تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
خسته نباشید
برنامه ی کلین میکرو باکس میخواستم
اگه طریقه نصب برام بگید ممنون میشم

دوست عزیز برنامه کلین میکرو باکس 2 ندارد و این دانگل نیازی به چنین نرم افزاری ندارد برای میکرو باکس 1 هم در صورتی که دانگل آپدیت نشود از فایل کلین استفاده می شود که این فایل دانگل تبدیل به رسیور fta می کند و ایدی امنیتی نرم افزار پاک خواهد کرد

مشکل دانگل عنوان کنید

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
دوست عزیز برنامه کلین میکرو باکس 2 ندارد و این دانگل نیازی به چنین نرم افزاری ندارد برای میکرو باکس 1 هم در صورتی که دانگل آپدیت نشود از فایل کلین استفاده می شود که این فایل دانگل تبدیل به رسیور fta می کند و ایدی امنیتی نرم افزار پاک خواهد کرد

مشکل دانگل عنوان کنید

به صورت رندوم جواب سوالاتو میدین فقط؟!!!!!!!!

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
روی x97 اچ دی زدم یه مشکل کوچولو داره
ولی روی این رسیور چینی کف دستی جواب داد البته باید فایل قدیمی میکرو رو بریزید
ولی برنامه باهالیه دمش گرم
فقط چطوری تونستند این کار رو بکنند
اگه واسه سری ali هم بشه همچین کاری کرد خیلی توپ میشه
تایید میشه

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
روی x97 اچ دی زدم یه مشکل کوچولو داره
ولی روی این رسیور چینی کف دستی جواب داد البته باید فایل قدیمی میکرو رو بریزید
ولی برنامه باهالیه دمش گرم
فقط چطوری تونستند این کار رو بکنند
اگه واسه سری ali هم بشه همچین کاری کرد خیلی توپ میشه
تایید میشه

دوست عزیز پردازنده رسیور x97 از نوع gx مانند میکرو باکس اما دارای شماره متفاوت شماره پردازنده این دستگاه 6103 اما میکرو باکس 6101 و سخت افزار تفاوت های زیادی دارد این لودر در اصل برای برنامه ریزی دانگل میکرو باکس 2 اما به دلیل اینکه قابلیت پروگرام حجم کلی ای سی فلش را دار می باشد اگر رسیوری دارای سخت افزار مشابه با این دانگل باشد قابل تبدیل اما چنین رسیوری در بازار نیست

4030

Banned
2010-08-29
28
20
من یه مشگل پیدا کردم دانگل رو هر جوری بود ابدیت کردم اما دانگل فقط چند ثانیه روشن میمونه و کانالها باز میشن یعنی بعد ار یک دقیقه دانگل خاموش میشه و باید ادابتور رو از برق بکشم تا روشن شه و دوباره هم بعد از یک دقیقه دوباره خاموش میشه مشگل چی؟
و این-رسیور روی تویین پروتوکل باشد
این گزینه کجای رسیور هست

4030

Banned
2010-08-29
28
20
من یه مشگل پیدا کردم دانگل رو هر جوری بود ابدیت کردم اما دانگل فقط چند ثانیه روشن میمونه و کانالها باز میشن یعنی بعد ار یک دقیقه دانگل خاموش میشه و باید ادابتور رو از برق بکشم تا روشن شه و دوباره هم بعد از یک دقیقه دوباره خاموش میشه مشگل چی؟
و این-رسیور روی تویین پروتوکل باشد
این گزینه کجای رسیور هست
تمام اتصالات چک شد و درست بود تا دیشب روی دانگل سیگنال دریافت میکردم اما الان سیگنالی دریافت نمیکنم با همون سیمی که به دانگل و دیتا نصب هست رو هم به رسیور زدم و کنالها با سیگنال بالا دریافت شد اما سیم دیتا رو به دانگل میزنم دانگل سیگنالی دریافت نمیکنه و فقط از دو قدرت q و s فقط s قدرت داره و قرمز میشه و q قدرت نداره و سبز نیست ادابتور هم همونی هست که تو جعبه بوده

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
تمام اتصالات چک شد و درست بود تا دیشب روی دانگل سیگنال دریافت میکردم اما الان سیگنالی دریافت نمیکنم با همون سیمی که به دانگل و دیتا نصب هست رو هم به رسیور زدم و کنالها با سیگنال بالا دریافت شد اما سیم دیتا رو به دانگل میزنم دانگل سیگنالی دریافت نمیکنه و فقط از دو قدرت q و s فقط s قدرت داره و قرمز میشه و q قدرت نداره و سبز نیست ادابتور هم همونی هست که تو جعبه بوده

دوست عزیز دانگل شما مشکل سخت افزاری دارد و نیاز به تعمیر به تعمیرکار مراجعه کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دانگل آلفا جزء دانگلهای سری اول و اخیرا هم با شماره سریال 0000 تولید می شود و ربطی به میکرو باکس 2 ندارد

4030

Banned
2010-08-29
28
20
دوست عزیز دانگل شما مشکل سخت افزاری دارد و نیاز به تعمیر به تعمیرکار مراجعه کنید
علی جان من تازه این رو گرفتم یعنی تازه 12 ساعت میشه وصلش کردم به این زودی خراب شد و شما تشخیص میدید مشگل سخت افزاری از کجاش باشه و ایا درست میشه

4030

Banned
2010-08-29
28
20
علی جان من تازه این رو گرفتم یعنی تازه 12 ساعت میشه وصلش کردم به این زودی خراب شد و شما تشخیص میدید مشگل سخت افزاری از کجاش باشه و ایا درست میشه
و ایا نرم افزار خواصی نیست بریزم روش شاید درست بشه مثل کارخانه ای اگه هست محبت کنید بزارید ممنون میشم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز فکر می کنم شما اشتباهی از نرم افزار دانگل میکرو باکس 2 برای میکرو باکس 1 استفاده کردید اگر می توانید یک عکس از دانگل در همین تاپیک آپلود کنید

bm90

کاربر
2006-10-16
89
158
میکرو دو قطع وصل زیای روی دبیلیو 3 داره چرا کسی میدونه الان قطع کامل شد

بالا