الجزيره اسپرت براي من فقط 1-4 بازه و 5-8 رو تا حالا باز نداشتم چه روي هاتبرد و چه روي نايل ست دريافت ديتا هم w3 است درضمن رسيورم x95 مشكل از كجاست چون توي اعلام وضعيت ديدم كه الجزيره 1-8 رو زده بودن بازه لطفا راهنماييم كنيد
بفرما دوست عزيز:برای استار ست ایکس 60 نرم افزاری دارید کم مکرو را سا پورت بکند متشکرم جواببدهید
دوست عزيز وقتي كه روي 90 ميرود و بعدش روي صفر خب اين علامت اين است كه شما درست نرم افزار را انتقال داده ايد يعني براي همه همين طوري است پس نگران نباش. و نياز مجدد به فايل كلين نداريد . بعد از اين كار شما بايد ديگر تنظيمات را هم روي رسيور و هم روي ميكرو را روي twin تنظيم كنيد و از تنظيم بودن ديش هم بايد مطمئن باشيد.با سلام:من دانگل ميكرمو برنامه زدم روي 90%ايستادهيچ پيغامي هم نداد بعدش رفت روي 0%.گفتن فايل كلين بزنم فايل كلين هم زدم اما اون هم روي 89%وايميسته هيچ پيغامي هم نميده ميخواستم بدونم كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟تشكر
همه چيز درست است شما فكر كنم فقط بايد تنظيمات ديش هاي خود را مجددا كنترل كنيد.در ضمن اتصالات ميكروباكس و تلويزيون را هم جدا كن و فقط رسيور بايد به تلويزيون وصل باشد. و ميكرو فقط توسط كابل خود به رسيور وصل باشد نه به تلويزيون.علی جان روی Twin هم میذارم ، همه چیز قشنگ مثل عکس زیر است
بعد روی همین منو که Exit میکنم کنار twin پایین ، هیچ گونه نام ورژنی دیده نمیشه(عکس پایین)
اگر همه چیز درست است بهم بگویید
دوست عزيز:با سلام
من اول فایل کلین رو ریختم تا آخر رفت (میکرو باکس تبدیل به رسیور شد)
بعد برنامه جدید رو ریختم تا آخر رفت
ولی وقتی میکرو باکس رو روشن میکنی سه تا گزینه میاد
ولی هیچ کانالی رو باز نمی کنه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
دوست عزيز:الجزيره اسپرت براي من فقط 1-4 بازه و 5-8 رو تا حالا باز نداشتم چه روي هاتبرد و چه روي نايل ست دريافت ديتا هم w3 است درضمن رسيورم x95 مشكل از كجاست چون توي اعلام وضعيت ديدم كه الجزيره 1-8 رو زده بودن بازه لطفا راهنماييم كنيد
لطفا اسم و مدل دستگاه خود را دقيق بنويسيد.دوستان یکی لطفا راهنمای کند ورزن 1.66ریختم رو دستگام مدام روی بعضی شبکه هادستگاه ریست میکند این ورزن ریختم دورسل بازکنم این مشکل بیش اومد ممکن کسی راهنمای کند اگر برنامه ای هست لطفل لینکش رو بگذارد تا دانلود کنم چون خودم چیزی پیدا نکردم
در حدي كه شما بخواهيد از ان استفاده كنيد خيرآقا شیهان میکرو در جهت دبلیو 6وصل هست یانه
همه چيز درست است شما فكر كنم فقط بايد تنظيمات ديش هاي خود را مجددا كنترل كنيد.در ضمن اتصالات ميكروباكس و تلويزيون را هم جدا كن و فقط رسيور بايد به تلويزيون وصل باشد. و ميكرو فقط توسط كابل خود به رسيور وصل باشد نه به تلويزيون.
كابل انتن w3 به ميكروباكس و كابل هاتبرد و...به رسيور وصل باشد.و گزينه twin را در رسيور فعال كنيد.
ببخشيد دو تا گزينه اولي كه none هست نميخاد تغييرش بدي؟
كاملا درسته.ممنون از راهنماییت ، پس یعنی در منو که ورژن 1.2 را نشون میده این همان ورژن 1.4 است درسته ؟
دوم اینکه فقط کابل تصویر رسیور باید به تلویزیون وصل باشه نه کابل تصویر دانگل ، تنها کابل شیرینگ و rs232 و برق هستند که به دانگل وصل میشن نه کابل تصویر.......
درضمن لطف کنید بهترین فرکانس برای تنظیم w3 را بدید
باتشکر