با درود دوستان گراميسلام من هم دقیقا مشکل علی آقارو دارم اعصابمو خرد کرده فایل کلین رویه 89 درصد و فایل خودشم رویه 90 گیر کرده بدونه هیج پیغامی و 0 شده خواهش میکنم کمک کنین تا نشکوندمش
سلام دوستان شرینگ میکرو برای من قطع شده میکرو را چک کردم بالای صفحه ابی با خط زرد نوشته s/n is expired جمعه 12/13 ساعت 1240 بعد اظهر نرم افزار 1.23
نه دوست عزیز میکروباکس تا1/5/2010 ساپورت می شه و این نرم افزاری که می نویسه 2012 مطمئن باشید یک شخصی دست برده در نر مافزار و گرنه میکروی شما درسته ولی اشتباه کردی میکرو گرفتی دیگه مدتش داره تمام می شه.با سلام من 2 تا سوال دارم.
1-دیروز 1 میکرو خریدم ولی بر خلاف دستگاه های قبل روش ننوشته microbox , ولی جعبه و تشکیلاتش همه درسته آیا مشکلی داره یا نه؟
2- برنهمه 1.29 را رو میکرو که نو خریدم ریختم حالا کانالها را باز میکنه ولی ورژن برنامه را بجای 2012 همان 2010 میزنه اشکال از کجاست؟اگه مشکل دستگاهه ببرم پسش بدم؟
با تشکر
با سلام خدمت دست اندركاران محترم سايت .من ديروز مورخ 17/12/88برنامه 29/1ميكرو باكس را منتقل كردم و ديشب عالي جواب دادو كيفيت هم خوب بود البته با ماهواره w6ولي امروز ميكرو باكس اصلا كار نميكنه و روشن نميشه تمامي كابلهاي برق وavرا هم كنترل كرده ام ولي اصلا روشن نميشه و فقط چراغ قرمز ان روشن است وبا كنترل اصلا كار نميكنه خواهشمندم راهنمايي بفرماييد
با سلام به علي اقاي عزيز وگرامي .......
علي اقا دانگل ميكرو باكس در باز كردن بعضي از كانالهاي بعضي از پكيجها خيلي ضعيف عمل ميكند ايراد از كجاست ؟
مثل كانالاي tmc.w9.nrj12.و خيلي از كانالهاي پكيج نوا
ايراد از كجاست سيستم من ايراد داره يا ايراد از تيم ساپورته ؟
با تشكر محمد
علي اقا مجددا سلام .بنده در مورد اشكال ميكرو باكس ابتدا فايل كلين وبعد فايل فلش ميكرو را ريختم وبعد هم برنامه 29/1 ميكرو ريختم مشكل ميكرو رفع شد منوي ان امد و در منوي برنامه 29/1 هم وجود داره ولي شبكه هارا باز نميكنه .ايا ميكرو قطعه يا مشكل از جايي ديگر است . ساعت 1شب 5شنبه مورخ 20/12/88ماهواره 6ٌٌw
باسلام خدمت علي اقا .با تشكر فراوان از راهنمايي شما . يك سوال داشتم .من ديش را هم كنترل كردم و مشكلي نداره ايا دانگل الان كه پنجشنبه ساعت 10/10شب است قطع است يا وصل و اگر وصل است پس مشكل من از كجاست . ايا ميكرو الان با ورژن 23/1هم كار ميكنه . لازم نيست يك بار ان ورژن رو هم امتحان كنم .با سلام اگر پروتکل در منو دانگل با توجه به مدل رسیور تنظیم کنید باید کانالها الان باز شود اگر پروتکل هم تنظیم ممکن دیش جهت دیتا تنظیم نباشد