سلام من دنگل متاباکس رو با اخرینورژن ابگرید میکنم اما تو 90 درصد هنگ میکنه یا ریست میکنه چه کار کنم در ضمن نرم افزار خاصتیداره کهباید بریزی که بتونی تصویر دنگل رو داشته باشی چون تصویر هم نداره مرسی
با درود دوست گرامیسلام من کابل 1به3 هم زدم تصویر نداشتم با اخرین ورژن سایت هم ابدیت کردم باز نکرد تنظیم خاصتی داره که باید انجام داد چون تصویر ندارم که twin رو تنظیم کنم
با درودبا درود
سئوالي داشتم از دوستاني دانگل ميكروباكس را به رسيور fta تبديل كردند به نظر شما دانگل ميكرو در زمان تبديل به رسيور fta سرعت و عكس العمل خوبي نسبت به تغييرات سيگنال دارد ؟يعني سريع شناسايي ميكند ايا مثل يك رسيور معمولي استارست هست من دانگل ميكروباكس را براي نصب مي خواهم ضمنا من نتوانستم عكسي از مدار اين دانگل بيابم از دوستاني عكسي از مدار اين دانگل دارند خواهشمندم لطف كنند قرار بدهند
با تشكر فراوان
بله در جهتهاي هاتبرد واينتلست w2 و بدر (عربست) و :s13:نايلست كانال باز مي كند
دوست عزیز:ببخشید اینجا پیغام میدم چون در بخش نصب آنتن کسی کمکم نکرد
باسلام خدمت شما .
من در تهران هستم میخواهم یوتلست w2 را نصب کنم که بادانگل میکروباکس باز میشود ازشما میخواهم باچه LNB می توانم
این مسیر را بگیرم من فقط با LNB استارست یک فرکانس را گرفتم آن فرکانس هم 11304 ورتیکال 30000 پیشاپیش از شما
متشکرم موفق باشید
بله با این فایل زیر مشکلی ندارد.سلام. من دانگل را به رسیور تبدیل کردم. و جهت هاتبرد و عرب را دارم . ایا سوییچ را ساپورت میکنه؟ راهنمایی کنید؟