تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
سوال در مورد دانگل میکرو باکس

با سلام علي آقا لطف كن و يك خبر جديد از ميكرو به ما بده . شما ميدانيد كه من زياد تايپ نميزنم ولي هرروز چند مرتبه سر ميزنم. با ايرانسل. بايد ببخشيد كه تاپيك ديگري باز كردم چون ميدانم اگر جاي ديگه مينوشتم جواب نميدادي . ولطف كن از نرم افزار كه گفتي در اختيار استار كام قرار گرفته يك خبر بده وچه موقع آيا وصل ميشود .با تشكر

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
ببینیدبچه ها این برا بار دوم هس که دارم محترمانه از علی آقا خواهش میکنم که اعلام وضعیت کنه اما؟؟؟؟؟؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

طی چند روز گذشته خبر جدید از سرور دریافت شد اما جهت اطمینان چند روز صبر کردیم این اطمینان تیم شیرینگ به مسئول سایت استارکام دادند طی هفته آینده حتما نرم افزار ارسال کنید تا مجدد سرور با بهترین ساپورت راه اندازی شود فعلا نرم افزار به صورت عمومی پخش نخواهد شد بنابراین فعلا منتظر باشید تا برگشت شیرینگ خبر کاملا موثق و انشالله بزودی

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
علی آقا باز درست متوجه نشدم یعنی برنامه هفته بعد میاد نه این هفته؟

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
با سلام

طی چند روز گذشته خبر جدید از سرور دریافت شد اما جهت اطمینان چند روز صبر کردیم این اطمینان تیم شیرینگ به مسئول سایت استارکام دادند طی هفته آینده حتما نرم افزار ارسال کنید تا مجدد سرور با بهترین ساپورت راه اندازی شود فعلا نرم افزار به صورت عمومی پخش نخواهد شد بنابراین فعلا منتظر باشید تا برگشت شیرینگ خبر کاملا موثق و انشالله بزودی

أوستان من ازتون عاجزانه خواهش ميكنم اين چند روزم تحمل كنيد تا بعد ببينيم سرور چه پاسخي برامون داره

دعا كنيد باز نگن نرم افزار مشكل داشت
دعا كنيد نگه بين شركت توليد كننده و ساپورت كننده دعوا شده
دعا كنيد نگه اينا بدقولي كردن من كه تقصيري ندارم
دعا كنيد نگه من كه نگفتم ميكرو بخريد من كه هيچ سودي ندارم فقط بخاطر شماها اينكارا رو ميكنم

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
دوست عزيز هيچ خبري نيست الكي شارجتو حروم نكن اگه نرم افزاري بود ايشون برا خود نماييم شده يك عكس ازش ميزاشت پس بدون خبري نيست

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
اگه نرم افزاري هم بود ايشون برا خود نمايي هم كه شده يك عكس ازش ميزاشت
پس بدونيد خبري نيست

jansina

کاربر
2009-06-25
3
5
ما که اب از سرمون گذشته حالا اگه وصلش کردن ممنونیم وصلش نکردن هم چه خاکی میخوایم توسرمون کنیم پس بهترین راه حل همون بیخیال شدن ویا صبر است

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
حق با شماست

ما که اب از سرمون گذشته حالا اگه وصلش کردن ممنونیم وصلش نکردن هم چه خاکی میخوایم توسرمون کنیم پس بهترین راه حل همون بیخیال شدن ویا صبر است
با درود دوستان گرامی
متاسفانه این دانگل از اول به هیچ وجه با مشتریان خود رو راست نبوده وکلاه عجیب وگشادی برسر مصرف کننده گذاشته است ومدت طولانی خدمات ارایه نکرده است ونوبر ارایه پشتیبانی اورده اول محصول خریداری کنید بعد چند ماه بی مصرف کنار خانه تان بیفتد شاید وظیفه اصلی واولیه خودشان را انجام دهند!!
ما که نه معرف ونه ساپورت کننده اش بودیم ولی تا جاییکه اطلاع دارم از وارد کننده توزیع کننده فروشنده ومصرف کننده جزء همه ناراضی وکلاه سرشان رفته است!
تازه برخی سایتها هم اعلام کرده اند ازسال 2010 بیشتر پکیجهای معروف میخواهند به سیستمهای پیشرفته تر کدگزاری تغییر سیستم بدهند که حتی کانالهایشان قابل share نباشد:051:
حالا اگر این کار انجام شود دیگه دانگل های معتبر هم از کار خواهند افتاد:blow:

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
معلومه نه منم حالا دستگیرم شده که با این هفته اون هفته کردن هیچی درست نمیشه الان 3ماهه که دارن این هفته اون هفته میکنن

بالا