متاسفانه با لب تاپ ابگرید نمیشه با 3 تا لب تاپ امتحان کردم چون تیک یو اس بی ندارد
سعی میکنیم با کمک علی اقا مشکل را بررسی کنیم ببینیم چی میشه؟البته در اینده نرم افزارهای اصلاحی خواهد امد و در حال حاضر مشکلاتی (باگ)در لودر و سافتور دیده شده است که فکر کنم علی اقا ان را به تیم پشتیبانی اعلام کرده است.جناب آقاي شيهان لطفاً راهنمايي مي فرماييد.
سلام دووست مناقا برای لب ت تبدبل وجود داره بعدهم ایا برای همه رسیورها جواب میده یا نه
دوست من شما خودت تست كردي و مطمعني پكيج كانال ست رو استرا باز شده اگه بازه من اين ماهواره رو بگيرم؟ مگه اعلام وضعيتها رو مسيرهاي مختلف فرق ميكنه مگه نبايد كانالهايي كه رو مير w3*باز ميكنه رو w6 هم عين اون باشه؟؟؟!!!ممنونبا تشكر از علي اقا شيرينگ در جهت w6 با تمام قدرت وصل شد اعلام وضعيتش از w3 بهتره در ماهواره استارا cinema باز گشاي شد k:
دانگل من شماره سريالش 10142 شده بعد اپگريد با نرم افزار 1.40 ايا سري جديده و ميتونم از اين نرم افزار 1.41 استفاده كنم؟مهم
تنظیمات سرور برای نرم افزار ورژن 1.41 انجام شد و می توانید از ورژن 1.41 برای برقراری شرینگ ماهواره w6 استفاده کنید این ورژن برای تمامی دانگلها سری جدید تولید 2010 و سری قدیم قابل استفاده نیاز به استفاده از ورژن های قبلی نیست در صورتی که از ورژن 1.41 برای دانگلهای دارای شماره سریال 0000 0000 استفاده شود 4 رقم ابتدای شماره سریال به 1042 تغییر می کند
دانلود ورژن 1.41 از لینک زیر
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=166399&postcount=1
دوست عزیز یک هفته ای میشه که باز شدن ولی فریز دارن.
دوست گلم اين برنامه بيشتر مختص ميكروهايعلی جان خیلی حال دادی دست درد نکنه فقط 1سؤال ، این ورژن 1.41 برای میکروهای 1 ، تاکی اعتبار داره ممنون از توجه فراوان شما..............