تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

4030

Banned
2010-08-29
28
20
دوست عزیز فکر می کنم شما اشتباهی از نرم افزار دانگل میکرو باکس 2 برای میکرو باکس 1 استفاده کردید اگر می توانید یک عکس از دانگل در همین تاپیک آپلود کنید
نه فدات شم داگلم میکرو باکس 2 هست و از نرم افزار میکرو 2 استفاده کردم اما موقع روشن شدن چراغ سبز روشن میشه بعد خاموش میشه و سیگنال روی دانگل نمیاد این دانگل رو 24 ساعت نیست وصل کردم که به مشگل خوردم ایا باید نرم افزار خواصی روش بریزم که مثلا فلش بشه یا ریستارت

ali202

کاربر
2007-11-21
2
1
نه فدات شم داگلم میکرو باکس 2 هست و از نرم افزار میکرو 2 استفاده کردم اما موقع روشن شدن چراغ سبز روشن میشه بعد خاموش میشه و سیگنال روی دانگل نمیاد این دانگل رو 24 ساعت نیست وصل کردم که به مشگل خوردم ایا باید نرم افزار خواصی روش بریزم که مثلا فلش بشه یا ریستارت

سلام
دوست عزیز شما بهتر دانگلتون رو با نرمافزار به تاریخ 10/9/2010
اپگریت کنید وبعد در منو دانگل ماهوره ای رو که ازش شیرینگ
دریافت میکنید انتخاب کنید بهتر برای جهت شیرینگ از دیش و
النبی مجزا استفاده کنید تا حد اکثر سیگنال رو داشته باشید
بعد روی کانال کارتی برید اگر کانال باز نشد چند بار روی همون
کانال دانگل رو از برق بکشید ودوباره وصل کنید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

مديران عزيز براي من يك ميكرو باكس اكبند اوردند كه كارتن سفيد داشت و برنامه ميني رسيور روش بود و پايين تصوير منو رسيور سريال رو 000000 نوشته بود من اومدم اين دستگاه رو با لودر ميكرو باكس2 و اخرين نرم افزار ميكرو باكس 2 ابگريد كردم اما متاسفانه دانگل ديگه بالا نمياد و فقط چراغ قرمز روشن ميشه من با تمامي برنامه هاي داخل سايت و فايل فلش تست كردم برنامه رو قبول ميكنه ولي دستگاه بالا نمياد البته فقط با لودر ميكرو باكس 2 برنامه هارو قبول ميكنه لطفا منو راهنمايي كنيد بايد چكار كنم
با تشكر

4030

Banned
2010-08-29
28
20
سلام
دوست عزیز شما بهتر دانگلتون رو با نرمافزار به تاریخ 10/9/2010
اپگریت کنید وبعد در منو دانگل ماهوره ای رو که ازش شیرینگ
دریافت میکنید انتخاب کنید بهتر برای جهت شیرینگ از دیش و
النبی مجزا استفاده کنید تا حد اکثر سیگنال رو داشته باشید
بعد روی کانال کارتی برید اگر کانال باز نشد چند بار روی همون
کانال دانگل رو از برق بکشید ودوباره وصل کنید
بابا من نمیدونم چه حرف من حالی کسی نمیشه اینایی که میگین اماتوراشم میدونن من همه اینارو دارم مشگلم سیگنال ندادن دانگل هست که سیگنال میداد حالا نمیده و تمام اتصالات هم با یه دانگل دیگه انجام دادم درست بود

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
سردرگمی و لزوم اطلاع رسانی در مورد دانگلهای میکروباکس

[RIGHT]دوستان مدت زیادی است که به علت فیل*ت*رشدن سایت وارد سایت نشده ام. اما در این مدت دانگلهای زیادی با انواع و اقسام اسم فعال شده . طوریکه حالا نمی دانم فرق بین میکروباکس قدیمی و میکروباکس2 و sbox چیست؟ به نظر شما دوستان واقعا بهترین آنها کدام است لطفا راهنمایی کنید تا جدیدترین و بهترین دانگل موجود را خریداری کنم در ضمن اینجا قیمت از 80هزاربه بالا است آیا این قیمت مناسبی است ؟ شما به چه قیمتی خریداری می کنید ( رسیور من استارست 550 است ) فکر می کنم لزوم اطلاع رسانی برای بسیاری از کاربران مفید باشد تا در این تاپیک به کیفیت و عملکرد دانگلها بیشتر آگاه شوند.[/RIGHT]

آخرین ویرایش:

hooman_56

کاربر
2008-01-26
69
109
میکرو 2 خیلی افتضاحه اه اه اه پشیمون شدم از خریدنش یک جوراهی رفت تو پاچمون

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان نظری بدهند الان بهترین دانگل و دارای تاریخ بیشتر اعتبار کدام است sbox یا ...

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
نرم افزار جدید و رسمی دانگل میکروباکس 1 ورژن 1.42 به تاریخ 2010/10/04

نرم افزار جدید و رسمی دانگل میکروباکس 1 ورژن 1.42 به تاریخ 2010/10/04

قابلیت نرم افزار : دریافت شیرینگ از دو مسیر W3+ hellasat

پیوست‌ها

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوستان عزیز نرم افزار بر روی سرور اصلی سایت آپ شده و هیچ گونه مشکلی از نظر دانلود و کار با نرم افزار مشاهده نمیشود

نرم افزار در تست اولیه ورژن 1.42 میباشد اما دوستان جهت بازگشایی کانال تست کنند . و نتیه رو اعلام نمایند .

بالا