به تست نكردن يعنى اينقدر به خودشون مطمئن هستند؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
على جان لطفا در مورد دانگل xbox كه براي رسيور هاي سوپرمكس ونكست طراحي شده كمي توضيح دهيد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
جناب علی یکی از دوستان دستگاه میکرو داره و اونو تبدیل به رسیور کرده از بنده سوال کرد که ایا میشه کانانالهای pg ماهواره سایروس رو با میکرو باز کرد؟ مثلا با ریختن سافتکم یا دادن کد.
ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
جناب علی یکی از دوستان دستگاه میکرو داره و اونو تبدیل به رسیور کرده از بنده سوال کرد که ایا میشه کانانالهای pg ماهواره سایروس رو با میکرو باز کرد؟ مثلا با ریختن سافتکم یا دادن کد.
ممنون

با كسب اجازه ازعلى عزيز- دوست عزيز پس ازتبديل به رسيور بازدن دكمه آبي و000 پچ را فعال كنيد فقط همين-كانالهايى كه گفتيد راهم باز ميكند..
:eek:ky:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
با وجود توضیحات فراوان در مورد اینکه میکرو باکس قابل تبدیل به هیچ دانگلی نیست اما باز یک سری این ادعا را دارند این کار شدنی و جالبه بعد از توضیحاتی که من گذاشتم افرادی که این ادعا را از ابتدا داشتند ساکت شدند صبر کنید شیرینگ با کیفیت وصل خواهد شد

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
سلام علی آقا گل آیا احتمال میدید در هفته آینده وصل بشه میکرو؟تماس با تیم نداشتید؟آیامشکلات مالی تمام شده؟

هادد

کاربر
2008-07-25
35
51
با سلام
با وجود توضیحات فراوان در مورد اینکه میکرو باکس قابل تبدیل به هیچ دانگلی نیست اما باز یک سری این ادعا را دارند این کار شدنی و جالبه بعد از توضیحاتی که من گذاشتم افرادی که این ادعا را از ابتدا داشتند ساکت شدند صبر کنید شیرینگ با کیفیت وصل خواهد شد
وقت گل ن/// صدمن بعد آش// به همین خیال

amin_G_p

کاربر
2008-08-26
20
10
با سلام

علی جون من قبل از میکرو زیاد شما را نمی شناختم در حد اینکه خیلی ها از شما بد می گفتن البته یه چند باری به وبلاگ شما سر زدم و بدی از شما ندیدم ولی الآن مدت صبر خیلی زیاد شده و همه میکرو دارا کاسه صبرشون لبریز شده می دونم شما اصلا مسئول نیستی ولی تعداد وعده هایی که از طرف تیم شیرینگ داره خیلی می شه روزاش هم که اول چند روز بود بعد شد هفته ای بعد شد 15 روز ...

امیدوار بودم وصل بشه امیدوار می مونم تا بشه

بازم حداقل اگه یه نفر درست و حسابی در حد خودتون این اخبار را تائید می کرد خوب می شد البته خیلی ها انتظار وصل شدن دارن من می دونم همه وسائل حاضره ولی اصل دکمه ش هست که فشار داده نمی شه تا شروع بشه

sasha z1

کاربر
2009-06-13
10
6
38
با سلام
در مورد وصل شدن شیرینگ میکرو باکس فعلا زمان خاصی تعیین نشده اما فقط این اطمینان را دادند که حتما شیرینگ این دستگاه بزودی مجدد و بدون مشکل فقط برای 6 ماه راه اندازی می شود
ما رو باش که فکر میکردیم اگه میکرو وصل بشه به غیر از یک سال ساپورتی که موقع خریدنش قول دادن 6 ماه هم اضافه میکنند تا این همه اذیت و سر کار گزاشتن را جبران کنند اما هنوز حتی وصل نکرده از زیر 6 ماه ان شونه خالی کردن خوب اگه قراره که وقتی وصل شد بعد از 6 ماه قطع بشه و بعد ما باید یک دانگل دیگه بگیریم چرا از همین الان این کار را نکنیم که حداقل از یک سال مدت دانگلی که بعدا باید بگیریم استفاده کنیم تا اینکه منتظر قطع میکرو بمونیم و وقتی که دانگل جدید بگیریم فقط چند ماه از عمرش مونده باشه:sadwalk:

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
بابا هممون سر میکرو ضرر کردیم چرا اینقدر خواهشو تمنا میکنید به خدا پول 4 کیلو گوشته ما تو این کشور عمرمون فنا شد حالا غصه میکرو رو بخوریم از ماست که بر ماست کیمیاگران اندر غم و غصه و رنج ابلهان درون خرابه یافته اند گنج (حضرت سعدی)

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
بازم حداقل اگه یه نفر درست و حسابی در حد خودتون این اخبار را تائید می کرد خوب می شد

دوست عزيز تمامى اخباري كه alirisiver در سايت قرار ميده به نوعى منبع خبر ميباشد و بقيه جاها فقط كپي ميكنند.اونوقت چطور صلاحيت تاييد يا عدم تاييدآن را دارند؟ شما نبايد على را با كسى مقايسه كنيد سابقه ايشان مهر تاييدى است بر گفته ايشان. اگه قرار نبود وصل بشه چه دليلى وجود داره بيخود خودشو زير سوال ببره ؟اگه شما نميتونى صبر كنى يه دانگل ديگه تهيه كن!

amin_G_p

کاربر
2008-08-26
20
10
دوست عزيز تمامى اخباري كه alirisiver در سايت قرار ميده به نوعى منبع خبر ميباشد و بقيه جاها فقط كپي ميكنند.اونوقت چطور صلاحيت تاييد يا عدم تاييدآن را دارند؟ شما نبايد على را با كسى مقايسه كنيد سابقه ايشان مهر تاييدى است بر گفته ايشان. اگه قرار نبود وصل بشه چه دليلى وجود داره بيخود خودشو زير سوال ببره ؟اگه شما نميتونى صبر كنى يه دانگل ديگه تهيه كن!

من صبر کردم می کنم فوقش می ندازمش کنار مثل الآن اینقدر از این پول ها دور ریخته می شه که نگو ولی نباید ساده گذشت نگفتم علی رسیور موثق نیست گفتم نیاز به تاییدیه داره نمونشم تو زندگی عادی همین امروز تجربه کردم با اینکه برگه ای که داشتم از یه جای معتبر بود ولی تاییدیه می خواست پس دلیل نمی شه.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
دوست عزیز نمیدونم شما چقدر تو دنیای الکترونیکی ولی من 15 ساله کارمه از این چیزا زیاد دیدم اگه دوس داشتی برات مثال بزنم دوما من صبر نمیکنم چند مدل دانگل دارم تحقیق میکنم اصولا اعصاب و عمرمو بیشتر دوس دارم شما میتونی صبر کن و این نیز بگذرد.......

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
حالا خوبی که میکرو داره اینه که به جای رسیور میشه استفاده کرد فرض کنید یه 550 دارید فعلا استفاده کنید تا وصل بشه

بالا