تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

noodels

کاربر
2010-08-29
50
108
49
با سلام:
طبق اطلاعیه شما قرار بودHellas Satجایگزینw6 شود و در اطلاعیه گفته شده شیزینگw6قطع شده و در اینده کارایی ندارد.w6 قطع شده یا نه؟اگر نمیشود لطفا اطلاعیه مربوط به قطعی جهت شیرینگw6 برای همیشه را
بردارید.
ممنون و با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام:
طبق اطلاعیه شما قرار بودHellas Satجایگزینw6 شود و در اطلاعیه گفته شده شیزینگw6قطع شده و در اینده کارایی ندارد.w6 قطع شده یا نه؟اگر نمیشود لطفا اطلاعیه مربوط به قطعی جهت شیرینگw6 برای همیشه را
بردارید.
ممنون و با تشکر

شرینگ w6 بیش از 15 روز که قطع است و هلاست جایگزین شده اما فعلا نرم افزار مشکلاتی دارد که بعد از رفع مشکل ارسال می شود البته فعلا هلاست به نرم افزار میکرو باکس 1 اضافه شده جهت تست

asii12345

کاربر
2010-07-13
48
108
36
علی اقا سلام
این برنامه هم ایراد دارد و فقط چراق قرمز روشن میشه وتصویری ندارد

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
سلام خدمت علی اقا و دیگر دوستان همون طورکه در بخش اعلام وضعیت میکروباکس2 اعلام کردم تعداد زیادی از کانالها باز شدن و با جهت دیتای w3 هیچ مشکلی ندارند .جهت مشاهده فرکانسهای فعال شده به بخش اعلام وضعیت میکروباکس2 مراجعه کنید .نر افزاری که دارم استفاده می کنم رو براتون می زارم.
تشکر شما باعث دلگرمی ماست:s13:

snalbo

کاربر
2010-09-25
10
17
منهم تست کردم کار میده ولی تغییر جدیدی در باز کردن تعداد کانالهای بیشتر نداره. بهرحال منوی آن تعداد بیشتری ماهواره جهت شرینگ در اختیار میگذاره.

snalbo

کاربر
2010-09-25
10
17
این فایلهارو هم دیروز با گشتن در سایتهای مختلف پیدا کردم که تاریخ 15 و 17 را دارند. لطفا نتیجه تست را اطلاع دهید.:s13:

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
منهم تست کردم کار میده ولی تغییر جدیدی در باز کردن تعداد کانالهای بیشتر نداره. بهرحال منوی آن تعداد بیشتری ماهواره جهت شرینگ در اختیار میگذاره.

دوست عزیز چطور تغییری مشاهده نکردی تقریبا پکیج -18 همه باز شدن جهت اطاع بیشتر به بخش اعلام وضعیت میکروباکس 2 مراجعه کنید
:dast::dast::dast::dast:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
پیگیر وضعیت شرینگ میکرو باکس 2 هستم نرم افزار بدون مشکل طی 1 الی 2 روز آینده ارسال خواهد شد ورژن های که تا به الان ارائه شده همگی دارای 2 میگ حجم بودن برابر با حجم کلی ای سی فلش از این بعد نرم افزارهای این دانگل همراه با لودر جدید و تغییر حجم نرم افزار ارائه می شود

فرکانس های 11727-11411ماهواره هاتبرد از امروز مجدد قابل دریافت هستند و با ارائه نرم افزار جدید شرینگ ثبات بیشتری خواهد داشت

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
همکاران گرامی علی اقا وهمچنین حسین آقا نرم افزارهای زیادی در این تاپیک اپلود شده لطفا وضعیت روشن کنید هر کدام قابل استفاده هست بماند بقیه پیوستی منتظر بماند کاربران گمراه می شوند تا کنون چنین موردی نداشتیم.

snalbo

کاربر
2010-09-25
10
17
بله باز هستن ولی قبل از ارتقا هم باز بودن. از پریشب یعنی شنبه شب باز شدند. حداقل من قبل از ارتقا آنها را داشتم. چندتا کانال دیگه هم باز بودن مثل osn cinema 1, 2 ,3 ولی دیروز ذوباره بسته شدن.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با درود
همکاران گرامی علی اقا وهمچنین حسین آقا نرم افزارهای زیادی در این تاپیک اپلود شده لطفا وضعیت روشن کنید هر کدام قابل استفاده هست بماند بقیه پیوستی منتظر بماند کاربران گمراه می شوند تا کنون چنین موردی نداشتیم.

شهرام جان فایل پیوست در این تاپیک می توانید تمام حذف کنید بعد از دریافت نرم افزار و تست در همین تاپیک آپلود می شود با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
نرم افزارها قابل استفاده نیست گفتگو تا ارایه نرم افزار بسته شد

شهرام جان فایل پیوست در این تاپیک می توانید تمام حذف کنید بعد از دریافت نرم افزار و تست در همین تاپیک آپلود می شود با تشکر
با سپاس از دوست خوبم علی آقا
کلیه پیوستها از دسترس خارج شد وگفتگو تا ارایه نرم افزار جدید وسالم بسته خواهد بود لطفا کاربران تاپیک بیمورد نزنید هر گونه پرسش در تاپیک مخصوص پرسش وپاسخ میکروباکس

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
بله شهرام جان نظر من هم همین است باتشکر از شما و علی اقا

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
یک مشکل عجیب در میکروباکس 1

من چند روزی هست که برنامه 1.56 رو به دستگاه تزریق کردم و تا دیشب بسیار عالی کار می کرد از دیشب که قطع شده تا الان قطع می باشد وقتی به قسمت ای وی 2 می روم تا منو میکرو رو چک کنم تصویر تمام قطع و وصل میشه انگار یه لویز رو دانگل افتاده باشه اما ناگفته نمونه که وقتی کابل سیگنال رو ازش جدا می کنم تصویر منو دانگل مثل همیشه رو تصویر ثابت می مونه ولی وقتی کابل سیگنال رو وصل می کنم باز این مشکل پیش می اید من کابل سیگنال رو مستقیم به ریسیور وصل کردم و با فرکانس بالا تمام فرکانسها سیگنال دارن ولی وقتی به دانگل وصل می کنم تصویر منوی داگل اروم قرار نداره مشکل کجاست با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
من چند روزی هست که برنامه 1.56 رو به دستگاه تزریق کردم و تا دیشب بسیار عالی کار می کرد از دیشب که قطع شده تا الان قطع می باشد وقتی به قسمت ای وی 2 می روم تا منو میکرو رو چک کنم تصویر تمام قطع و وصل میشه انگار یه لویز رو دانگل افتاده باشه اما ناگفته نمونه که وقتی کابل سیگنال رو ازش جدا می کنم تصویر منو دانگل مثل همیشه رو تصویر ثابت می مونه ولی وقتی کابل سیگنال رو وصل می کنم باز این مشکل پیش می اید من کابل سیگنال رو مستقیم به ریسیور وصل کردم و با فرکانس بالا تمام فرکانسها سیگنال دارن ولی وقتی به دانگل وصل می کنم تصویر منوی داگل اروم قرار نداره مشکل کجاست با تشکر

دوست عزیز مشکل دانگل سخت افزار و به احتمال زیاد ای سی تامین ولتاژ پردازنده خراب شده بهتر به تعمیرکار مراجعه کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تذکر:
چرا برای یک پرسش تاپیک باز میکنید؟
اگر قرار باشه هر کاربر برای پرسش خود تاپیک باز کنه نظم همه بخش ها بهم خواهد ریخت!
در تاپیک پرسش وپاسخ میکروباکس میتوانید موارد مربوط به نرم افزاری دانگل را پی گیری کنید مشکلات سخت افزاری فقط در بخش تعمیرات

آخرین ویرایش:
بالا