zapata2009
کاربر
- 2009-06-16
- 14
- 18
- 51
باسلام. درهنگام ریختن نرم افزار سیم برق را زود قطع کردم . الا" دیگه منو روی تصویر دیگه نمیاد خواهشن توضیح دهید جه باید بکنم. با تشکر فراوان.
از اول نرم افزار را بريز ولي اينبار مدت بيشتري صبر كن تا منو بالا بيادباسلام. درهنگام ریختن نرم افزار سیم برق را زود قطع کردم . الا" دیگه منو روی تصویر دیگه نمیاد خواهشن توضیح دهید جه باید بکنم. با تشکر فراوان.
شما لطفا با يك كابل ديگر برنامه اورجينال را امتحان كنيد ببينيد قبول ميكند يا نه و در لحظه اي كه دانگل را به برق ميزنيد اگر برنامه را قبول نكرد يكبار با كليد خاموش و روشن روي كنترل فشار بدهيد. دقت كنيد كه در اين حالت مطمئن باشيد دكمه كنترل كار ميكند يا نه به عبارت ديگر اتصالات مربوطه كاملا وصل باشند.سلام من اول فایل کلین را کامل ریختم بعد نرمافزار جدید را حالا نه منو میکرو میاد و نه برنامهای قبول میکند فایل کلین را هم قبول نمیکند با تشکر فراوان کمکم کنید
دوست عزيزبا سلام به دوستان خصوصا علی اقا
سوالی داشتم در مورد روشن نشدن چراغ سبز میکرو باکس که بعد از پروگرام چراغ قرمز روشن میشه و چراغ سبز برای یک ثانیه روشن و بعد خاموش میشه البته شرینکو دریافت میکنم خواستم دلیل خاموش شدن چراغ سبز و بهم بگین متشکرم
اين مشكلات مربوط به دانگل ميباشد و بايد صبر كرد تا نرم افزار بهتري ارائه گردد.با سلام به دوستان
من الان دو روز با مشکل باز کردن کانال در جهت هاتبرد مواجه شدم خصوصا برروی نوا ولی نایلست مشکل نداره به عنوان نمونه کد اولو می خوننه و کانال باز میشه ولی برای خوندن بقیه کدها با مشکل مواجه میشه و کانال باز هم قفل میشه البته سیگنال دریافت هم 87درصد می باشد که با دیش مجزا امروز هم گروه absat اینطوری شدن نمی دونم مشکل کجاست