تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

abbas_1m

کاربر
2010-01-20
2
1
39
سلام من هم دقیقا مشکل علی آقارو دارم اعصابمو خرد کرده فایل کلین رویه 89 درصد و فایل خودشم رویه 90 گیر کرده بدونه هیج پیغامی و 0 شده خواهش میکنم کمک کنین تا نشکوندمش

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من هم دقیقا مشکل علی آقارو دارم اعصابمو خرد کرده فایل کلین رویه 89 درصد و فایل خودشم رویه 90 گیر کرده بدونه هیج پیغامی و 0 شده خواهش میکنم کمک کنین تا نشکوندمش
با درود دوستان گرامي
اينطور كه معلومه يك ديتا به ميكروباكس از طريق شيرينگ رسيده وانرا از كار انداخته است!
سال گذشته هم هنگام برقراري مجدد شيرينگ اعلام كردند تا ماه 3ميلادي كه همان شده پس بايد صبر كنيم ببينيم دوستمان علي اقا از تيم شيرينگ چه اطلاعي خواهند داد:eek:k:

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
با سلام دیش دیتا رو تقریبا خوب تنظیم کردم همچنین آخزین نرم افزار رو هم استفاده می کنم ولی رسیور رو که عوض می کنم جاش استارست میگذارم به خوبی جواب می ده و اصلاً فریز نداره به اون شکل که در استرانگ داره مشکل از رسیورمه یا تمام استرانگها مشگل دارن
با تشکر

mehdijoon53

کاربر
2009-07-30
4
11
سلام دوستان شرینگ میکرو برای من قطع شده میکرو را چک کردم بالای صفحه ابی با خط زرد نوشته s/n is expired جمعه 12/13 ساعت 1240 بعد اظهر نرم افزار 1.23

مشکلی رو که شما گفتین من هم بعضی وقتها دارم. اگه دانگل رو از برق بکشی و دوباره وصل کنی پیغام حذف میشه و شرینگ هم عادی میشه.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود كاربران گرامي
اول نرم افزار 4.3.2010 ميكروباكس را به دانگل منتقل كنيد بعد از مشكلات وبقيه موارد اينجا بحث بفرماييد!
جهت اطلاع روز گذشته براي ميكروباكس برنامه جديد ارايه شد

koalogan

کاربر
2009-05-03
15
17
48
با سلام من 2 تا سوال دارم.
1-دیروز 1 میکرو خریدم ولی بر خلاف دستگاه های قبل روش ننوشته microbox , ولی جعبه و تشکیلاتش همه درسته آیا مشکلی داره یا نه؟
2- برنهمه 1.29 را رو میکرو که نو خریدم ریختم حالا کانالها را باز میکنه ولی ورژن برنامه را بجای 2012 همان 2010 میزنه اشکال از کجاست؟اگه مشکل دستگاهه ببرم پسش بدم؟
با تشکر

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
با سلام من 2 تا سوال دارم.
1-دیروز 1 میکرو خریدم ولی بر خلاف دستگاه های قبل روش ننوشته microbox , ولی جعبه و تشکیلاتش همه درسته آیا مشکلی داره یا نه؟
2- برنهمه 1.29 را رو میکرو که نو خریدم ریختم حالا کانالها را باز میکنه ولی ورژن برنامه را بجای 2012 همان 2010 میزنه اشکال از کجاست؟اگه مشکل دستگاهه ببرم پسش بدم؟
با تشکر
نه دوست عزیز میکروباکس تا1/5/2010 ساپورت می شه و این نرم افزاری که می نویسه 2012 مطمئن باشید یک شخصی دست برده در نر مافزار و گرنه میکروی شما درسته ولی اشتباه کردی میکرو گرفتی دیگه مدتش داره تمام می شه.

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
با سلام خدمت دست اندركاران محترم سايت .من ديروز مورخ 17/12/88برنامه 29/1ميكرو باكس را منتقل كردم و ديشب عالي جواب دادو كيفيت هم خوب بود البته با ماهواره w6ولي امروز ميكرو باكس اصلا كار نميكنه و روشن نميشه تمامي كابلهاي برق وavرا هم كنترل كرده ام ولي اصلا روشن نميشه و فقط چراغ قرمز ان روشن است وبا كنترل اصلا كار نميكنه خواهشمندم راهنمايي بفرماييد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت دست اندركاران محترم سايت .من ديروز مورخ 17/12/88برنامه 29/1ميكرو باكس را منتقل كردم و ديشب عالي جواب دادو كيفيت هم خوب بود البته با ماهواره w6ولي امروز ميكرو باكس اصلا كار نميكنه و روشن نميشه تمامي كابلهاي برق وavرا هم كنترل كرده ام ولي اصلا روشن نميشه و فقط چراغ قرمز ان روشن است وبا كنترل اصلا كار نميكنه خواهشمندم راهنمايي بفرماييد

دوست عزیز مشکل دانگل باید با پروگرام ای سی فلش رفع شود قبل از هر اقدامی مجدد دستگاه آپدیت کنید و اگر آپدیت مجدد ممکن نشد باید به تعمیرکار مراجعه کنید پروگرام ای سی ایپرام داخل دستگاه نیاز به پروگرامر دارد و فعلا جیتگ میکرو باکس ممکن نیست

mohammad gh

کاربر
2008-07-18
47
70
با سلام به علي اقاي عزيز وگرامي .......
علي اقا دانگل ميكرو باكس در باز كردن بعضي از كانالهاي بعضي از پكيجها خيلي ضعيف عمل ميكند ايراد از كجاست ؟
مثل كانالاي TMC.w9.NRJ12.و خيلي از كانالهاي پكيج نوا

ايراد از كجاست سيستم من ايراد داره يا ايراد از تيم ساپورته ؟

با تشكر محمد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به علي اقاي عزيز وگرامي .......
علي اقا دانگل ميكرو باكس در باز كردن بعضي از كانالهاي بعضي از پكيجها خيلي ضعيف عمل ميكند ايراد از كجاست ؟
مثل كانالاي tmc.w9.nrj12.و خيلي از كانالهاي پكيج نوا

ايراد از كجاست سيستم من ايراد داره يا ايراد از تيم ساپورته ؟

با تشكر محمد

با سلام دوست عزیز مشکل مربوط به کارت های شر شده و کارت های فعلی اورجینال نیستند مشکل از طرف شما نیست

koalogan

کاربر
2009-05-03
15
17
48
با سلام .
به نظر بقیه آقایون هم من اشتباه کردم الان میکرو خریدم؟اگه جواب مثبته الان چی خوبه بخرم؟

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
]دquote=ali.risiver;147223گاه وست عزیز مشکل دانگل باید با پروگرام ای سی فلش رفع شود قبل از هر اقدامی مجدد دست[آپدیت کنید و اگر آپدیت مجدد ممکن نشد باید به تعمیرکار مراجعه کنید پروگرام ای سی ایپرام داخل دستگاه نیاز به پروگرامر دارد و فعلا جیتگ میکرو باکس ممکن نیست[/quote]
با تشكر از راهنمايي علي اقا كه در سريعترين زمان پاسخ ميدهند .من برنامه 29/1يكبار ديگه به ميكرو باكس منتقل كردم و ميكرو برنامه را قبول كرد ولي باز مشكل برقرا ر بود.ميشه مختصري در مورد پرو گرام اي سي فلش توضيح بديد .يعني برنامه خاصي وجود داره كه بايد به ميكرو منتقل بشه تا مشكل رفع شود.چون در شهرستان ما تعمير كار قابلي كه بتونه اين كار رو انجام بدهد وجود ندارد

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
علي اقا مجددا سلام .بنده در مورد اشكال ميكرو باكس ابتدا فايل كلين وبعد فايل فلش ميكرو را ريختم وبعد هم برنامه 29/1 ميكرو ريختم مشكل ميكرو رفع شد منوي ان امد و در منوي برنامه 29/1 هم وجود داره ولي شبكه هارا باز نميكنه .ايا ميكرو قطعه يا مشكل از جايي ديگر است . ساعت 1شب 5شنبه مورخ 20/12/88ماهواره 6ٌٌw

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علي اقا مجددا سلام .بنده در مورد اشكال ميكرو باكس ابتدا فايل كلين وبعد فايل فلش ميكرو را ريختم وبعد هم برنامه 29/1 ميكرو ريختم مشكل ميكرو رفع شد منوي ان امد و در منوي برنامه 29/1 هم وجود داره ولي شبكه هارا باز نميكنه .ايا ميكرو قطعه يا مشكل از جايي ديگر است . ساعت 1شب 5شنبه مورخ 20/12/88ماهواره 6ٌٌw

با سلام اگر پروتکل در منو دانگل با توجه به مدل رسیور تنظیم کنید باید کانالها الان باز شود اگر پروتکل هم تنظیم ممکن دیش جهت دیتا تنظیم نباشد

a199111892186

Banned
2010-03-05
2
2
47
با سلام من با رسیور ایکس کروز و دانگل میکروباکس فقط می توانم کانالهای کارتی هاتبرد را باز کنم ولی نایلست باز نمیشه؟چرا؟
برای هاتبرد هم گاهی قطع وصل شده گاهی هم هنگ کرده و تصویر ثابتی را نشان میدهد. با تشکر از مدیران سایت

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
با سلام اگر پروتکل در منو دانگل با توجه به مدل رسیور تنظیم کنید باید کانالها الان باز شود اگر پروتکل هم تنظیم ممکن دیش جهت دیتا تنظیم نباشد
باسلام خدمت علي اقا .با تشكر فراوان از راهنمايي شما . يك سوال داشتم .من ديش را هم كنترل كردم و مشكلي نداره ايا دانگل الان كه پنجشنبه ساعت 10/10شب است قطع است يا وصل و اگر وصل است پس مشكل من از كجاست . ايا ميكرو الان با ورژن 23/1هم كار ميكنه . لازم نيست يك بار ان ورژن رو هم امتحان كنم .

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
باسلام خدمت اقاي shihan.من يك مشكل با ميكرو باكس داشتم كه در بخش خودش اعلام كردم ولي مشكل حل نشد خواهشمندم شما راهنمايي بفر ماييد .من نرم افزار 29/1را به دستگاه منتقل كردم و شب اول با كيفيت و بدون فريز كانالها را داشتم ولي روز بعد ميكرو از كار افتاد و نه با كنترل كار ميكرد و نه منوي ميكرو روي تلويزيون مي اومد و دوستان اعلام كردند كه اي سي دستگاه بايد پروگرام شود.من خودم ان شب ابتدا فايل كلين وبعد فايل فلش و بعد هم دوباره ورژن 29/1را به دستگاه منتقل كردم و مشكل حل شد و منوي ميكرو اومد و كنترل هم كار ميكنه ولي اصلا هيچ كانالي رو باز نميكنه .الان ورژن 29/1روي دستگاه منتقل شده وجهت هم w6است و در ميكرو نيز گزينه twin وذز زسيور هم گزينه ميكرو را انتخاب كرده ام ولي باز كانالي باز نميشه. خواهشمندم راهنمايي بفرماييد.دستگاه هم استروست 10000است

بالا