تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
باسلام خدمت اقاي shihan.من يك مشكل با ميكرو باكس داشتم كه در بخش خودش اعلام كردم ولي مشكل حل نشد خواهشمندم شما راهنمايي بفر ماييد .من نرم افزار 29/1را به دستگاه منتقل كردم و شب اول با كيفيت و بدون فريز كانالها را داشتم ولي روز بعد ميكرو از كار افتاد و نه با كنترل كار ميكرد و نه منوي ميكرو روي تلويزيون مي اومد و دوستان اعلام كردند كه اي سي دستگاه بايد پروگرام شود.من خودم ان شب ابتدا فايل كلين وبعد فايل فلش و بعد هم دوباره ورژن 29/1را به دستگاه منتقل كردم و مشكل حل شد و منوي ميكرو اومد و كنترل هم كار ميكنه ولي اصلا هيچ كانالي رو باز نميكنه .الان ورژن 29/1روي دستگاه منتقل شده وجهت هم w6است و در ميكرو نيز گزينه twin وذز زسيور هم گزينه ميكرو را انتخاب كرده ام ولي باز كانالي باز نميشه. خواهشمندم راهنمايي بفرماييد.دستگاه هم استروست 10000است[/QUOTE

دوست عزیز: ایراد کار شما را با رنگ قرمز در نوشته خودت مشخص کردم شما باید هم در رسیور و هم در میکروباکس گزینهtwin را انتخاب کنید و حتما ذخیره اش هم بکنید.سپس بر روی کانال رفته و صبر کنید تا باز شود و اگر بعد از حدود یک دقیقه باز نشد یکبار دانگل را از برق قطع کرده و دوباره به برق بزنید.
موفق باشید0

am111

کاربر
2010-03-11
5
5
28
با عرض سلام. من يك دانگل ميكروباكس دارم كه تا ديروز بر روي رسيور 6300 سوپر كار ميكرد ولي امروز كار نميكند ولي يك رسيور هايويژن 9595xpvr دارم كه دانگل ميكروباكس امروز هم بر روي آن ميگيرد لطفا بگوييد بايد چكار كنم كه دانگل ميكروباكس دوباره بر روي 6300 بگيرد

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با عرض سلام. من يك دانگل ميكروباكس دارم كه تا ديروز بر روي رسيور 6300 سوپر كار ميكرد ولي امروز كار نميكند ولي يك رسيور هايويژن 9595xpvr دارم كه دانگل ميكروباكس امروز هم بر روي آن ميگيرد لطفا بگوييد بايد چكار كنم كه دانگل ميكروباكس دوباره بر روي 6300 بگيرد
دوست عزیز:
تنظیمات سیستم را ببینید هم میکرو وهم رسیور روی تووین پروتوکل هست یا نه؟

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
با سلام . فايل فلش ميكرو باكس را با چه لودري به ميكرو انتقال بديم و اصولا فايل فلش چه كاري انجام ميدهد؟با تشكر در ضمن اقا shihanمشكل من برطرف نشده و پروتكل رسيور وميكرو را روي گزينه twin قرار دادم ولي باز كانالي باز نشد. و بعد مجدد فايل كلين وبعد هم ورژن 29/1را وارد كرم ولي ديگه اصلا منوي ميكرو روي صفحه تلويزيون نمياد و كنترل هم كار نميكند . منتظر راهنمايي شما هستم .ببخشيد كه زياد سوال ميكنم .در ضمن يك بار هم دو روز پيش همين مشكل پيش امد كه با انتقال فايل كلين و بعد فايل 29/1منوي ميكرو اومد ولي كانالي باز نميشد

sofi

کاربر
2009-03-12
7
6
دوستان عزيز:
کلیه سوالات و مشکلات خود را در مورد دانگل microbox در این بخش مطرح کنید تا در اولين فرصت ممكن رسيدگي و در صورت امكان پاسخ داده شود.
متشكرم.
با سلام این دانگل روی دیویبی جواب میدهد اسکای استار 2

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
درخواست كمك در مورد لودر فايل فلش ميكرو باكس

فايل كل
با سلام . فايل فلش ميكرو باكس را با چه لودري به ميكرو انتقال بديم و اصولا فايل فلش چه كاري انجام ميدهد؟با تشكر در ضمن اقا shihanمشكل من برطرف نشده و پروتكل رسيور وميكرو را روي گزينه twin قرار دادم ولي باز كانالي باز نشد. و بعد مجدد فايل كلين وبعد هم ورژن 29/1را وارد كرم ولي ديگه اصلا منوي ميكرو روي صفحه تلويزيون نمياد و كنترل هم كار نميكند . منتظر راهنمايي شما هستم .ببخشيد كه زياد سوال ميكنم .در ضمن يك بار هم دو روز پيش همين مشكل پيش امد كه با انتقال ين و بعد فايل 29/1منوي ميكرو اومد ولي كانالي باز نميشد
باسلام خدمت اقاي shihan.خواهشمندم راهنمايي بفرماييد منتظرم پاسخ هاي مفيد شما هستم

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadman
با سلام . فايل فلش ميكرو باكس را با چه لودري به ميكرو انتقال بديم و اصولا فايل فلش چه كاري انجام ميدهد؟با تشكر در ضمن اقا shihanمشكل من برطرف نشده و پروتكل رسيور وميكرو را روي گزينه twin قرار دادم ولي باز كانالي باز نشد. و بعد مجدد فايل كلين وبعد هم ورژن 29/1را وارد كرم ولي ديگه اصلا منوي ميكرو روي صفحه تلويزيون نمياد و كنترل هم كار نميكند . منتظر راهنمايي شما هستم .ببخشيد كه زياد سوال ميكنم .در ضمن يك بار هم دو روز پيش همين مشكل پيش امد كه با انتقال ين و بعد فايل 29/1منوي ميكرو اومد ولي كانالي باز نميشد

باسلام خدمت اقاي shihan.خواهشمندم راهنمايي بفرماييد منتظرم پاسخ هاي مفيد شما هستم

دوست عزیز :
ببخشید دیر جواب دادم مدتیست بیمار هستم
من تمام پست های شما را خواندم و هنوز فکر میکنم که نیازی به انتقال فایل فلش نمیباشد و به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری کوچکی برای میکروباکس شما بوجود اومده که بهتر است یک تعمیر کار دانگل شما را تمام و کمال چک کند. زیرا اینطوری که شما میفرمائید نرم افزار قبول میکرده است. به نظر من بهترین راه برای شناسایی سالم بودن دستگاه این است که فایل زیر را به ان انتقال بدهی و سپس تعدادی کانال با ان سرچ کن ببین بعنوان رسیور اگر از ان استفاده میکنی جواب میدهد یا نه؟؟ این کار را انجام بده و برای مراحل بعد پیام خصوصی بفرست تا بگویم چیکار بکنی و راهنمائیت کنم.

پیوست‌ها

farhadman

کاربر
2009-05-18
43
41
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadman

دوست عزیز :
ببخشید دیر جواب دادم مدتیست بیمار هستم
من تمام پست های شما را خواندم و هنوز فکر میکنم که نیازی به انتقال فایل فلش نمیباشد و به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری کوچکی برای میکروباکس شما بوجود اومده که بهتر است یک تعمیر کار دانگل شما را تمام و کمال چک کند. زیرا اینطوری که شما میفرمائید نرم افزار قبول میکرده است. به نظر من بهترین راه برای شناسایی سالم بودن دستگاه این است که فایل زیر را به ان انتقال بدهی و سپس تعدادی کانال با ان سرچ کن ببین بعنوان رسیور اگر از ان استفاده میکنی جواب میدهد یا نه؟؟ این کار را انجام بده و برای مراحل بعد پیام خصوصی بفرست تا بگویم چیکار بکنی و راهنمائیت کنم.
با تشكر از راهنمايي شما .خواهشمندم لودر انتقال اين برنامه به ميكرو باكس را هم لطف كنيد .ممنونم

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
با سلام خواستم بپرسم که میکروباکس تا کی ساپورت میشه میشه الان اونو تهیه کرد ارزششو داره یا نه ؟ با تشکر فراوان
نه دوست عزیز ارزش نداره به زودی هم مشخص می شه تا کی ساپورت می شه اگر از من می شنوی دارک2 بگیر فوق العاده است.
---------------------------------------
realmadrid

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با تشكر از راهنمايي شما .خواهشمندم لودر انتقال اين برنامه به ميكرو باكس را هم لطف كنيد .ممنونم
بفرمائید: این هم لودر:
روش کار:
ابتدا میکرو باکس را به برق وصل کنید و سپس سنسور ریموت ان را هم وصل كنيد بعد توسط کنترل دستگاه استندبای کنید حال گزينه اول را در لودر انتخاب كنيد سپس استارت را بزنيد و اكنون يكبار ديگر كليد استندباي روي كنترل را بزنيد

در اين موقع كار انتقال شروع ميشود و فايل با سرعت مناسبي انتقال مي يابد.
در آخر کار بر روي لودر كلمه end نوشته ميشود و كار انتقال پايان يافته است.

rar.gif
Loader micro.rar (477.2 کیلو بایت, 991 نمایش)

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
با سلام ايا جهت astra 1 m در 19 درجه ارزش دارد كه يك ديش برايش بگذاريم و ايا با قيچي قابل دريافت مي باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
با سلام ايا جهت astra 1 m در 19 درجه ارزش دارد كه يك ديش برايش بگذاريم و ايا با قيچي قابل دريافت مي باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نه دوست عزیز ارزش نداره کانال های sky germany رو باز می کنه که کانال های به درد نخوری هستش.

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
سلام
من برنامه میکرو دانلود کردن ولی حالا نمی دانم برنامه را کجا باید بریزم میکرو که به کامژیوتر وصل میکنم هیچی اجرا نمیشه
دوست عزیز دکمه ی استارت را زده در نرم افزار و بعد سریع میکرو را به برق وصل میکنی البته اگر کابل به کامپیوتر وصل شده باشه.

said nedaulhaq

کاربر
2010-02-12
2
0
سلام دوستان در مرود نصبب ماریکروبوکس به روی nss6 مشکل دارم میشه برام توضيح بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تشک.... نداءالحق

بالا