تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
من رسیور 4622xii دارم میخوام دانگلی بگیرم که هم اعتبارش زیاد باشه و هم پکیج و کانالهایی که باز میکنه از همه بیشتر باشه با اطلاعاتی که گرفتم میکرو سری جدید و دامگل فول باکس از همه سر تره و تا 2012 اعتبار داره میخواستم راهنمایی کنید که کدومو بخرم و ایا اعتبارش درسته؟ممنون ار همه

من رسیور 4622xii دارم میخوام دانگلی بگیرم که هم اعتبارش زیاد باشه و هم پکیج و کانالهایی که باز میکنه از همه بیشتر باشه با اطلاعاتی که گرفتم میکرو سری جدید و دامگل فول باکس از همه سر تره و تا 2012 اعتبار داره میخواستم راهنمایی کنید که کدومو بخرم و ایا اعتبارش درسته؟ممنون ار همه

یکی مارو تحویل بگیره بابا...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
یکی مارو تحویل بگیره بابا...
با درود
دوست گرامی این ها همه اش در حد ادعا هست وهیچکس نمی تواند تضمین به شما بدهد که تا2012 یا حتی 6ماه دیگه رسما کار میکند.
انتخاب با خود شماست وبه مسئولیت شخصی تان ما اینجا از این راهنمایی ها به کسی نمی کنیم در اینمورد بیشتر پرسش نکنید :eek:k:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
با درود
دوست گرامی این ها همه اش در حد ادعا هست وهیچکس نمی تواند تضمین به شما بدهد که تا2012 یا حتی 6ماه دیگه رسما کار میکند.
انتخاب با خود شماست وبه مسئولیت شخصی تان ما اینجا از این راهنمایی ها به کسی نمی کنیم در اینمورد بیشتر پرسش نکنید :eek:k:

حداقل میگفتی چه مارکی بگیرم باشه با خودم من الان دانگل دلتا دارم میخوام یکی دیگع بهترشو بگیرم.ممنون

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
حداقل میگفتی چه مارکی بگیرم باشه با خودم من الان دانگل دلتا دارم میخوام یکی دیگع بهترشو بگیرم.ممنون
به نظر من ریسک نکنید اگر عجله ندارید یک هفته صبر کنید خودم به شما می گم چه دانگلی بگیرید.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران
(حذف موقت)

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
آیا ورژن قبلی قطع شده امشب تا ساعت 8.20 دقیقه اطلاع داشتم که برروی دبلیو3 وصل بوده است؟
این نرم افزار بر روی چه جهتی اعلام شده ودوستانی که دانلود کردند اعلام وضعیت کنند.
فایل تا تایید در انتظار میماند.

آخرین ویرایش:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با درود

دوستان عزيز به يک نکته توجه کنيد: دليل ارائه يک نرم افزار براي يک دانگل چيست؟ يا شرينگ قطع شده يا فرکانس ديتا عوض ميشود يا يا مشکل فريز زيادهست و يا .... ميکروباکس تا امروز بدون مشکل کار کرده و شرينگ با همان دو نرم افزار قبلي 1.36 و 1.40 به خوبي و با کيفيت وصل هست. دليلي براي ارائه نرم افزار جديد نيست .در ضمن دوستان توجه کنيد که ميکروباکس هيچ سايت رسمي ندارد. اين نرم افزار امروز در سايتي که خود را سايت رسمي ميکروباکس اعلام کرده قرار گرفته بود و در بيشتر فروم هاي ايراني و عربي در زمان کوتاهي به سرعت منتشر شد!!! :sadwalk:

sonofmoon

کاربر
2010-08-07
8
6
سلام .من اینو متوجه نمیشم که میگین جهت w3 .. یعنی کانالهای این ماهواره رو باز میکنه ؟ من واسه هاتبرد میخام ... شبکه های animal planet و national geo و غیره.لطفا کامل برام توضیح بدین تازه واردم

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام .من اینو متوجه نمیشم که میگین جهت w3 .. یعنی کانالهای این ماهواره رو باز میکنه ؟ من واسه هاتبرد میخام ... شبکه های animal planet و national geo و غیره.لطفا کامل برام توضیح بدین تازه واردم

از مسیر w3 شیرینگ میکره دانگل و کانالهای کارتی ماهواره های دیگه رو باز میکنه

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
یا سلام
دوست عزیز منظور از w3 ماهواره ایست که باید جهت دریافت دیتا مستقیما به میکروباکس وصل شود و با وصل میکروباکس به رسیور بوسیله کابل RS232 که همراه میکرو می باشد شما می توانید کانالهای کارتی هاتبرد و نایلست و سایر ماهواره ها را تماشا کنید.

بالا