با سلام:
طبق اطلاعیه شما قرار بودHellas Satجایگزینw6 شود و در اطلاعیه گفته شده شیزینگw6قطع شده و در اینده کارایی ندارد.w6 قطع شده یا نه؟اگر نمیشود لطفا اطلاعیه مربوط به قطعی جهت شیرینگw6 برای همیشه را
بردارید.
ممنون و با تشکر
منهم تست کردم کار میده ولی تغییر جدیدی در باز کردن تعداد کانالهای بیشتر نداره. بهرحال منوی آن تعداد بیشتری ماهواره جهت شرینگ در اختیار میگذاره.
با درود
همکاران گرامی علی اقا وهمچنین حسین آقا نرم افزارهای زیادی در این تاپیک اپلود شده لطفا وضعیت روشن کنید هر کدام قابل استفاده هست بماند بقیه پیوستی منتظر بماند کاربران گمراه می شوند تا کنون چنین موردی نداشتیم.
با سپاس از دوست خوبم علی آقاشهرام جان فایل پیوست در این تاپیک می توانید تمام حذف کنید بعد از دریافت نرم افزار و تست در همین تاپیک آپلود می شود با تشکر
بله شهرام جان نظر من هم همین است باتشکر از شما و علی اقاشهرام جان فایل پیوست در این تاپیک می توانید تمام حذف کنید بعد از دریافت نرم افزار و تست در همین تاپیک آپلود می شود با تشکر
من چند روزی هست که برنامه 1.56 رو به دستگاه تزریق کردم و تا دیشب بسیار عالی کار می کرد از دیشب که قطع شده تا الان قطع می باشد وقتی به قسمت ای وی 2 می روم تا منو میکرو رو چک کنم تصویر تمام قطع و وصل میشه انگار یه لویز رو دانگل افتاده باشه اما ناگفته نمونه که وقتی کابل سیگنال رو ازش جدا می کنم تصویر منو دانگل مثل همیشه رو تصویر ثابت می مونه ولی وقتی کابل سیگنال رو وصل می کنم باز این مشکل پیش می اید من کابل سیگنال رو مستقیم به ریسیور وصل کردم و با فرکانس بالا تمام فرکانسها سیگنال دارن ولی وقتی به دانگل وصل می کنم تصویر منوی داگل اروم قرار نداره مشکل کجاست با تشکر