تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

khossrow

کاربر
2008-06-14
164
367
این میکرو واسه من خیلی جالبه یه عده کلی ضرر کردن یک عده مثل من خریدن به 12 ساعت نرسید قطع شد ولی حالا شده یه میدان واسه تهمت زدن و توهین بهم واقعا" ارزش داره تو یک سایت که سالهاست مدیران و کاربراش بدون هیچ چشمداشتی بهم اطلاع رسانی میکنند این همه توهین و افترا بکار برده شده فقط خواهشم از تمام دوستان اینه یکم فقط یکم فکر کنید بعد این جملات رو واسه هم بکار ببرید

ali282

کاربر
2008-01-19
19
30
با سلام

آقایون از هر گونه پست اضافی برای میکرو جدا خوداری کنید ببینید چقدر از فضای فروم رو اختصاص به یکسری حرف بیهوده کردید اگر وصل شد علی آقا خبر میدند اگر هم نشد که هیچ
خواهشن دیگر ادامه ندید این اخطار جدی است

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
بله y4 خیلی وقته که کار میکنه اما دوست عزیز باید بدونید که به هیچ کدوم از دانگلها اعتباری نیست و هر لحظه امکان قطعی وجود دارد و هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که فلان دانگل تا ابد وصل می مونه.

reza jenoob

کاربر
2006-12-01
88
142
تم تشغيل المايروبكس على القمرين w3 و w6 في الاردن ولكن حصري وليس بالمجان اي بفلوس وهو الان شغال مئه بالمئه . على النايلسات كل القنوات المشفرة شغاله بما فيها الجزيرة 5\6\7\8 والاوربت باكملها وهو بحالة جيد جدا ولكن على القمر w3 اما على القمر w6 الكل يعمل ماعدا الجزيرة 5\6\7\8 والاوربت وانا قمت بتجربتو

سلام ترجمه اين خبر که درچند سايت عربي منتشر شده دانگل ميکرو در اردن با پرداخت مبلغي چند روزي که از دوماهواره دبليو 3 ودبيلو6 صد درصدراه افتاده ومي گويد خودم امتحان کردم وجواب داد که تمام شبکهاي نيلست حتي اوربت و8کانال جزيره اسپورت با دريافت دتا ازماهواره دبليو3 باز مي باشنددرضمن شرينگ از دبليو6 کانلهاي اوربت و کانلهاي5تا8 جزيره اسپورت باز نمي شوند

amin_G_p

کاربر
2008-08-26
20
10
تم تشغيل المايروبكس على القمرين w3 و w6 في الاردن ولكن حصري وليس بالمجان اي بفلوس وهو الان شغال مئه بالمئه . على النايلسات كل القنوات المشفرة شغاله بما فيها الجزيرة 5\6\7\8 والاوربت باكملها وهو بحالة جيد جدا ولكن على القمر w3 اما على القمر w6 الكل يعمل ماعدا الجزيرة 5\6\7\8 والاوربت وانا قمت بتجربتو

سلام ترجمه اين خبر که درچند سايت عربي منتشر شده دانگل ميکرو در اردن با پرداخت مبلغي چند روزي که از دوماهواره دبليو 3 ودبيلو6 صد درصدراه افتاده ومي گويد خودم امتحان کردم وجواب داد که تمام شبکهاي نيلست حتي اوربت و8کانال جزيره اسپورت با دريافت دتا ازماهواره دبليو3 باز مي باشنددرضمن شرينگ از دبليو6 کانلهاي اوربت و کانلهاي5تا8 جزيره اسپورت باز نمي شوند

ببخشید من پست دادم یعنی اینا نرم افزار را دارند علی رسیور نرم افزار را نداره؟؟؟!!!

d.virus

کاربر
2009-06-10
23
16
اصلا به هیچ وجه قابل تصدیق نیست که در اردن اون هم با پرداخت وجه وصل بشه تیم ساپورت اگه قراره وصل کنه به صورت کلی وصل میکنه خیلی بی معنی است

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان عزيز شرينگ وصل خواهد شد در اين هيچ شكى نيست اگر غير از اين بود اولين كسى كه آنرا اعلام ميكرد خود alirisiver بود مساله مهم براي ما نحوه ساپورت اين دستگاه است مطمئن باشيد مسئولين شرينگ هم دوست ندارند اعتبار خودشان را زير سوال ببرند چون تنها براي ميكروباكس نيست بلكه اين كار يك كار بلند مدت است كسانى كه اين كار راشروع ميكنند به عنوان بيزنس روى آن حساب ميكنند و براي ادامه آن نيازمند اعتبار هستند چون در شرينگ هوايى اعتبار حرف اول را ميزند.باوصل شرينگ اين اعتبار را كسب ميكنند، مشكل فقط وفقط هزينه است. انشااله كه به زودى به اين انتظار طولانى پايان بدن.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49

اين مطلب مورد تائيد نميباشد.
اگر اين عربها اينقدر مستقل بودند هر روز مرتب چند تا از ادمين هاي بهترين سايتهاشون پيام خصوصي نميفرستادند.
ضمنا تيم ساپورت ميكروباكس متشكل از تركها و روسها و بعنوان تيم اوتامان ميباشد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام ساعتی قبل پیامی از سرور دریافت شد که به علت تغییرات نرم افزارهای سرور 1 شیرینگ قطع شده و طبق قول قبلی نهایت تا 15 شهریور مشکلات رفع خواهد شد در حال حاضر شیرینگ رسیور x66 هم که فقط توسط ماهواره هاتبرد وصل بود چند روز که قطع و بزودی دو نرم افزار برای این رسیور ارسال خواهد شد

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
با سلام و خسته نباشید خدمت علی اقا.ممکنه بگید اگر میکرو وصل بشه تا چند ماه یا چند هفته یا حداقل چند روز میتونیم روی ان حساب کنیم که قطع نمیشه؟چون اگه ایندفعه برای مشتریهامون وصل کنیم و دوباره زود قطع بشه دیگه نمیدونیم چه جوابی باید به اونها بدیم.لطفا یه تاریخی مشخص کنید.با تشکر.
با سلام دوست عزیز نسبت به وصل ماندن هیچ تضمینی نکن فقط وصل کن تحویل بده امید که به زودی وصل شود:dast::dast::dast::dast:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
يك هفته پيش فرمودين تا 2 روز ديگه وصل ميشه دو روز بعد اومدين گفتين 2 روز بعد و فعلا به همين كار داريدادامه ميدهيد

آخرش كه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز شما مجبور نيستيد صبر كنيد، كسى هم به زور شما را وادار به اين كار نكرده.
اگر على آقا خبر براي شما نميگذارد آنوقت شاكى ميشويد چرا جوابمان را نميدهد اگر هم خبر را ميگذارد آنوقت بازهم اينجور طلبكار ميشويد. قبلا هم گفتم براي شخصى مثل على رسيور آن هم با اين همه اعتبار وسابقه هيچ چيز سخت تر وناراحت كننده تر از اين نيست كه تيم شرينگ اينگونه مطلبى بگن بعد زير حرفشان بزنند. بهتر است به سايتهاي ديگر سرى بزنيد كسانى كه تاديروز داشتند اين دانگل را ميفروختند وآنگونه برايش تبليغ ميكردند، اگر مطلبى در مورد ميكروباكس بنويسيد اگر بار اول اخراج نشيد بار دوم حتما اخراجتان ميكنند چه برسد به اينكه مطلبي عليه آنها بنويسيد، آنوقت شما اينگونه به اين راحتي به به مشهورترين ومعتبر ترين فرد اين سايت اين حرفها راميزنى و كسى هم كاري باهات نداره.

omid1742

عضو جدید
2008-02-12
56
129
میکرو باکس راه اندازی می شود
شركه تايجر عن جاهزيه السوفت وير الجديد
وسوف تكون قيمه النسخ مقابل خمسه دنانير لكل دنجل
مع العلم شغال على w3

شهدة بنفسى وسوف يعمل على اربع اقمر

:bye1::clap::msn-wink::showoff::shiny01:lk
این هم خبر خوشحال کننده برای همه که میکروباکس در جهت eutelsat w3 وصل می شود .

reza sadeghi

کاربر
2008-05-18
10
12
دوستان
سافتوري براي ميكروباكس به صورت يك لودر منتشر شده
براي جهت دبليو 3 و هاتبرد
باید دید دوستان نایید میکنن

amin_G_p

کاربر
2008-08-26
20
10
می گن که نه مثل اینکه وصل شده علی آقا کجایی دیگران زودتر تو سایت نمایندگی انحصاری قبلی گذاشتنش

بالا