vahidelectra
کاربر
- 2010-07-06
- 20
- 34
- 40
از کجا میشه فهمید ورژنی که تازه خریدیم چیه؟
می روید داخل منوی میکروباکس ورژن نرم افزار گوشه ی منو پایین نوشته شده است.از کجا میشه فهمید ورژنی که تازه خریدیم چیه؟
دوست عزیز لودر نمی خواهد دکمه ی start رو زده و بلافاصله اداپتور میکرو رو به برق بزنید فایل منتقل می شه.خیلی ببخشید
ورژن 1.40 رو چطور روی میکرو بریزم؟؟؟
این فایل همراه با لودر نیست!!!!!
لطفا کمک و راهنمایی کنید............. خیلی ممنون
دوست گلم سلمطریقه باز کردن کانالها با رسیوراستارست1000hdاز طریق adsl را باید به مودم وصل کرد یا مستقیم از سیم تلفن به رسیور اگه ممکنه راهنمائی بفرمائیدبه چه صورت این کار را انجام دهم.متشکرم
دوست گلم سلامخیلی ببخشید
ورژن 1.40 رو چطور روی میکرو بریزم؟؟؟
این فایل همراه با لودر نیست!!!!!
لطفا کمک و راهنمایی کنید............. خیلی ممنون
دوست گلم سلام امروزقطع ووصلی تو میکرو مشاهده شددوستان کمک کمید لطفا من نرم افزار 1.40 رو همون موقع که رلیز شد آپلود کردم همه همه کانالها هم باز شدند ولی امروز صبح که روشن کردم هیچ کانالی باز نمیشه در صورتی که دوستان میگن کانالهاشون بازه رسیورم هایویون 9191 جدیده و حدود یک ساله که دانگلو خریدم 1.40 رو هم دوباره الان ریختم ولی نتیجه نداد.
آیا باید کلین کنم و دوباره بریزم؟
اصلا شماها هم به 1.40 الان شنبه صبح میگیرید؟
خیلی متعجبم دیروز با همین نرم افزار گرفت؟؟؟ دیش و سیگنال w3 رو هم چک کردم همه چی خیلی عالیه
لطفا اساتید راهنمایی بفرمایید
دوست گلم سلامبا سلام و خسته نباشید .دانگل ماکروباکس که جدید نیستند با چه نرم افزاری باید آپدیت بشن؟آپ دیت رسیور x95 باید چند ورژن باشه؟ ممنون
دوست گلم سلاممن دانگل قدیمی دارم . تا 74 درصد می ره . بعد از 74 یهو می شه 90 بعد می شه صفر.
چیکار کنم؟
میخواستم بدانم برای دیدن کانالهای کارتی از طریق میکروباکس ایا باید آنلاین باشی یا نه و برای خرید میکرو چه مدلی را شما پیشنهاد می کنید و قیمت....... با تشکر
دوست عزیز یک سر به این تاپیک بزنیدسلام دوستان
من از دانگلهای سری قدیم دارم و اینکه الان قطع است.اقا چیکار کنم شما چه ورژنی از نرم افزار رویه دانگلتونه.
ممنون میشم اگه این ورژن برای من هم بزارید.
من یه مدت نبودم و نمیدونم اخرین نرم افزار چیه...؟؟؟؟
دوست عزیز این یعنی این که نرم افزار منتقل شده برای همه اینطوره اگر هم دیدید که کانال ها باز نشدند اول فایل کلین رو بزنید بعد نرم افزار رو منتقل کنید.دوست عزیز من این ورژن ریختم ولی وستاش ارور میده فکنم از 80 میپره 90 و بعد هم 0 میشه.