بابا كجا برقراره خوده علي رسيور مي گه برقرا نيست شما مي گيد برقراره ؟تازه وقتي تصويره منو دانگل نياد عمرا رسيور بتونه كانال باز كنه..من تا حالا 6-7 بار همين نرم افزارو زدم ولي كار نكردتازه هركدوم از اين v 2.15 رو از چندتا سايت خارجي جورواجور گرفتم..
من زدم هیچ فایده ای نداشت دانگل هم قطع شدسلام من دانگلم رو برنامه جدید زدم وسریال اون تغیر پیدا کرد الان دوباره میخاستم به شماره سریال قبلی برگرده چکار باید بکنم.
با سلام باید از فایل فلش استفاده کنی بعد نرم افزار قبلی را بریز.
بنظر براي دور شدن از هر گونه سر در گمي به جوابهاي علي اقا دقت كنيم بهترهاین نرم افزارهای چپ و راست سر همه رو گیج کرده یکی میگه بریز یکی میگه اگه بریزی کار نمیکنه بابا تو رو خدا یکی یه چیزی بگه تا مردم هم از این سردر گمی بیرون بیان بدوننباید چکار کنن بالاخره باید چه نرم افزاری بریزم که فعلا از کار نیفته بشه ازش استفاده کرد
با سلاماین نرم افزارهای چپ و راست سر همه رو گیج کرده یکی میگه بریز یکی میگه اگه بریزی کار نمیکنه بابا تو رو خدا یکی یه چیزی بگه تا مردم هم از این سردر گمی بیرون بیان بدوننباید چکار کنن بالاخره باید چه نرم افزاری بریزم که فعلا از کار نیفته بشه ازش استفاده کرد
این نرم افزارهای چپ و راست سر همه رو گیج کرده یکی میگه بریز یکی میگه اگه بریزی کار نمیکنه بابا تو رو خدا یکی یه چیزی بگه تا مردم هم از این سردر گمی بیرون بیان بدوننباید چکار کنن بالاخره باید چه نرم افزاری بریزم که فعلا از کار نیفته بشه ازش استفاده کرد